CW Arrow - 6.Sezon Yorumları

Hele bi gelsin de :F Hayır twittera da girmiyormuş aliba. En azından girse @Harunnn60 ile haber salardık:A
Aaa @Harunnn60 a yazdırmıştım ben çoktan :A :A :A

Ama onunda forum dışı sosyal medyalarla işi yok benim gibi :A Önceki gidişlerde haber ediyordu en azından :A

Sonunda sezonu bitirdim bacım @Çiğdem- :Z Son 3 bölümü izledim. 23-22-21

Hiç iyi bölümler değildi. Oliver sahneleri
-Oğlum seni seviyorum Dostum sen seviyorum. Seni korucam demekle geçti :F

Zaten düşmandan bi fok anlamadık bu sezon. Ölmedi yeni sezona girerse şaşmam.

Oliver hapse girdi. Flash gibi bir iki bölüme çıkar yeni sezonda:F Hapishaneler de aynı gibiydi :A

Yarın yada gece Gothamın son bölümünü de izlerim. Lucifer kalıyor. Ona da son 2 bölüm bakarım gibi.

Sonunda sezonu bitirdim bacım @Çiğdem- :Z Son 3 bölümü izledim. 23-22-21

Hiç iyi bölümler değildi. Oliver sahneleri
-Oğlum seni seviyorum Dostum sen seviyorum. Seni korucam demekle geçti :F

Zaten düşmandan bi fok anlamadık bu sezon. Ölmedi yeni sezona girerse şaşmam.

Oliver hapse girdi. Flash gibi bir iki bölüme çıkar yeni sezonda:F Hapishaneler de aynı gibiydi :A

Yarın yada gece Gothamın son bölümünü de izlerim. Lucifer kalıyor. Ona da son 2 bölüm bakarım gibi.
Aaa ben de son 3 bölüm izlerim ozaman :A :A :A

Aaa şu Oscar ve dizi tayfamız güzeldi ama @destere döndüğünde @mrt-06 ı da alıp yine bir şeyler yapalım :A :A :A

Hele bi gelsin de :F Hayır twittera da girmiyormuş aliba. En azından girse @Harunnn60 ile haber salardık:A

Aaa @Harunnn60 a yazdırmıştım ben çoktan :A :A :A

Ama onunda forum dışı sosyal medyalarla işi yok benim gibi :A Önceki gidişlerde haber ediyordu en azından :A

Bi daha yazsın @xemrexxx de yazsın :F:F

Twettara girdiğinde belli oluyormu girdiğin şu tarihte girmiş diye :A

Hiç bi fikrim yok. Öyle bi haber olsa forumda bile konusu açılırdı :F

Bende Hogartha sever diye facesi var ama şifresini yine unutmuştur :F Twttara zatan girmiyor @Harunnn60 yazdı ama :A E posta adresinide @xemrexxx bulmuştu ama orayada asır olmuştur girmeyeli :A :A :A

Allah korusun gerçekten geberip gitse haberimiz olmadan beklemeye devam edecez @mrt-06 @serhatt @Yiğitt

Yakında gelecek gibi bi his var içimde :A

Epostası gmailse ve ceptelefon akıllıysa illaki cevap gidiyordur. Yazsın @xemrexxx :F:F

Aaa tam bu günlerde gidiyordu belki ben gidiyorum demek için gelebilir son umut o ama Haziran biterse kalır kış ayına :A :A :A
Arrowun yeni sezon konusunu açacaktım , @destere hakkında konuşmalarımıza denk geldim :A Ozaman Forumdash ile destereyi arıyorduk ama şimdi rahmetli forumdash oldu onu arıyoruz :A :A :A @xemrexxx @MasacRE-