CW Arrow - 6.Sezon Yorumları

Konu dağılmış herhalde, yoksa @destere mümkün değil öyle bir hata yapıp Arrow izlemez 😱
beni aradıkları sayfaya bak okçu oğlanın sayfasında beni arıyorlar:) zaten bulmaya niyetleri yokmuş aksi halde böyle bir hata yapmazlardı en son uğrayacağım yer :)

benim en azından kullanmadığım bir twitter ve uğramadığım hatta şifresini unuttuğum face im vardı @Forumdash da hiçbir şey yok araki bulasın :)
Senin adını yaşını biliyoruz bir de onun adını yaşınıda bilmiyoruz :A :A :A @xemrexxx Olmasa ne diye hitap edecektik Faruk diyoruz en azından :A

constantine hala uğruyorsa onun bölümlerini yine kaçırmam o vatandaşı sevmiştim erken bitirdiler diziyi :)
O Geçen yıl bir başka diziye konuk olacaktı ama o diziyi takibi bıraktım için bilmiyorum ona bir göz atayım yarın bir araştırayım oynamışsa bakarız :A :A :A

Siz bir mafya falan karanlık işler çeviriyorsunuz birinizin adından başka bildiğimiz bilgisi yok diğerinin adınıda bildimiz yok :F :F :F
başka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermem:)

başka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermem:)
Adını yaşını biliyoruz ayoll nerede ikamet ettiğin belli değil Malatyalıymışsın ama İstanbulda oturuyorsun Edirneye gidiyorsun @pompy iddiasına göre Lübnana geçiyorsun ne halt ettiğin belli değil :F Karanlık işler çeviren adamlar gibi ve senin 1 tık yukarında olan Forudmash ile birlikte :A :A :A @xemrexxx

Adını yaşını biliyoruz ayoll nerede ikamet ettiğin belli değil Malatyalıymışsın ama İstanbulda oturuyorsun Edirneye gidiyorsun @pompy iddiasına göre Lübnana geçiyorsun ne halt ettiğin belli değil :F Karanlık işler çeviren adamlar gibi ve senin 1 tık yukarında olan Forudmash ile birlikte :A :A :A @xemrexxx
birde brad pitbull a benziyorum onu yazmamışsın :) demekki hemen hemen herşeyimi biliyorsun şimdi gelelim izdivaca :)

En son bıraktığımda başrolün kardeşi tam bir serseriydi :D Hala aynı mı devam ediyor ki?

Senin bu gizemine @MEnes de baya giydirmişti ama hangi konu unuttum bulursam orayada çağırırım seni :A :A :A

Senin bu gizemine @MEnes de baya giydirmişti ama hangi konu unuttum bulursam orayada çağırırım seni :A :A :A
Hatırlıyorum @destere ve @MasacRE- yoldaşıma farklı konularda ve muhabbetlerde ufak baskılar yapmıştım zamanında. :A O kadar yoldaşım diyoruz yüzlerini görmüyoruz beyefendilerin. :A Sözde İstanbul'da ikamet ediyor ama yoldaşın görmeye gelmiyor Selim bey. :A Gerçi ben buna resim atsam ekranı falan çatlar öyle değil mi Çiko. :A

Hatırlıyorum @destere ve @MasacRE- yoldaşıma farklı konularda ve muhabbetlerde ufak baskılar yapmıştım zamanında. :A O kadar yoldaşım diyoruz yüzlerini görmüyoruz beyefendilerin. :A Sözde İstanbul'da ikamet ediyor ama yoldaşın görmeye gelmiyor Selim bey. :A Gerçi ben buna resim atsam ekranı falan çatlar öyle değil mi Çiko. :A
Yine kendini sıvamaktan geri kalmamışsın sıvadaşım seni tebrik ediyorum :A Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yok :A

Yine kendini sıvamaktan geri kalmamışsın sıvadaşım seni tebrik ediyorum :A Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yok :A
Aaa ben kişişel bilgiler diyorum isim yaş dısında bilgi yok :F Fotolarını biliyorum zaten bende @destere @MasacRE- fotoları mevcut :A :A :A @serhatt @cookies @xemrexxx
s-eb81251916cddca69e4dcdf984eb4daa7c91b229.gif

01177ff41c.jpeg

Onu araya serpiştirmesem olmazdı yoldaşım. Her zaman her yerde kendimi sıvayabilirim. :A İstanbul'a geldiğinde bul beni, buuuul benii, buuuul beniiii. :A :A (Aklıma bir sahne geldi hatırlamışsındır sen de. :A )

Evet burun biraz falso veriyor. :A Ama kütük dediğin de bu değil midir zaten. Kütük dediğin kütüktür. :A Sanat dediğin ise sanattır. Olay bu kadar basit yoldaşım. :A
bu muhteşem açıklamandan sonra hala anlamamazlıktan gelip hogathaya hesap soranın alnını karışlarım:) tüm bilinmezlikler bir bir aydınlandı sayende :)