beni aradıkları sayfaya bak okçu oğlanın sayfasında beni arıyorlar zaten bulmaya niyetleri yokmuş aksi halde böyle bir hata yapmazlardı en son uğrayacağım yerKonu dağılmış herhalde, yoksa @destere mümkün değil öyle bir hata yapıp Arrow izlemez 😱
beni aradıkları sayfaya bak okçu oğlanın sayfasında beni arıyorlar zaten bulmaya niyetleri yokmuş aksi halde böyle bir hata yapmazlardı en son uğrayacağım yerKonu dağılmış herhalde, yoksa @destere mümkün değil öyle bir hata yapıp Arrow izlemez 😱
constantine hala uğruyorsa onun bölümlerini yine kaçırmam o vatandaşı sevmiştim erken bitirdiler diziyiYine @destere nerede sohbetlerimiz Ama Arrow izlemişti Constantine geldiği bölüm
Senin adını yaşını biliyoruz bir de onun adını yaşınıda bilmiyoruz @xemrexxx Olmasa ne diye hitap edecektik Faruk diyoruz en azındanbenim en azından kullanmadığım bir twitter ve uğramadığım hatta şifresini unuttuğum face im vardı @Forumdash da hiçbir şey yok araki bulasın
nasıl olsa gelecek dizilerimiz başladı bu sefer en azından adını sorarız belki söylerSenin adını yaşını biliyoruz bir de onun adını yaşınıda bilmiyoruz @xemrexxx Olmasa ne diye hitap edecektik Faruk diyoruz en azından
O Geçen yıl bir başka diziye konuk olacaktı ama o diziyi takibi bıraktım için bilmiyorum ona bir göz atayım yarın bir araştırayım oynamışsa bakarızconstantine hala uğruyorsa onun bölümlerini yine kaçırmam o vatandaşı sevmiştim erken bitirdiler diziyi
Siz bir mafya falan karanlık işler çeviriyorsunuz birinizin adından başka bildiğimiz bilgisi yok diğerinin adınıda bildimiz yoknasıl olsa gelecek dizilerimiz başladı bu sefer en azından adını sorarız belki söyler
başka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermemSiz bir mafya falan karanlık işler çeviriyorsunuz birinizin adından başka bildiğimiz bilgisi yok diğerinin adınıda bildimiz yok
Adını yaşını biliyoruz ayoll nerede ikamet ettiğin belli değil Malatyalıymışsın ama İstanbulda oturuyorsun Edirneye gidiyorsun @pompy iddiasına göre Lübnana geçiyorsun ne halt ettiğin belli değil Karanlık işler çeviren adamlar gibi ve senin 1 tık yukarında olan Forudmash ile birlikte @xemrexxxbaşka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermem
birde brad pitbull a benziyorum onu yazmamışsın demekki hemen hemen herşeyimi biliyorsun şimdi gelelim izdivacaAdını yaşını biliyoruz ayoll nerede ikamet ettiğin belli değil Malatyalıymışsın ama İstanbulda oturuyorsun Edirneye gidiyorsun @pompy iddiasına göre Lübnana geçiyorsun ne halt ettiğin belli değil Karanlık işler çeviren adamlar gibi ve senin 1 tık yukarında olan Forudmash ile birlikte @xemrexxx
Senin bu gizemine @MEnes de baya giydirmişti ama hangi konu unuttum bulursam orayada çağırırım senibaşka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermem
Hatırlıyorum @destere ve @MasacRE- yoldaşıma farklı konularda ve muhabbetlerde ufak baskılar yapmıştım zamanında. O kadar yoldaşım diyoruz yüzlerini görmüyoruz beyefendilerin. Sözde İstanbul'da ikamet ediyor ama yoldaşın görmeye gelmiyor Selim bey. Gerçi ben buna resim atsam ekranı falan çatlar öyle değil mi Çiko.Senin bu gizemine @MEnes de baya giydirmişti ama hangi konu unuttum bulursam orayada çağırırım seni
Yine kendini sıvamaktan geri kalmamışsın sıvadaşım seni tebrik ediyorum Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yokHatırlıyorum @destere ve @MasacRE- yoldaşıma farklı konularda ve muhabbetlerde ufak baskılar yapmıştım zamanında. O kadar yoldaşım diyoruz yüzlerini görmüyoruz beyefendilerin. Sözde İstanbul'da ikamet ediyor ama yoldaşın görmeye gelmiyor Selim bey. Gerçi ben buna resim atsam ekranı falan çatlar öyle değil mi Çiko.
Yine kendini sıvamaktan geri kalmamışsın sıvadaşım seni tebrik ediyorum Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yok
Aaa ben kişişel bilgiler diyorum isim yaş dısında bilgi yok Fotolarını biliyorum zaten bende @destere @MasacRE- fotoları mevcut @serhatt @cookies @xemrexxxHatırlıyorum @destere ve @MasacRE- yoldaşıma farklı konularda ve muhabbetlerde ufak baskılar yapmıştım zamanında. O kadar yoldaşım diyoruz yüzlerini görmüyoruz beyefendilerin. Sözde İstanbul'da ikamet ediyor ama yoldaşın görmeye gelmiyor Selim bey. Gerçi ben buna resim atsam ekranı falan çatlar öyle değil mi Çiko.
Mükemmel fotoğraflar. Gerçek sanatlar.
@MasacRE- nin burnunun neden bamyaya benzediğini çözemedik yoksa sanat eseri olmaya sanat eseri inkar edecek halimiz yokMükemmel fotoğraflar. Gerçek sanatlar.
Onu araya serpiştirmesem olmazdı yoldaşım. Her zaman her yerde kendimi sıvayabilirim. İstanbul'a geldiğinde bul beni, buuuul benii, buuuul beniiii. (Aklıma bir sahne geldi hatırlamışsındır sen de. )Yine kendini sıvamaktan geri kalmamışsın sıvadaşım seni tebrik ediyorum Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yok
Evet burun biraz falso veriyor. Ama kütük dediğin de bu değil midir zaten. Kütük dediğin kütüktür. Sanat dediğin ise sanattır. Olay bu kadar basit yoldaşım.@MasacRE- nin burnunun neden bamyaya benzediğini çözemedik yoksa sanat eseri olmaya sanat eseri inkar edecek halimiz yok
bu muhteşem açıklamandan sonra hala anlamamazlıktan gelip hogathaya hesap soranın alnını karışlarım tüm bilinmezlikler bir bir aydınlandı sayendeEvet burun biraz falso veriyor. Ama kütük dediğin de bu değil midir zaten. Kütük dediğin kütüktür. Sanat dediğin ise sanattır. Olay bu kadar basit yoldaşım.