Hhaha Aaa gifi atmayıı unutmuşum oruç kafaKim gülüyor be sana
BunakHhaha Aaa gifi atmayıı unutmuşum oruç kafa
Başka yerine atmış olmasın ayoll oturabiliyormusunBunak
O oku kalbime attı benim
Terbiyesiz,orucu bozulasıcaBaşka yerine atmış olmasın ayoll oturabiliyormusun
Ahahahah çekmişmidir acaba
Hepsini paylaşmazBİZİMLE HEPSİNİ NE ZAMAN PAYLAŞIR ACABA @xemrexxx
Aaa bütün parlakları istiyorum benHepsini paylaşmaz
Sen istediğin bir kişiden bahset ona hemen koyar karşına
Öyle arşivini dökerse sonra o napacak ayollAaa bütün parlakları istiyorum ben
o yeteri kadar kullandı braz da ben kullanayımÖyle arşivini dökerse sonra o napacak ayoll
Aaa ne yapacaz bu diziyi ayoll ikimi<de 17 deyiz plan yapalımAhahahah çekmişmidir acaba
Bayram arası izlyecektim ama online izleme sitelerinde bayram yogunlumudur nedir takıldı bende bıraktım Bilemiyorum. İzlediğim gün gelip konuyu hortlatırım zatenAaa ne yapacaz bu diziyi ayoll ikimi<de 17 deyiz plan yapalım
Son 2 bölümemi bakacaz onu napalımBayram arası izlyecektim ama online izleme sitelerinde bayram yogunlumudur nedir takıldı bende bıraktım Bilemiyorum. İzlediğim gün gelip konuyu hortlatırım zaten
Valla ben öyle yapıcam gotham da son bölüm var galiba Şunları bi izlesem de kurtusamSon 2 bölümemi bakacaz onu napalım
Lucifer zaten bittiValla ben öyle yapıcam gotham da son bölüm var galiba Şunları bi izlesem de kurtusam
Sorma beklediğim dizilere de başlayamadım Aslında ben yetişmiştim de Goblin yuzunden sarktı yineLucifer zaten bitti
Şu Oscar filmleri ve ardından sezonluk diziler yüzünden haftalık dizilerden soğuduk
Hele bi gelsin de Hayır twittera da girmiyormuş aliba. En azından girse @Harunnn60 ile haber salardık