CW Arrow - 6.Sezon Yorumları

1.bölüm
kimse ölmemiş :A arrowun şu yeni ekibine alısamıyorum ben ayoll :( roylar daha iyiydi :A

slade çok kaliteli :bhr: oliver ile barıştılar :Z

oliverin kimliği sonunda ifşa oldu :A

2.bölüm ben birtürlü alışamıyorum bu yeni ekibe yaa saçma sapan adamlar dolmuş oliverin yanına :A roy falan daha iyidi az ve özdüler :A @mesmeso61 @Titanium
oliver ifşa olmuştu ama ben arrow değilim o fotoğrafa gothamdan buruceyi kafasını koyun arrow onumu sanıcaksınız deyip gothama gönderme yaptılar :A

oliver yine bir şekidle kurtuldu fotoyu sahte diye yutturdu feliticiler :F yalnız hala bu sezonun düşmanı çıkmadı ortaya :A

3 ve 4.bölümler çok kötü bölümler gerçekten sebebini spoide anlatacam :(
yaa oliver resmen bırakmış arrow digle olmuş böyle saçmalık görmedim ayol :(

hele 4.bölümde oliver bilgisayar masasından destek veriyor feliciyler iş görüyor :F

neyseki oliveri slade çağırdı 5.bölüm sladeyi görücez :Z

9.Bölüm vlla kötü sezondu ama ümit verdiler bu bölümle sende izle @Forumdash :A
Arrowun ekibi değıldı hiç sevmemiştim sırf bunlar yüzünden diziden soğumuştum inş geri gelmezler :Z Son sahnede de bir sürü düşman belirdi bakalım :A

9.Bölüm vlla kötü sezondu ama ümit verdiler bu bölümle sende izle @Forumdash :A
Arrowun ekibi değıldı hiç sevmemiştim sırf bunlar yüzünden diziden soğumuştum inş geri gelmezler :Z Son sahnede de bir sürü düşman belirdi bakalım :A
İzledim tek sevindirici yani
Ekibin dağilması:X Umarım bi daha gelmezler. Umarim Arrow'u oynayan adam bunlarla gerçek kavga etmiştir. Ya onlar ya ben diyip resti çekmiştir:A bunlarda da hiç böyle magazinsel olaylar olmuyor ki:(

İzledim tek sevindirici yani
Ekibin dağilması:X Umarım bi daha gelmezler. Umarim Arrow'u oynayan adam bunlarla gerçek kavga etmiştir. Ya onlar ya ben diyip resti çekmiştir:A bunlarda da hiç böyle magazinsel olaylar olmuyor ki:(
Arrow bunlar yüzünden bu hale geldi zaten hiç birini sevemedim :(

İnş daha bir araya gelmezler yinede kurtuluruz :A

Birde bu sezon ilk defa bir ana kötü karakter yok onada bir çare bulmaları lazım yanı Laureli kötü düşman diye bize yedirmeye çalışıyorlar :A

Arrow bunlar yüzünden bu hale geldi zaten hiç birini sevemedim :(

İnş daha bir araya gelmezler yinede kurtuluruz :A

Birde bu sezon ilk defa bir ana kötü karakter yok onada bir çare bulmaları lazım yanı Laureli kötü düşman diye bize yedirmeye çalışıyorlar :A
Laureli bırak yaa :F Baba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklar:T: Ayrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guya :T:

Laureli bırak yaa :F Baba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklar:T: Ayrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guya :T:
Onların hiç biri bir halta yaramaz vlla :F :F :F

Hala benim gözümde kötü karakter gelmedi inş onların emir aldığı birisi vardır ama şimdirik şu ekipten kurtulsak oda kar :A :A :A

Eksik bölümleri izleyip güncelide izledim sonunda :A

Arrow 14.Bölüm
Aaa vlla spoisiz bir değerlendirme yapayım bu yeni ekip insanları diziden soğuttu hele Dinahmıdır nedir o kız çıkarın diziden şunları Roy ve Arrowun kardeşi geri gelsin az öz iyiydi :A

Laurel konusuda bir türlü kurtulamıyoruz şu kadından son bölümde daha iyi anlarsın @Forumdash :A

S06B14-15

Eziyetleri tek tek bitiriyorum :A @Çiğdem-

Roy geri dönmüş. Ama Teen Wolf'daki gibi dönüş olmamiş:A Sanırım Ras'hagul geri dönüyor:X Laural ve ezik ekipleri saymıyorum. Perşembe günceldeyim:X

Ben izlemiştirsin diye hem de bizden başka kimse yok konuda :F Ben bırakcam kesin seneye Arrow TWD'yi:F Luci ve Gotam da sırada olacak gibi :A
Arrow düzelir bence :A Geçen sezon iyi gibiydi mesala o düşman hava katıyordu diziye ama bu sezon Laureli izliyoruz dinademidir nedir şu ekiptekı kızı izliyoruz :A

Nesi hava katıyordu bee :F Gecen senebeyaz saçlı adam düşman değilmiydi:F Hep kötülüyordun:F
Dafidakı demiyorum :F

Proetmeusmuydu neydi :A savcı çıkmıştı hanı :A
arrow-prometheus-reveal.jpg

Hee o kadar sıkılmışım ki diziden ben Rashagulden sonrasını hatırlamak istemiyorum:A
Bence toparlamıştı sezon finalide çok iyi bitmişti ama bu sezon resmen izlenmiyor :A

Roy ve Rus Al Ghul renk katarlar :A Ve benim adamım Merlin o ölmüşmüydü ona ne olmuştu oda gelse :A