İzledim tek sevindirici yani9.Bölüm vlla kötü sezondu ama ümit verdiler bu bölümle sende izle @Forumdash
Arrowun ekibi değıldı hiç sevmemiştim sırf bunlar yüzünden diziden soğumuştum inş geri gelmezler Son sahnede de bir sürü düşman belirdi bakalım
Arrow bunlar yüzünden bu hale geldi zaten hiç birini sevemedimİzledim tek sevindirici yani
Ekibin dağilması Umarım bi daha gelmezler. Umarim Arrow'u oynayan adam bunlarla gerçek kavga etmiştir. Ya onlar ya ben diyip resti çekmiştir bunlarda da hiç böyle magazinsel olaylar olmuyor ki
Laureli bırak yaa Baba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklar Ayrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guyaArrow bunlar yüzünden bu hale geldi zaten hiç birini sevemedim
İnş daha bir araya gelmezler yinede kurtuluruz
Birde bu sezon ilk defa bir ana kötü karakter yok onada bir çare bulmaları lazım yanı Laureli kötü düşman diye bize yedirmeye çalışıyorlar
Onların hiç biri bir halta yaramaz vllaLaureli bırak yaa Baba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklar Ayrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guya
Eksik bölümleri izleyip güncelide izledim sonundaLaureli bırak yaa Baba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklar Ayrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guya
15 i daha izlemedim ne diyorsun ayoll Ama dönmesi lazımdıS06B14-15
Eziyetleri tek tek bitiriyorum @Çiğdem-
Roy geri dönmüş. Ama Teen Wolf'daki gibi dönüş olmamiş Sanırım Ras'hagul geri dönüyor Laural ve ezik ekipleri saymıyorum. Perşembe günceldeyim
Ahahah spoi yedin desene İzle izle hemen düzene sok kendini.15 i daha izlemedim ne diyorsun ayoll Ama dönmesi lazımdı
Aaa Kore dizisinin intikamını alıyorsunAhahah spoi yedin desene İzle izle hemen düzene sok kendini.
Ben izlemiştirsin diye hem de bizden başka kimse yok konuda Ben bırakcam kesin seneye Arrow TWD'yi Luci ve Gotam da sırada olacak gibiAaa Kore dizisinin intikamını alıyorsun
Ama sayende bölümü izleme hevesim oluştu yoksa yine birikicekti
Arrow düzelir bence Geçen sezon iyi gibiydi mesala o düşman hava katıyordu diziye ama bu sezon Laureli izliyoruz dinademidir nedir şu ekiptekı kızı izliyoruzBen izlemiştirsin diye hem de bizden başka kimse yok konuda Ben bırakcam kesin seneye Arrow TWD'yi Luci ve Gotam da sırada olacak gibi
Nesi hava katıyordu bee Gecen senebeyaz saçlı adam düşman değilmiydi Hep kötülüyordunArrow düzelir bence Geçen sezon iyi gibiydi mesala o düşman hava katıyordu diziye ama bu sezon Laureli izliyoruz dinademidir nedir şu ekiptekı kızı izliyoruz
Dafidakı demiyorumNesi hava katıyordu bee Gecen senebeyaz saçlı adam düşman değilmiydi Hep kötülüyordun
Hee o kadar sıkılmışım ki diziden ben Rashagulden sonrasını hatırlamak istemiyorumDafidakı demiyorum
Proetmeusmuydu neydi savcı çıkmıştı hanı
Bence toparlamıştı sezon finalide çok iyi bitmişti ama bu sezon resmen izlenmiyorHee o kadar sıkılmışım ki diziden ben Rashagulden sonrasını hatırlamak istemiyorum
Elinin kesmişlerdi onu hatırlıyorum tekBence toparlamıştı sezon finalide çok iyi bitmişti ama bu sezon resmen izlenmiyor
Roy ve Rus Al Ghul renk katarlar Ve benim adamım Merlin o ölmüşmüydü ona ne olmuştu oda gelse