O adam iyiydi oda gelsinElinin kesmişlerdi onu hatırlıyorum tek![]()
O adam iyiydi oda gelsinElinin kesmişlerdi onu hatırlıyorum tek![]()
Zaten o gidince sezon berbat oluyor. Bence baş düşman hep o olsunO adam iyiydi oda gelsin![]()
![]()
![]()
Ben kaçayım artık cicili bicili rüyalar sen de artık uyuZaten o gidince sezon berbat oluyor. Bence baş düşman hep o olsun![]()
15.BölümS06B14-15
Eziyetleri tek tek bitiriyorum@Çiğdem-
Roy geri dönmüş. Ama Teen Wolf'daki gibi dönüş olmamişSanırım Ras'hagul geri dönüyor
Laural ve ezik ekipleri saymıyorum. Perşembe günceldeyim
![]()
Bana roy gibi geldi15.Bölüm
İnsanları dinlemişler Arrowun kız k ardeşi ve Roy, Dig ve Oliver ekip sadece bu olmalı sonunda sözümüze geldiler diğer iğrenç ekibi de uzaklaştırmıslar umarım tek tek geberirlerRas Al Ghulun veliatınım ı ne buldum dedi Roydan mı bahsetti yoksa Oliverin Kız kardeşindenmi
![]()
Olabilirde o ne alaka Ras Al Ghul ileBana roy gibi geldiRas kızlardan velihat yapmıyordu en son
![]()
Neyse yarın yeni bölüm var görürüz. Neyse ben flasha gidiyorumOlabilirde o ne alaka Ras Al Ghul ileSanırım senaryo tamamen değişiyor son bölümleri bari biraz toparlasınlar bırakıcak noktaya gelmiştik
![]()
Flash son 2 bölüm yoktu sende sanırım öyle gıcık 2 bölüm izliceksinki üst üste kalp kırızı geçirmeNeyse yarın yeni bölüm var görürüz. Neyse ben flasha gidiyorum![]()
16 altyazısı düşmemiş. İzlemedimFlash son 2 bölüm yoktu sende sanırım öyle gıcık 2 bölüm izliceksinki üst üste kalp kırızı geçirme![]()
![]()
![]()
İzleyip yorumladım ben16 altyazısı düşmemiş. İzlemedim![]()
16 Olacak yine uykundamı yazdın naptınS06B17
Hiç bişey anlamadim. Dövüştüler dövüştülerŞu saatten sonra da önemi yok dizininThea'yı alıp gittiler![]()
Özette dimi16 Olacak yine uykundamı yazdın naptın![]()
![]()
Aaa Merlini görünce döndü sandım eski sahneymişyinede hatırlamak iyi oldu
Thea ve Roy Arrowu toparlamıştı ama gittiler
Aaa evetÖzette dimiBen de geri gelir sandım ama görnmedi bile
![]()
Bende oradaydım
Uzak durun adamdan daha Türkiye ye gelmeyecek sizin yüzünüzdenBende oradaydım![]()
Aaa aksine çok sevmiş,her fırsatta beni ve TRyi görmeye gelecekmişUzak durun adamdan daha Türkiye ye gelmeyecek sizin yüzünüzden![]()
![]()
![]()
Bana gülüyor sana ok atar inşAaa aksine çok sevmiş,her fırsatta beni ve TRyi görmeye gelecekmiş![]()