O adam iyiydi oda gelsinElinin kesmişlerdi onu hatırlıyorum tek
O adam iyiydi oda gelsinElinin kesmişlerdi onu hatırlıyorum tek
Zaten o gidince sezon berbat oluyor. Bence baş düşman hep o olsunO adam iyiydi oda gelsin
Ben kaçayım artık cicili bicili rüyalar sen de artık uyuZaten o gidince sezon berbat oluyor. Bence baş düşman hep o olsun
15.BölümS06B14-15
Eziyetleri tek tek bitiriyorum @Çiğdem-
Roy geri dönmüş. Ama Teen Wolf'daki gibi dönüş olmamiş Sanırım Ras'hagul geri dönüyor Laural ve ezik ekipleri saymıyorum. Perşembe günceldeyim
Bana roy gibi geldi Ras kızlardan velihat yapmıyordu en son15.Bölüm
İnsanları dinlemişler Arrowun kız k ardeşi ve Roy, Dig ve Oliver ekip sadece bu olmalı sonunda sözümüze geldiler diğer iğrenç ekibi de uzaklaştırmıslar umarım tek tek geberirler Ras Al Ghulun veliatınım ı ne buldum dedi Roydan mı bahsetti yoksa Oliverin Kız kardeşindenmi
Olabilirde o ne alaka Ras Al Ghul ile Sanırım senaryo tamamen değişiyor son bölümleri bari biraz toparlasınlar bırakıcak noktaya gelmiştikBana roy gibi geldi Ras kızlardan velihat yapmıyordu en son
Neyse yarın yeni bölüm var görürüz. Neyse ben flasha gidiyorumOlabilirde o ne alaka Ras Al Ghul ile Sanırım senaryo tamamen değişiyor son bölümleri bari biraz toparlasınlar bırakıcak noktaya gelmiştik
Flash son 2 bölüm yoktu sende sanırım öyle gıcık 2 bölüm izliceksinki üst üste kalp kırızı geçirmeNeyse yarın yeni bölüm var görürüz. Neyse ben flasha gidiyorum
16 altyazısı düşmemiş. İzlemedimFlash son 2 bölüm yoktu sende sanırım öyle gıcık 2 bölüm izliceksinki üst üste kalp kırızı geçirme
İzleyip yorumladım ben Dizimagta var izlesene sen nereden izliyorsun16 altyazısı düşmemiş. İzlemedim
16 Olacak yine uykundamı yazdın naptınS06B17
Hiç bişey anlamadim. Dövüştüler dövüştülerŞu saatten sonra da önemi yok dizininThea'yı alıp gittiler
Özette dimi Ben de geri gelir sandım ama görnmedi bile16 Olacak yine uykundamı yazdın naptın
Aaa Merlini görünce döndü sandım eski sahneymiş yinede hatırlamak iyi oldu
Thea ve Roy Arrowu toparlamıştı ama gittiler
Aaa evet Nasıl öldü hatırlamıyorum bile Ama ölmüş sanırım bir o sahneye tekrar bakmak lazım hangi bölümse artıkÖzette dimi Ben de geri gelir sandım ama görnmedi bile
Bende oradaydım
Uzak durun adamdan daha Türkiye ye gelmeyecek sizin yüzünüzdenBende oradaydım
Aaa aksine çok sevmiş,her fırsatta beni ve TRyi görmeye gelecekmişUzak durun adamdan daha Türkiye ye gelmeyecek sizin yüzünüzden
Bana gülüyor sana ok atar inşAaa aksine çok sevmiş,her fırsatta beni ve TRyi görmeye gelecekmiş