CW Arrow 4. Sezon Yorumları

O adamı harcalasalr felicity neden küfür etsin.
Flash neden gelsin oraya vs vs.

Ana ekipten biri gidici gibi.
Acaba roy gelmişken tamamen öldürelim demiş olabilir ler mi.
aaa yok o konuk oyuncu gelip gitti o olmaz doğru flash neden merline üzülsün
ayy ozaman thea ölüyor ama süprizde yapabilirler bunu sezon finaline kadar saklamazlar umarım bu durumu

aaa yok o konuk oyuncu gelip gitti o olmaz doğru flash neden merline üzülsün
ayy ozaman thea ölüyor ama süprizde yapabilirler bunu sezon finaline kadar saklamazlar umarım bu durumu

Sondan 2 bölüme bırakırlar yine, sap sap bekleriz.

Son bölümde muhtemelen Oliver'in şu vucudunda ki gizemli şeyler ile ölümsüz olan darkh'ı öldürürler.

ben hala 3.sezondayım ya 5.bölüme yeni geldim izlim diyorum birşey çıkıyor
inşallah kardeşimin yanına gidince rahat rahat bakacam size yetişeceğim

S04B12

Harikaydı harikaydı harikaydı

Bu bölümü diziyi ilkkez izleyen kuzenım bile beğendi @Çiğdem-

önce sıradan hacker zannet sonra Felicty'nin sunumunda ortaya çıktı bi kere sesli "aaa" dedik sonra Felicty'nin karşısına cıktı kız "baba" dedi biz ahalicek hayddaa dediik
bu reaksiyon vereceğimiz hiç aklıma gelmemişti

Roy neden gitti lan neden a********** alayına isyan edesim var! Thea ölürse ölsün mıdundayım zaar Roy'u yine gönderdi. Mal karı ölecen diziyi neden aksiyonsuz bırakıyorsun?

Malcom ömesin yaa yeni kötüler yerini tutmaz o adamın. Bu arada Thea darlandiğinda yarası oldugunda güzel sakinleştirdi. Baba gibi baba
Oliver ilkkez bi işe yaramadı bu bölümde

9/10

13.bölüm bu bölümde güzeldi bence bol aksiyonlu @Titanium @Forumdash

malcom okadar yardımı dokunuyor oliver ras al ghulun kızı için malcoma karşı geliyor öldürmek istememesi güzeldi ama elini kestiği sahnede içim burkuldu😱
thea iyileşti kim ölücek ayol mezara barrıyde gelmişti acaba oliverin oğlumu ölücek malcuom son sahnede darka oliverin oğlundan bahsetti geliticiy thea malcom ölmedi oliverin oğlu şimdi ihtimal dahilinde bence

14.bölüm @cookies @Titanium @Forumdash 🙂🙂🙂
ayy vlla tempo daha düşüktü bu bölüm merlin oliverin oğlunu darka vermiş bakalım ne olucak acaba ölen omu olucak merakla bekliyoruz 😱😱😱

15.bölüm ayy sonunda güzel bir bölümdü 1 reytingede kavuştuk @Forumdash

constantinenin ismi geçti bölümde @destere oliver şey dedi constantine cehenneme gitti orada dedi

oliver oğlu için süper güçleri olan bir kadından yardım istedi ayy baya iyiydi o bölümler darkında büyü gücünü bozdular

son bölüme oranla aksiyonu bol güzel bir bölümdü bence oliverin oğlunuda güya sır olarak tuutyorlar ama feliticiy baktı kendisinden başka herkes bilyor hahah

thea artık babasının yanına geçsin kötüde olsa thea için yaptığı fedakarlıklar unutulmamalı
🙂🙂🙂

keşke constantine daimi olarak diziye katılsa
constantine in katıldığı bölümden itibaren diziyi izlemeye başlardım

oliver yuvarlağının constantine den bahsetmesi çok sevdiğinden değil constantine in reytinglere katkısını biliyor yuvarlak

constantine li bölümde rekor kırmıştınız adamın karizması yeter
gördüğün en süper kötülük savaşçısı adam

O neydüğü belirsiz kızı önceden gösterdiler mi? Kardeşim başımın etini yediler ben de yoook dedim
unutulcak bi karakter değildi.

O neydüğü belirsiz kızı önceden gösterdiler mi? Kardeşim başımın etini yediler ben de yoook dedim
unutulcak bi karakter değildi.
aaa bende hatırlayamadım bu kadını ilk görüyoruz galiba öyle goril gücü olan bir kadın görmedim ben arrowda

aaa bende hatırlayamadım bu kadını ilk görüyoruz galiba öyle goril gücü olan bir kadın görmedim ben arrowda
Sadece goril değil. Baykuş kulaği varmiş, sonra darhkın put şeyini alırken kaplan oldu kırarken bi ton başka bi hayvan oldu

Sadece goril değil. Baykuş kulaği varmiş, sonra darhkın put şeyini alırken kaplan oldu kırarken bi ton başka bi hayvan oldu
ayy bunun altındanda başka bir yan dizi daha gelmesin malum arrowa yeni gelen oyuncular genelde reklam amaçlı geliyor yeni dizileri için

leğende tomurcukla bunun konuları aynımıdır nedir? iki ayrı konuya çağırdı @Çiğdem- ikisindede oliverdan bahsediliyor ortalık oliver doldu
ayolll arrow dizisinden hem flash hemde tomorrow doğdu iki dizide arrowun yan dizileri oliver üç diziylede bağlantılı diğer dizilerlede oynyabiliyor cw kanalını ele geçirdi

ayolll arrow dizisinden hem flash hemde tomorrow doğdu iki dizide arrowun yan dizileri oliver üç diziylede bağlantılı diğer dizilerlede oynyabiliyor cw kanalını ele geçirdi

ondan sonra @Forumdash diyor niye CW den dizi izlemiyorsun diye ?? nasıl izleyelim sen söylüyon işte her taraf oliver dolu