İzleme o zaman.
Sanki senin izlediğin dizilerdeki tüm oyuncular çok iyi. Mesela İDE'de Serenay çok mu mükemmel yani?İzliyorum diye bir şey dedim miözel video diye bir şey var
Sanki senin izlediğin dizilerdeki tüm oyuncular çok iyi. Mesela İDE'de Serenay çok mu mükemmel yani?
Bazen bir bilgisayar programı olduğunu düşünüyorum MY programlı.neyse konuyu üstlerde görünce yine nilüfer hatun temalı paylaşımımı yapayım görüldüğü gibi nilüfer kulumuz sultanımıza masaj yapıyor öteki de @denizz19 un karagülündeki melek) yani sultanımıza yaklaşan ünlü oluyor, başrolü kapıyor@Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @Aserat @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 52156
neyse konuyu üstlerde görünce yine nilüfer hatun temalı paylaşımımı yapayım görüldüğü gibi nilüfer kulumuz sultanımıza masaj yapıyor öteki de @denizz19 un karagülündeki melek) yani sultanımıza yaklaşan ünlü oluyor, başrolü kapıyor@Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @Aserat @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 52156
Ne varmış mis gibi dizi izledin mi hiç. .ssSabah sabah bu dizinin metrobüste reklamını görüyorum.Gıcık olmamak elde değil.
Dizinin adı yanlış bir kere.Ne varmış mis gibi dizi izledin mi hiç. .ss
Allah tependen baksın. .ssNe varmış mis gibi dizi izledin mi hiç. .ss
Dizide ne kadar entrika olsa da birbirlerine olan bağlılıkları da o denli fazla. Diziyi izlememişsin belli ki.Dizinin adı yanlış bir kere.
Arkadaşlar İyidir ne demek ya? Şimdi bu dizide yasak aşklar olacak, kavgalar olacak. arkadaşlar arası dedikodu olacak. Ama dizinin adı Arkadaşlar İyidir.Yani bu dizi hesapta ne anlatıyor, gerçekten ne vaadediyor bir sorgulamak lazım.
OkuyorumAllah tependen baksın. .ss
Uzun sayılabilecek ama yerin dibine batırmayacağın bir yorum olsun lütfen.Dizide ne kadar entrika olsa da birbirlerine olan bağlılıkları da o denli fazla. Diziyi izlememişsin belli ki.
Okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?