Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Eren Seda'dan daha berbat konuşması falan çok itici siz nasıl beğendiniz bilmiyorum. Hadi Yunus onlara göre iyi sayılır. Gizem ve Merve'ye sözüm yok ama ciddi anlamda oyunculuklar berbat. @denizz19 @Aserat

neyse konuyu üstlerde görünce yine nilüfer hatun temalı paylaşımımı yapayım görüldüğü gibi nilüfer kulumuz sultanımıza masaj yapıyor öteki de @denizz19 un karagülündeki melek:)) yani sultanımıza yaklaşan ünlü oluyor, başrolü kapıyor :A @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @Aserat @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 52156
Bazen bir bilgisayar programı olduğunu düşünüyorum MY programlı. :A Mesela @Maskeli Fedai de troll, @sokak sanati da böyle oyun hamuru gibi aklımda canlanıyor. :A

Ne varmış mis gibi dizi izledin mi hiç. .ss
Dizinin adı yanlış bir kere. :T:
Arkadaşlar İyidir ne demek ya? Şimdi bu dizide yasak aşklar olacak, kavgalar olacak. arkadaşlar arası dedikodu olacak. Ama dizinin adı Arkadaşlar İyidir. :FYani bu dizi hesapta ne anlatıyor, gerçekten ne vaadediyor bir sorgulamak lazım. :X:X

Dizinin adı yanlış bir kere. :T:
Arkadaşlar İyidir ne demek ya? Şimdi bu dizide yasak aşklar olacak, kavgalar olacak. arkadaşlar arası dedikodu olacak. Ama dizinin adı Arkadaşlar İyidir. :FYani bu dizi hesapta ne anlatıyor, gerçekten ne vaadediyor bir sorgulamak lazım. :X:X
Dizide ne kadar entrika olsa da birbirlerine olan bağlılıkları da o denli fazla. Diziyi izlememişsin belli ki. :A

Allah tependen baksın. .ss
Okuyorum :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan