VS'de göricizKanal D ilk bölümden üç kuşak reklam veriyordu şaşırmamak gerek. 20.00 - 20.15 / 21.45 - 22.00 / 22.15 - 22.30
İlk bölüm dizilerde son kuşak reklam verilmiyor mu onu diyorumLa zaten bitmedi mi ben bitti diye grri açmadim
Yok haftaya biraz tempolu olacak polis araması filan olacak(tır)Yarın 4 civarı başlar. Haftaya olan fragman dramatik olmalı ki yükselsin.
Evet arkadaşlar mükemmel bir bölümdü @denizz19 un gözyaşlarinda siska vücudunun boğuldugu haberi geldi şimdi
Valla harika bir bölümdü. İlk defa bir cıvık cıvık aşk olmayan bir dizi izledim . Görüntü kalitesi harikaydı. Yönetmeni tebrik ederim. Aynı şekilde Vahide Perçin son sahnede gözüktü onu soylemicem ama Beren ve Cansu harikaydı. Bir ara yemekteydik o poşet sahnesinden sonra Cansu makarna yapıyım mı sana dediği sahne ve o gazeteyi gösterip ağladığı sahne var ya az daha ağlıyordum kendimi zor tuttum. Sinema filmlerine bile on basar tebrikler emeği geçenlere.
Kanal D ilk bölümden üç kuşak reklam veriyordu şaşırmamak gerek. 20.00 - 20.15 / 21.45 - 22.00 / 22.15 - 22.30
Yarın 4 civarı başlar. Haftaya olan fragman dramatik olmalı ki yükselsin.
VS'de göriciz
İlk bölüm dizilerde son kuşak reklam verilmiyor mu onu diyorum
Yok haftaya biraz tempolu olacak polis araması filan olacak(tır)
Git puan konusunu aç. işini yap.
az laf çok oyGüzeldi, sıkılmadan izledim.
Toplumsal mesaj verdiği için de hak ettiği değeri görür umarım. Türkiye'de nerede kalitesiz iş var tutar ama neyse.
anne bitecek mi bu seneSeneye Kenan'ın cocukları yaparız
11 bölümü ne kadar uzatabilirsin? Zaten 1.5 bölümü kafadan bağlamişlar diziye bence uzatmasınlaranne bitecek mi bu sene
kaç dizi normal süresinde bitti uyarlamalarda bu arada anne şili de de tt olmuş fark-ı cansu dere çatlasın @Çiğdem- ve @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 52460
aaa şuan emrahın dizisini gördüm fragmanı bu ne çakma iştir ayol çakma sıla geliyor11 bölümü ne kadar uzatabilirsin? Zaten 1.5 bölümü kafadan bağlamişlar diziye bence uzatmasınlar
Gerçi biz bir filmi 39 bölüm uzattığımıza göre onlar 8-9 saatlik diziyi (11 bölüm ort/s) 2 sezon yaparlar medyapım akıllanmiştir 1 sezon ekmeksiz giderkaç dizi normal süresinde bitti uyarlamalarda bu arada anne şili de de tt olmuş fark-ı cansu dere çatlasın @Çiğdem- ve @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 52460
izzetciğim cannesda kakalamıştır diziyi 50-60 ülkeyeGerçi biz bir filmi 39 bölüm uzattığımıza göre onlar 8-9 saatlik diziyi (11 bölüm ort/s) 2 sezon yaparlar medyapım akıllanmiştir 1 sezon ekmeksiz gider
kız emrahın botokscusuna git belki seni de güzelleştiriraaa şuan emrahın dizisini gördüm fragmanı bu ne çakma iştir ayol çakma sıla geliyor
aaa şuan emrahın dizisini gördüm fragmanı bu ne çakma iştir ayol çakma sıla geliyor
aynısı be neresi farklı aa doğru mehmet akifle emrah arasında bir fark var orası doğruSıla ile bu dizi farklı canım benim