rakip bile değilsiniz siz kendi kendinize oynayın ayollEn fazla 3 hafta bekle suanlık keyfini bozmuyorum sonra sakın edho durgun bölümdü yok sanem çelik neden diziye geldi deme
rakip bile değilsiniz siz kendi kendinize oynayın ayollEn fazla 3 hafta bekle suanlık keyfini bozmuyorum sonra sakın edho durgun bölümdü yok sanem çelik neden diziye geldi deme
Öz kızı değil. Gonca Vuslateri öz annesi. Cansu Dere öğretmeni. Kız dayak yediği için Cansu kızı kaçırmaya karar veriyor.@Forumdash bad boy sorumu cevapla .ss
Menüyü hazırlıyorum şimdidenrakip bile değilsiniz siz kendi kendinize oynayın ayoll
Oha ne öğretmenler varÖz kızı değil. Gonca Vuslateri öz annesi. Cansu Dere öğretmeni. Kız dayak yediği için Cansu kızı kaçırmaya karar veriyor.
Kaçak göcek yapacaklar Japonya kanunlarına göre başka şekilde yapılıyormuş. Bizdekini bende merak ediyorum ama o sahnelere daha cok varOha ne öğretmenler var
Kızın kimlik işini nasıl halletcekler bakalım 😱
Öz kızı değil. Gonca Vuslateri öz annesi. Cansu Dere öğretmeni. Kız dayak yediği için Cansu kızı kaçırmaya karar veriyor.
Çünkü orjinaldeki kadın da soğuk. Soğuk olmasının sebebi geçmişinde yatıyor.ben bir ara açtım yan odada yeğenim vardı hala tv aç deyince bir kaç sahneye baktım
cansu dere soğuk gibi geldi bana ya
ayyy sabırsızlandım şimdi hemen yarın olsada reyting sonuclarını izlesek sütlü kahve yudumlayarak bize yeni eğlence çıktıMenüyü hazırlıyorum şimdiden
Çünkü orjinaldeki kadın da soğuk. Soğuk olmasının sebebi geçmişinde yatıyor.
Dikkat o kahve sonradan sana çarpıntı yapacak sonra durum guncellemesine ayyy doktora gittim çarpintim vardı diyeayyy sabırsızlandım şimdi hemen yarın olsada reyting sonuclarını izlesek sütlü kahve yudumlayarak bize yeni eğlence çıktı
@xemrexxx in kara ekkmeğinde kız başkasının kimliğinin fotosunu değiştirmek için gittiğinde muhtarın kızı vardı orda burnumu kaldırdım demişti kızda kanmıştı şimdi o aklıma geldiKaçak göcek yapacaklar Japonya kanunlarına göre başka şekilde yapılıyormuş. Bizdekini bende merak ediyorum ama o sahnelere daha cok var
Aynen fazla spoi yeme izle bence deHmm bölümü tam izlim dahada iyi yorumlarım vahide perçin cansunun annesi
sanırım ondan nefret ettiğini söylüyordu fragmanda sanırım ondan bu soğukluğu
Aynen fazla spoi yeme izle bence de
Tek gerçek Beren vardır o da Beren Saat'tir, bu dizi zinhar tutmamalıdır.ay karşılaştırmayalım lütfen anne ile kırgınları boş yere uzayacağına bu sene sonu 30 bölümde bitse bile yeterli anne dizisi
ayrıca beren gökyıldızın çorabından 10 tane songül 20 tane meral 30 tane de kemalim yapmaz çıkar herkes haddini bilsin @Çiğdem- gibi hadsizlik etmesin @sokak sanati @Forumdash @Bully @denizz19 @Aserat
taht sallanıyorTek gerçek Beren vardır o da Beren Saat'tir, bu dizi zinhar tutmamalıdır.
aaaa sen buraya dadandın hemen yarın eşkiyam sizi 3 e katlasında gör sen 40 yılın bası kaliteli dizi izliyor acaba düzeliyormu bu çocuk diyordum ama senden umudum kesildiay karşılaştırmayalım lütfen anne ile kırgınları boş yere uzayacağına bu sene sonu 30 bölümde bitse bile yeterli anne dizisi
ayrıca beren gökyıldızın çorabından 10 tane songül 20 tane meral 30 tane de kemalim yapmaz çıkar herkes haddini bilsin @Çiğdem- gibi hadsizlik etmesin @sokak sanati @Forumdash @Bully @denizz19 @Aserat
Kırgın Çiçekler mi sosyal mesaj veriyor. Bu dizi bildiğin Karagül çakması be ağır ama ağır dram yapmışlar. Liseli kızların habire bir olayların içine girip kavga etmesi falan kezbanlik yapıyorlar iste.Sosyal Medya da çoğu kişi sosyal mesajlar veren dizileri görmüyoruz Anne dizisinde gördük diyorlar millet bence kör Geçen sene kırgın çiçekler de verilen mesajlar amerikan dizisinde verildi sanırım , Uçurum dizisi vardı onun üstüne Türkiye gerçeklerini anlatan dizi gelmedi , Anne dizisini izledim Şans vermem , bana dram türünde Kırgın çiçekler yetiyor , Dizi ab ve abc grubunda edhoyu geçmesi aşırı zor rakibi hayat şarkısı olur.