Star Anne - Dizi Yorumları

Kaçak göcek yapacaklar :X Japonya kanunlarına göre başka şekilde yapılıyormuş. Bizdekini bende merak ediyorum ama o sahnelere daha cok var:X
@xemrexxx in kara ekkmeğinde kız başkasının kimliğinin fotosunu değiştirmek için gittiğinde muhtarın kızı vardı orda burnumu kaldırdım demişti kızda kanmıştı şimdi o aklıma geldi :F
Ama burda ortada kimlikte yok bakalım :)

Benim görüşüm Anne kesinlikte kırgın çiçekler gibi 50 bölüm üstünü aşamaz hikâye bir noktada tıkanır , reytinglerde dediğim gibi hayat şarkısıyla önce yarışır sonra sıra edho dizisine gelir , haftaya Salı Trt de maç var o da etkiler , ben deneyimleri yıllarca olan edhonun senarsitlerini daha şanslı buluyorum dizi düştüğü an darbe konusunu işleyebilir , edho total gurubunda düşme yaşar ama aşırı olmaz , ab ve abc grubunda dizi olarak rakibi yok edhonun yani konu kısacası kilit tartışmaya gerek yok.

ay karşılaştırmayalım lütfen anne ile kırgınları :D boş yere uzayacağına bu sene sonu 30 bölümde bitse bile yeterli anne dizisi

ayrıca beren gökyıldızın çorabından 10 tane songül 20 tane meral 30 tane de kemalim yapmaz çıkar herkes haddini bilsin @Çiğdem- gibi hadsizlik etmesin:A @sokak sanati @Forumdash @Bully @denizz19 @Aserat
aaaa sen buraya dadandın hemen yarın eşkiyam sizi 3 e katlasında gör sen 40 yılın bası kaliteli dizi izliyor acaba düzeliyormu bu çocuk diyordum ama senden umudum kesildi :F

Sosyal Medya da çoğu kişi sosyal mesajlar veren dizileri görmüyoruz Anne dizisinde gördük diyorlar millet bence kör Geçen sene kırgın çiçekler de verilen mesajlar amerikan dizisinde verildi sanırım , Uçurum dizisi vardı onun üstüne Türkiye gerçeklerini anlatan dizi gelmedi , Anne dizisini izledim Şans vermem , bana dram türünde Kırgın çiçekler yetiyor , Dizi ab ve abc grubunda edhoyu geçmesi aşırı zor rakibi hayat şarkısı olur.
Kırgın Çiçekler mi sosyal mesaj veriyor. Bu dizi bildiğin Karagül çakması be ağır ama ağır dram yapmışlar. Liseli kızların habire bir olayların içine girip kavga etmesi falan kezbanlik yapıyorlar iste.

Ekşi'de her şeyi eleştiren üyeler bile beğendiğini söylemiş, genel yorumlar da olumlu. İzlemek ve izlememek arasında kaldım kısacası. Benim zevklerimi az çok biliyorsunuzdur sizce beğenir miyim? (b)

@xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Forumdash @mrt-06