Sezin hoca süper ama oda evleniyormuş.
Melek acıya devam edecek.
Kanım dondu.😱 Çöp poşetine çocuk mu konur.
Kanım dondu.😱 Çöp poşetine çocuk mu konur.
Pavyon sahneleri güzeldi 9'dan sonra neler olcak acaba.Dizi durgun ama olaylar bence 9'dan itibaren başlayacak![]()
Daha açılacak görürsünPavyon sahneleri güzeldi 9'dan sonra neler olcak acaba.
Kızı poşete koymuş manyak. 😱
Benden buraya kadar, devamını tekrarlarla tamamlarım. Bölüm yorumuna beni etiketlersin.Daha açılacak görürsün![]()
TamamdırBenden buraya kadar, devamını tekrarlarla tamamlarım. Bölüm yorumuna beni etiketlersin.![]()
Cansu Dere iyidir ama Eşkıya'yı satmayı düşünmüyorum.
Daha bunlar ne ki ne sahneler gelecek
Gerçekten oyunculuklar ve müzikler çok iyi. Senaryo zaten sağlam.
Vahide Perçin de görünsün artık
@Forumdash nerdesin![]()
EDHO izleyicisi işteŞöyle göz ucuyla baktım da oyunculuklar içler acısı, sanki bir Gerçek Kesit bir Sır Kapısı izliyorum gibi hissettim![]()
Yok artık küçük Beren bile adaşından 2 kat daha iyi oyunculuk gösteriyor.Şöyle göz ucuyla baktım da oyunculuklar içler acısı, sanki bir Gerçek Kesit bir Sır Kapısı izliyorum gibi hissettim![]()
Rakibine vur ölsün yeter kiYok artık küçük Beren bile adaşından 2 kat daha iyi oyunculuk gösteriyor.![]()
Ne demek istediniz anlamadım ama doğru bir şey söylemişsindir.Rakibine vur ölsün yeter ki![]()
Oyunculuklar kötü demiş yaNe demek istediniz anlamadım ama doğru bir şey söylemişsindir.![]()
Cidden Forumdash ın bazı mesajlarını hiç anlamıyorum.Ne demek istediniz anlamadım ama doğru bir şey söylemişsindir.![]()