Anne'yi kast ediyorsan izlemeyeceğim. Yani 2. fragman güzeldi ama sonrakiler pek çekmedi. Hem Hayat Şarkısı da var.Aynen Aserat sanırım ilk ortak dizimiz![]()
Anne'yi kast ediyorsan izlemeyeceğim. Yani 2. fragman güzeldi ama sonrakiler pek çekmedi. Hem Hayat Şarkısı da var.Aynen Aserat sanırım ilk ortak dizimiz![]()
Cansu varsa ben de varim ama izlemeyecem
Anne dizisi uyarlama bir dizi çakma değil kiSen çok iyi olduğunu söyleyebilirsin ama forumda herkes çakma diyor, buna ne diyeceksin?![]()
Anne'yi kast ediyorsan izlemeyeceğim. Yani 2. fragman güzeldi ama sonrakiler pek çekmedi. Hem Hayat Şarkısı da var.![]()
Uyarlama ve çakma arasındaki farkı bilmeyenlere ince bir gönderme yapmaya çalıştım.Anne dizisi uyarlama bir dizi çakma değil kidaha bugün sen söylüyordun
![]()
Bu akşam sen de izle çünkü Burcu Biricik'in efsane performansını hafta ve ay birincisi yapmamız gerekecek.Ben Hayat Şarkısından bahsediyorumAma o kadar takipçisi değilim
![]()
Uyarlama ve çakma arasındaki farkı bilmeyenlere ince bir gönderme yapmaya çalıştım.
Bu akşam sen de izle çünkü Burcu Biricik'in efsane performansını hafta ve ay birincisi yapmamız gerekecek.![]()
Rolü neyse oGonca Vuslateri suratsızlıkla @denizz19 ile yarışır. .ss
9'a kadar bakıcam ama durgun ilerliyor.Rolü neyse oBence çok cuk oturmuş umursamaz anne rolüne
hani izlemiyordun
![]()
Kızı dövmüş namussuz kıllı9'a kadar bakıcam ama durgun ilerliyor.Çekimler hoşuma gitti dizinin atmosferi çok hoş bence.
Dizide kimsenin yüzü gülmüyor keşke komedi niyetine birini koysalarmış herkesin suratı şöyle;
Beren Gökyıldız çok tatlı maşallah ne güzel rol yapıyor, gelecekte Beren Saat'i sollar bu kız.@ozgur2113 @xemrexxx
Çok gıcık oldum o adama.Kızı dövmüş namussuz kıllı![]()
Şuan izliyorum zaten. 9'a kadar izliycem.Keşke izleseymişsin![]()
Dizi durgun ama olaylar bence 9'dan itibaren başlayacakÇok gıcık oldum o adama.
Öğretmeni çok beğendim tam 2016 Afet öğretmen.(Cansu değil öbür kadın)
Şuan izliyorum zaten. 9'a kadar izliycem.![]()