Anne'yi kast ediyorsan izlemeyeceğim. Yani 2. fragman güzeldi ama sonrakiler pek çekmedi. Hem Hayat Şarkısı da var.Aynen Aserat sanırım ilk ortak dizimiz
Anne'yi kast ediyorsan izlemeyeceğim. Yani 2. fragman güzeldi ama sonrakiler pek çekmedi. Hem Hayat Şarkısı da var.Aynen Aserat sanırım ilk ortak dizimiz
Cansu varsa ben de varim ama izlemeyecem
Anne dizisi uyarlama bir dizi çakma değil ki daha bugün sen söylüyordunSen çok iyi olduğunu söyleyebilirsin ama forumda herkes çakma diyor, buna ne diyeceksin?
Anne'yi kast ediyorsan izlemeyeceğim. Yani 2. fragman güzeldi ama sonrakiler pek çekmedi. Hem Hayat Şarkısı da var.
Uyarlama ve çakma arasındaki farkı bilmeyenlere ince bir gönderme yapmaya çalıştım.Anne dizisi uyarlama bir dizi çakma değil ki daha bugün sen söylüyordun
Bu akşam sen de izle çünkü Burcu Biricik'in efsane performansını hafta ve ay birincisi yapmamız gerekecek.Ben Hayat Şarkısından bahsediyorum Ama o kadar takipçisi değilim
Uyarlama ve çakma arasındaki farkı bilmeyenlere ince bir gönderme yapmaya çalıştım.
Bu akşam sen de izle çünkü Burcu Biricik'in efsane performansını hafta ve ay birincisi yapmamız gerekecek.
Rolü neyse o Bence çok cuk oturmuş umursamaz anne rolüne hani izlemiyordunGonca Vuslateri suratsızlıkla @denizz19 ile yarışır. .ss
9'a kadar bakıcam ama durgun ilerliyor. Çekimler hoşuma gitti dizinin atmosferi çok hoş bence.Rolü neyse o Bence çok cuk oturmuş umursamaz anne rolüne hani izlemiyordun
Kızı dövmüş namussuz kıllı9'a kadar bakıcam ama durgun ilerliyor. Çekimler hoşuma gitti dizinin atmosferi çok hoş bence.
Dizide kimsenin yüzü gülmüyor keşke komedi niyetine birini koysalarmış herkesin suratı şöyle;
Beren Gökyıldız çok tatlı maşallah ne güzel rol yapıyor, gelecekte Beren Saat'i sollar bu kız. @ozgur2113 @xemrexxx
Çok gıcık oldum o adama.Kızı dövmüş namussuz kıllı
Şuan izliyorum zaten. 9'a kadar izliycem.Keşke izleseymişsin
Dizi durgun ama olaylar bence 9'dan itibaren başlayacakÇok gıcık oldum o adama.
Öğretmeni çok beğendim tam 2016 Afet öğretmen. (Cansu değil öbür kadın)
Şuan izliyorum zaten. 9'a kadar izliycem.