Haha güzel benzetme ama senin de benden aşağı kalır yanın yok.Sen var ya karşı köyün zillisisin resmen oynak hareketler yap sonra ak kaşık
Haha güzel benzetme ama senin de benden aşağı kalır yanın yok.Sen var ya karşı köyün zillisisin resmen oynak hareketler yap sonra ak kaşık
Ben beni biliyorum Zaten ama sen de kendini bil AtoşHaha güzel benzetme ama senin de benden aşağı kalır yanın yok.
Balım ben matruşka bebek gibiyimdir içim açıldıkça farklı farklı Atacanlar çıkar yani kendimi bilmem o kadar da kolay değil.Ben beni biliyorum Zaten ama sen de kendini bil Atoş
Ben bayağıdır bıraktım diziyi. Yani orijinal senaryo devam ederken bırakmıştımAslında heyecan dolu bölümdü, ama kısır döngü olmaya başladı. En önemli sırlar açıklandığı için, o heyecan pek bi etki etmiyor. Zaten Survivor gelince 5-6 reytinge düşmüş dünkü reytinglerde.
En iyisini yapmışsın.Ben bayağıdır bıraktım diziyi. Yani orijinal senaryo devam ederken bırakmıştımDizi sayısını azaltıp Yeni dizilere yelken açmak İçin
Orijinal senaryo 11 bölümlük diye biliyorum Ve ondan sonrası Türk senaristlerin elinde. Ama o 11 bölümü tek bölüm gibi yayınladılar maşallahEn iyisini yapmışsın.
Bende evde izliyorlar diye, mecbur göz atıyorum bazı dizilere. Ama devamlı bakdığım tek Anne idi, onu da bırakacam gibi.
Orjinal senaryodan devam etmiyormu ki artık?
Sanırım pastanede yaşanmış bunlar. Yani Kocamın Ailesi setinde olan olayı yeni diye önümüze mi sunuyorsun?
tarih belirtmemişim farkındaysan hadsizSanırım pastanede yaşanmış bunlar. Yani Kocamın Ailesi setinde olan olayı yeni diye önümüze mi sunuyorsun?
Ama Anne konusunda paylaşmışsın canım.tarih belirtmemişim farkındaysan hadsiz
anne dizisi oyuncusu sonuçtaAma Anne konusunda paylaşmışsın canım.
KA konusunda da paylaşabilirdin mazeret bulmaya çalışma.anne dizisi oyuncusu sonuçta
kore dizilerini hiç sevmem tarzım değilKA konusunda da paylaşabilirdin mazeret bulmaya çalışma.
Ona bakarsan Anne de Japon dizisi. Neyse ben Poyraz'a kaçıyorum sonra çene çalarız.kore dizilerini hiç sevmem tarzım değil
japonla kore bir mi cahal.sOna bakarsan Anne de Japon dizisi. Neyse ben Poyraz'a kaçıyorum sonra çene çalarız.
meryoşum edho dan sonra anne ye konuk olacakkız @Çiğdem- bu arada gülenay kalkanla tarık ünlüoğlu karı kocaymış 2 hafta önce öğrendim meryoşu ziyarete gitmişler berline daha önce biliyorsam da unutmuşumdur 😱 @mrt-06 @denizz19 @gizem ak @cookies @vadikızı @Forumdash @dosimosi @eskici @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53690
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?