Ah bu kolaycılık, ah bu üşengeçlik... Kimleri ne hale getiriyor baksana... Torku ve Çilekli Linkler popüler animelerde verimli oluyor ama dediğin gibi hepsinde pek öyle oldukları söylenemez... Steins Gate'e ben de köye gitmeden önce başlamıştım tek oturuşta 4 5 bölüm izlemiştim ama sonra devamı gelmedi işler karıştığı için... Ama muhakkak tekrar baştan dönerim diye düşünüyorum. Zero için ana seriyi izleyip bitirme zorunluluğu yok diyebilirim ama tabi çok unutmuşsan önce ana seri sonra Zero yapmak mantıklı denebilir... Steins Gate'in mangası yok bu arada. Visiual Novel diye geçiyor. Manga gibi değiller yani, daha farklı bir konsept. Böyle farklı farklı seçimler üzerinden ilerleyebildiğin oyunlar olurdu. Onların Novel versiyonu düşün. İnteraktif video oyunu şeklinde bir kaynak materyali var SG'nin..
SNK için ise o bir gece ansızın bir türlü gelmedi be adam... Gelsin artık yeter... Bak ben DESTANSI Chapter 100'ü okudum, sonrasında biraz duraksadım
@Dosi de gelsin diye... Ama Zey güya hala okuyacak ne yapıyor kim bilir... Sen ise... Sen sen... Ortalıklarda yoksun...