Diğer Anime Dizileri - Yorum & Sohbet Konusu

26 bölüm çok iyiymiş...

IMDb'ye baktım şimdi de Steins Gate 0 diye ayrı bir anime de mevcut. Devamı gibi bir şey mi? :D
Evet o yakın zamanda çıkmış olan devam serisi ama esas olanı 2011-15 dönemli olan normali... Gerçi Steins Gate 0'ı halen izlemedim, normal Steins Gate animeler arasında 1.sırada olmasına rağmen benim için, devamını halen izleyememiş olmak büyük ayıp... Kendimden utandım şimdi... @MEnes

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: dreamy and MEnes
Evet o yakın zamanda çıkmış olan devam serisi ama esas olanı 2011-15 dönemli olan normali... Gerçi Steins Gate 0'ı halen izlemedim, normal Steins Gate animeler arasında 1.sırada olmasına rağmen benim için, devamını halen izleyememiş olmak büyük ayıp... Kendimden utandım şimdi... @MEnes
Steins Gate Zero'yu da izlersin be adam. Sen n'ooldun böyle... 2 yıl geçti anime çıkalı biteli... OTAKU'dan bu kadar nasıl uzaklaşabildin...

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Steins Gate 0'yu da izlersin be adam. Sen n'ooldun böyle... 2 yıl geçti anime çıkalı biteli... OTAKU'dan bu kadar nasıl uzaklaşabildin...
Streaming servisler bitirdi bizi... Netflix'e, Amazon'a gelse anında bam bam silip süpürürdüm de... İnternetten izlemek bağlantı problemlerinden dolayı olmuyor, Torku desek animeler konusunda pek verimli değiller malum... Şaka maka, sonbahar da geldi madem. En baştan Steins Gate'e başlayacağım, zaten uzun süredir yeniden başlamayı istiyordum. Başlar gibi olmuştum da ama çöl sıcakları araya girmişti.. Şimdi en baştan başlarım, ardından bu Sıfır'a geçip, onun da ardından mangasına bi göz gezdiririm. Derken bir gece ansızın 82 Atina, 83 Tokyo, 84 Shingeki...

• Beğendim
Reactions: MEnes
Steins Gate bir başkadır gerçekten. İnanılmaz epik bir şaheser. Ayrıyeten Steins Gate 0 devamı değil de hikaye ile ilgili boşlukları dolduran farklı bir seri. Ana hikayeyi destekleyen bir hikaye diyelim. Steins Gate'i izledikten sonra Zero'yu da izleyebilirsin o da çok başarılıdır. :D Ha ana hikayedeki boşluk dediğim kusur değil, onu izleyince anlarsın diyebilirim. :D
Zamanda yolculuk temasını severim bölüm sayısı da uygun zaten bana, SNK'dan daha çok merak ettim dediğiniz animeyi...

Streaming servisler bitirdi bizi... Netflix'e, Amazon'a gelse anında bam bam silip süpürürdüm de... İnternetten izlemek bağlantı problemlerinden dolayı olmuyor, Torku desek animeler konusunda pek verimli değiller malum... Şaka maka, sonbahar da geldi madem. En baştan Steins Gate'e başlayacağım, zaten uzun süredir yeniden başlamayı istiyordum. Başlar gibi olmuştum da ama çöl sıcakları araya girmişti.. Şimdi en baştan başlarım, ardından bu Sıfır'a geçip, onun da ardından mangasına bi göz gezdiririm. Derken bir gece ansızın 82 Atina, 83 Tokyo, 84 Shingeki...
Ah bu kolaycılık, ah bu üşengeçlik... Kimleri ne hale getiriyor baksana... Torku ve Çilekli Linkler popüler animelerde verimli oluyor ama dediğin gibi hepsinde pek öyle oldukları söylenemez... Steins Gate'e ben de köye gitmeden önce başlamıştım tek oturuşta 4 5 bölüm izlemiştim ama sonra devamı gelmedi işler karıştığı için... Ama muhakkak tekrar baştan dönerim diye düşünüyorum. Zero için ana seriyi izleyip bitirme zorunluluğu yok diyebilirim ama tabi çok unutmuşsan önce ana seri sonra Zero yapmak mantıklı denebilir... Steins Gate'in mangası yok bu arada. Visiual Novel diye geçiyor. Manga gibi değiller yani, daha farklı bir konsept. Böyle farklı farklı seçimler üzerinden ilerleyebildiğin oyunlar olurdu. Onların Novel versiyonu düşün. İnteraktif video oyunu şeklinde bir kaynak materyali var SG'nin..

SNK için ise o bir gece ansızın bir türlü gelmedi be adam... Gelsin artık yeter... Bak ben DESTANSI Chapter 100'ü okudum, sonrasında biraz duraksadım @Dosi de gelsin diye... Ama Zey güya hala okuyacak ne yapıyor kim bilir... Sen ise... Sen sen... Ortalıklarda yoksun...

Zamanda yolculuk temasını severim bölüm sayısı da uygun zaten bana, SNK'dan daha çok merak ettim dediğiniz animeyi...
Zamanda yolculuk temasının tüm dünya sanat tarihinde en başarılı, en epik yapımıdır STEINS GATE... O yüzden önce onu sonra SNK'yı izlemeni anlayışla karşılarım elbette. Ama SNK da bir başkadır, bunu da diyebilirim...

Ah bu kolaycılık, ah bu üşengeçlik... Kimleri ne hale getiriyor baksana... Torku ve Çilekli Linkler popüler animelerde verimli oluyor ama dediğin gibi hepsinde pek öyle oldukları söylenemez... Steins Gate'e ben de köye gitmeden önce başlamıştım tek oturuşta 4 5 bölüm izlemiştim ama sonra devamı gelmedi işler karıştığı için... Ama muhakkak tekrar baştan dönerim diye düşünüyorum. Zero için ana seriyi izleyip bitirme zorunluluğu yok diyebilirim ama tabi çok unutmuşsan önce ana seri sonra Zero yapmak mantıklı denebilir... Steins Gate'in mangası yok bu arada. Visiual Novel diye geçiyor. Manga gibi değiller yani, daha farklı bir konsept. Böyle farklı farklı seçimler üzerinden ilerleyebildiğin oyunlar olurdu. Onların Novel versiyonu düşün. İnteraktif video oyunu şeklinde bir kaynak materyali var SG'nin..

SNK için ise o bir gece ansızın bir türlü gelmedi be adam... Gelsin artık yeter... Bak ben DESTANSI Chapter 100'ü okudum, sonrasında biraz duraksadım @Dosi de gelsin diye... Ama Zey güya hala okuyacak ne yapıyor kim bilir... Sen ise... Sen sen... Ortalıklarda yoksun...
Hepsi adaşının suçu :(

• Üzücü
Bırak ya 1 ay zaman verildi sana, dünyadaki tüm filmleri 10 gün içinde izlemen mi gerekiyordu sanki... :A
İzlemeyi düşündüğüm son kalan 1 film bitmeden el atamam. Beni zaten bekleme. Umutsuz vakayım :(

• Üzücü
O DESTANLAR DESTANI bölümden sonra zaten durma ihtimalin çok düşük... Ben de ağır ağır okuyacaktım da filmler ve dış dünya araya girdi biraz... :A
Bak seninkinde de araya giren mevzular olmuş. Bir de bana söylendin :A

• Güldürdün
Orası öyle de ben biraz da seni bekledim bir tık... :A Yoksa bir şekilde zaman ayırıp ilerleyebilirdim de 2 3 bölüm okuya okuya. Sonuçta 20 dakika sürüyor bir bölümü okuması... :A
İşte bana çok bakma, engel olmayayım sana. 100ü okuyayım sonra nekadar devam ederim bilemem ama 130lara kadar zor gibi :A

• Güldürdün
İşte bana çok bakma, engel olmayayım sana. 100ü okuyayım sonra nekadar devam ederim bilemem ama 130lara kadar zor gibi :A
Ya ben zaten yeni bölüme kadar güncele geleceğim onu çok şaapmıyorum. :A Ama sen 100'ü okuduktan sonra sana başka bir bölüm söyleyeceğim. Şayet o bölümü okursan SNK ile ilgili fikirlerin öyle bir alt üst olacak ki kafayı yiyeceksin... :A Chapter 121'den söz ediyorum... O bölümün tarihteki yerini konumlandıramıyorum... :A (Gelirsin gelirsin sen yeter ki okumaya başla... :A )

• Güldürdün
Reactions: Dosi