Benim eksikliğimi hiç hissetmiyordun demek.3 ay çok gibi gözüküyor ama gideli şu an yaklaşık 3 ayı geçmiş bile, diğer yarısı da geçer bir şekilde. Eksikliğini fazlasıyla hissediyorum.
Benim eksikliğimi hiç hissetmiyordun demek.3 ay çok gibi gözüküyor ama gideli şu an yaklaşık 3 ayı geçmiş bile, diğer yarısı da geçer bir şekilde. Eksikliğini fazlasıyla hissediyorum.
Şu ana kadar sen hariç kimse geri döndüğünde duvarına “hoş geldin” yazmadım ben. Anlatabilmişimdir umarım...Benim eksikliğimi hiç hissetmiyordun demek.
Hadi hadi, ben yokken hiç beni özlemediğini dile getirmemişsin İsot.Şu ana kadar sen hariç kimse geri döndüğünde duvarına “hoş geldin” yazmadım ben. Anlatabilmişimdir umarım...
Bitirir bitirir, SNK denen destanı izlemenin ve o sanat eserinin tadını almanın muazzamlığından geri kalamaz...Aslına Death Note’ın da ilk birkaç bölümünü de izlemiştim yıllar önce ama sarmamıştı. Tam anlamıyla FMA Brotherhood’la başladım diyebiliriz anime izlemeye.
Varlığından haberim var ama izlemedim hiç.
Trip atma sırası sana mı geldiHadi hadi, ben yokken hiç beni özlemediğini dile getirmemişsin İsot.
Yaklaşık kaç bölümü vardır onun. Çok fazlaysa vaktimi harcayamam bazı animeler bayaa uzun oluyor bildiğim kadarıyla.Bitirir bitirir, SNK denen destanı izlemenin ve o sanat eserinin tadını almanın muazzamlığından geri kalamaz...
Sen benim soruma cevap ver önce İsot.Trip atma sırası sana mı geldi
Bitirir bitirir, SNK denen destanı izlemenin ve o sanat eserinin tadını almanın muazzamlığından geri kalamaz...
Çok uzun değil ya, 4. sezonuyla final yapıyor.Yaklaşık kaç bölümü vardır onun. Çok fazlaysa vaktimi harcayamam bazı animeler bayaa uzun oluyor bildiğim kadarıyla.
Dile getirmediğimi nereden biliyorsun?Sen benim soruma cevap ver önce İsot.
Hiç bildirim almadım çünkü.Dile getirmediğimi nereden biliyorsun?
Etiket kullanmadan yani sadece isminle dile getirmişimdir belki de.Hiç bildirim almadım çünkü.
Üstte @Forumdash'ı niye etiketledin o zaman?Etiket kullanmadan yani sadece isminle dile getirmişimdir belki de.
Keyfimin kahyası mısın be adam Tüm o mesajlardan nasıl bulmamı bekliyorsun, konu nereden nereye geldi. Çıkış noktasını bir bulsam...
Yalanın ortaya çıktı hain İsot... Jüri başkanlığını unut sen.Keyfimin kahyası mısın be adam Tüm o mesajlardan nasıl bulmamı bekliyorsun, konu nereden nereye geldi. Çıkış noktasını bir bulsam...
57 bölümü var, FMA Brotherhood'dan az bölüm sayısı var kendisinin.Yaklaşık kaç bölümü vardır onun. Çok fazlaysa vaktimi harcayamam bazı animeler bayaa uzun oluyor bildiğim kadarıyla.
Umut'u ayartırım. (Bak etiketlemedim bu sefer, demek ki olabiliyormuş. )Yalanın ortaya çıktı hain İsot... Jüri başkanlığını unut sen.
Tamamdır listeye aldım, önerileriniz var mı başka çok uzun olmayan. @kerem57 bölümü var, FMA Brotherhood'dan az bölüm sayısı var kendisinin.
Steins Gate... Destanı, muhteşem bir animedir hem bölüm sayısı az hem de çok iyi bir hikaye. Zaman yolculuğu temalı...Tamamdır listeye aldım, önerileriniz var mı başka çok uzun olmayan. @kerem
26 bölüm çok iyiymiş...Steins Gate... Destanı, muhteşem bir animedir hem bölüm sayısı az hem de çok iyi bir hikaye. Zaman yolculuğu temalı...
Steins Gate bir başkadır gerçekten. İnanılmaz epik bir şaheser. Ayrıyeten Steins Gate 0 devamı değil de hikaye ile ilgili boşlukları dolduran farklı bir seri. Ana hikayeyi destekleyen bir hikaye diyelim. Steins Gate'i izledikten sonra Zero'yu da izleyebilirsin o da çok başarılıdır. Ha ana hikayedeki boşluk dediğim kusur değil, onu izleyince anlarsın diyebilirim.26 bölüm çok iyiymiş...
IMDb'ye baktım şimdi de Steins Gate 0 diye ayrı bir anime de mevcut. Devamı gibi bir şey mi?