Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...Bak bak, nasıl gurur duyarak anlatıyor. Vallahi iflah olmaz bu adam.@MEnes
Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...Bak bak, nasıl gurur duyarak anlatıyor. Vallahi iflah olmaz bu adam.@MEnes
Cümlemde Tols'u biliyorum diye yazarken o içiyor yada içmiyor yada tadına bakmış anlamında olur yani belirtmedim birşey . Demek ki içmişsin ki bunu yazdın
@xdragxx e atmışsın ama gördüm 😡Herkesin hayatı kendineben yadırgamam. En azından forum ortamında
Reelde durum farklı olurdu
Ve ben, aşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱
Sakız bile çiğnemiyorum, düşün o derece temizim...
Bana bana Enes B.'ye inanılmaz mı bee...
İçmekten utanacak değilim, tabi ki söyleyeceğimBak bak, nasıl gurur duyarak anlatıyor. Vallahi iflah olmaz bu adam.@MEnes
Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...
Doğru yolu bulmuş işte adaşım fena mı...Tamam, denedin ve baktın sana uymuyor @MEnes 'in izinden gitmeye karar verdin
Aynen aynen buna hiç bir şey emanet edilmez. Bu hainlikle zaten başka türlüsü de düşünülemezdi...
İçmekten utanacak değilim, tabi ki söyleyeceğimAma sapıklık falan asla, bunlar bizim yapacağımız şeyler değil o kısımlar hep iftira
Leyla ile Mecnun adamlarından korkacaksın asıl
Gel yarın çay ısmarliyim sana bırak Leşku gibi davranmayı falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?