İzlediklerimiz @xBUGRAx nın fantazileri, benimse yaşadıklarım gerçeklerim@xBUGRAx ın fantazilerinimi izliceksiniz ?A
Yani cnm kırk yılda bir şey yapmıştım onu da görmezden geldin ya ne diyim sana.Aaa @pompy öyle dedi ben ona inanırım daha çok ağlayacaksın sen kütük beyHem odunlara su dökerler kilosu ağır satsın diye kendini ağırdan satarsın ?A@MEnes @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Serhati zaten eşekler tepmeliYasak Elma başlayacak
Zaten ben yazdıkça sen o resmi attıkça aklıma sürekli o adam geliyor.Dizide de öyleydi çekirdekçi serdarın düşündükleri kimsenin aklına gelmiyordu
Serhati zaten eşekler tepmeli
Hhahah oda ayrı bir komikliğe yol açtı şimdide pompy mi çıktı başıma diye pehledinYani cnm kırk yılda bir şey yapmıştım onu da görmezden geldin ya ne diyim sana.Gittin pompy'nin konusunu açtın
Aaa tabi ayoll @MasacRE ve @Maskeli Fedai gibi kütük olmaktan iyidir tabi buna şükredersinZaten ben yazdıkça sen o resmi attıkça aklıma sürekli o adam geliyor.Artık o adamla bütünleştim, hatta o adam oldum bile hahahaha.
@Harunnn60 ın destereye yapmak istediği şey
Hhahah oda ayrı bir komikliğe yol açtı şimdide pompy mi çıktı başıma diye pehledin@Forumdash @Sherlock @xemrexxx @Forumdash
Bakacağız artık, çekirdeğimi çıkarmaya değer mi asıl önemli olan o.Aaa tabi ayoll @MasacRE ve @Maskeli Fedai gibi kütük olmaktan iyidir tabi buna şükredersin
Çukurda da bir çekirdek çitleme sahnesi var çekirdeğini hazırla ?A
Kız ne raporu deli raporu muAyy sizin ikinize rapor veren doktorun kafasına oklava vurayım ?A@xemrexxx
Benim hepinize yapmak istediğim şey@Harunnn60 ın destereye yapmak istediği şeyBir bulabilse tabi ?A@Forumdash @xemrexxx @MEnes @Sherlock
Aaa bence dizi toparladı geçen haftayı beğenmedin miBakacağız artık, çekirdeğimi çıkarmaya değer mi asıl önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?