Ali Ozan Müdür pompy ,Sherlock,destere Olayını Çözdü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Seni mevcut avatarınla ciddiye alamıyorum, bunu taklit etmem. Efsanevi üstat Sinan Engin’in bulunduğu avatara dönünce düşüneceğim. :A
Podolski düşmanı isen seni çok seri şekilde kara listeye alırım. :A Bu konuda farklı fikirlere kapalıyım. :A

• Güldürdün
Görmedim şeylere napayım cnm Allah değilimki ?A:A pompy bunu yazmıs sherlock dönmüş hatta sen sevin diye açtım bu konuyu son konunun üstüne sevinirsin diye :F
Aman iyi halt yedin valla he 🙄 bugün de @Sherlock teklifimi kabul etmişti ( etmezse işi yaş çünkü :A ) Ne güzel diyecektim sana hatta sende bildirimlere bakarsan görürsün gizli bir yerde :A ama sen naptıb..

Aman iyi halt yedin valla he 🙄 bugün de @Sherlock teklifimi kabul etmişti ( etmezse işi yaş çünkü :A ) Ne güzel diyecektim sana hatta sende bildirimlere bakarsan görürsün gizli bir yerde :A ama sen naptıb..
Özel ve profilim dısında bakmadım zaten bir konuya bak dedin şimdi bir konu açacam ama bu sefer seviniceksin ondan sonra bakacam bildirimlere dedim cnm :A :A :A

Sizin @Sherlock ile pazarlığınız nerede geçti önce ona bakayım :F

• Güldürdün
Bu çayı yudumlarken yanında yağlı suratıyla Dursun başkanım vardı, avatarına baktıkça o da geliyor aklıma. :A
Dursun Bey'in alnından öpüyorum zamanında bu transferi yaptığı için o hâlde. :A Ama eğer gidişinde de başrol oynadıysa öpücüğümü geri alıyorum. :A

• Güldürdün
Dursun Bey'in alnından öpüyorum zamanında bu transferi yaptığı için o hâlde. :A Ama eğer gidişinde de başrol oynadıysa öpücüğümü geri alıyorum. :A

Bu adamın devre arası sözleşmesi bitiyordu, bedavaya alma şansımız vardı ve almadık. :A Mevcut başkana sövebilmen için sana bir neden verdim, hayrını gör çay reis. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD