Kırıldım şahsen
Görmedim şeylere napayım cnm Allah değilimki pompy bunu yazmıs sherlock dönmüş hatta sen sevin diye açtım bu konuyu son konunun üstüne sevinirsin diyeGaga sinirlenmiş.
Kırıldım şahsen
Görmedim şeylere napayım cnm Allah değilimki pompy bunu yazmıs sherlock dönmüş hatta sen sevin diye açtım bu konuyu son konunun üstüne sevinirsin diyeGaga sinirlenmiş.
Aaa Artık o dilleri bırakıcaksın @Harunnn60Gaga sinirlenmiş.
Podolski düşmanı isen seni çok seri şekilde kara listeye alırım. Bu konuda farklı fikirlere kapalıyım.Seni mevcut avatarınla ciddiye alamıyorum, bunu taklit etmem. Efsanevi üstat Sinan Engin’in bulunduğu avatara dönünce düşüneceğim.
Aaa evet övdüm övdüm Dediğini demek istemiştim @SherlockUmarım övmüşsündür. Bu avatar ile zirvesini yaşayabilir ama dediğim gibi ağırlığının altında ezilir kalır, hesabından çıkış yapmak zorunda kalır.
Aman iyi halt yedin valla he 🙄 bugün de @Sherlock teklifimi kabul etmişti ( etmezse işi yaş çünkü ) Ne güzel diyecektim sana hatta sende bildirimlere bakarsan görürsün gizli bir yerde ama sen naptıb..Görmedim şeylere napayım cnm Allah değilimki ?A pompy bunu yazmıs sherlock dönmüş hatta sen sevin diye açtım bu konuyu son konunun üstüne sevinirsin diye
Podolski düşmanı isen seni çok seri şekilde kara listeye alırım. Bu konuda farklı fikirlere kapalıyım.
Aman iyi halt yedin valla he 🙄 bugün de @Sherlock teklifimi kabul etmişti ( etmezse işi yaş çünkü ) Ne güzel diyecektim sana hatta sende bildirimlere bakarsan görürsün gizli bir yerde ama sen naptıb..
Özel ve profilim dısında bakmadım zaten bir konuya bak dedin şimdi bir konu açacam ama bu sefer seviniceksin ondan sonra bakacam bildirimlere dedim cnmAman iyi halt yedin valla he 🙄 bugün de @Sherlock teklifimi kabul etmişti ( etmezse işi yaş çünkü ) Ne güzel diyecektim sana hatta sende bildirimlere bakarsan görürsün gizli bir yerde ama sen naptıb..
Avatarımı niye ezdin pekii?Poldi’yi çok severim.
Kendisinin en iyi fotoğrafları, içeriğinde 'çay' bulunan fotoğraflardır. Aksini iddaa eden doğuştan Fenerbahçe'lidir.Reisin en ciddi olmadığı fotoğrafını seçmişsin çünkü.
Kendisinin en iyi fotoğrafları, içeriğinde 'çay' bulunan fotoğraflardır. Aksini iddaa eden doğuştan Fenerbahçe'lidir.
Dursun Bey'in alnından öpüyorum zamanında bu transferi yaptığı için o hâlde. Ama eğer gidişinde de başrol oynadıysa öpücüğümü geri alıyorum.Bu çayı yudumlarken yanında yağlı suratıyla Dursun başkanım vardı, avatarına baktıkça o da geliyor aklıma.
Bu konu açılmasa daha iyi olurduAaa gördüm @Sherlock @Harunnn60
Ama @Harunnn60 seni Çarpışmadan cansız ve Çukurdan Beyefendi gibi görünmez büyük patronların yaptığı gibi gizli kapılar arkasından tehdit edip bağlamış onu zaten gösteremiyoruz @MEnes @Forumdash @xemrexxx öğrenemeyecekler ?A
@pompy i de o tutmuştur yardımcısı olarak @DarkLegenD
Dursun Bey'in alnından öpüyorum zamanında bu transferi yaptığı için o hâlde. Ama eğer gidişinde de başrol oynadıysa öpücüğümü geri alıyorum.
Ben yüzün gülsün diye açtım ama bu seferde pompy e kafayı taktın cnm @SherlockBu konu açılmasa daha iyi olurdu
destere yi vampirli ve ruhlarla dolaba attımReis sizinle fok olalım mı? İki adet Destere olarak dolaşırız. @pompy
@pompy Kılığına girsene bomba taşımak zorunda kalıcan için belki düşürürsünde senden @Harunnn60 kurtulurReis sizinle fok olalım mı? İki adet Destere olarak dolaşırız. @pompy