Ali Ozan Müdür pompy ,Sherlock,destere Olayını Çözdü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gereken açıklamayı @Sherlock adaşım yukarda bir yerlerde ilk sayfada yapmış. Diğer iddialar tam anlamıyla asılsız iddialardır. Adaşım artık bu konuda master degree olmuştur, gerisi yalan dolandır. :A Klasik @Çiğdem hareketleri pek şaşırmadım. :A
Senin kılığınada giricekti ama çekirdeklere param yetmez diye korkmuş :F :F :F @Sherlock
de053438bf2.png

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Beşiktaş da Galatasaray da berabere kaldı bu hafta ne konuşuyorsun sen :A
Benim dedigimi hatırlıyorsun çok gülen çok ağlar demistim Gülme komşuna gelir başına @MasacRE
Şampiyonu 60 puanla belirlenecek
Aaa @pompy öyle dedi ben ona inanırım daha çok ağlayacaksın sen kütük bey :F Hem odunlara su dökerler kilosu ağır satsın diye kendini ağırdan satarsın :A :A :A @MEnes @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Harunnn60

Senin kılığınada giricekti ama çekirdeklere param yetmez diye korkmuş :F:F:F @Sherlock
de053438bf2.png
Benim kılığıma girip taklidimi yapabilecek herhangi bir insan evladı yer almamaktadır. :A Çünkü ne konuda nasıl konuşacağımı bazen ben bile kestiremezken başkası nasıl benim tarzımda konuşup davransın. :A Bilinmezliğin içinde bilinmezlik var anlayacağın. :A

Benim kılığıma girip taklidimi yapabilecek herhangi bir insan evladı yer almamaktadır. :A Çünkü ne konuda nasıl konuşacağımı bazen ben bile kestiremezken başkası nasıl benim tarzımda konuşup davransın. :A Bilinmezliğin içinde bilinmezlik var anlayacağın. :A
Dizide de öyleydi çekirdekçi serdarın düşündükleri kimsenin aklına gelmiyordu :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MEnes