Damien Duff
Favori Üye
Galatasaray puan kaybetti Erzuruma gülemez zaten ben bir şey söyledim çok gülen çok ağlar@pompy Kılığına girsene bomba taşımak zorunda kalıcan için belki düşürürsünde senden @Harunnn60 kurtulur ?A
Galatasaray puan kaybetti Erzuruma gülemez zaten ben bir şey söyledim çok gülen çok ağlar@pompy Kılığına girsene bomba taşımak zorunda kalıcan için belki düşürürsünde senden @Harunnn60 kurtulur ?A
Kesin patronun @Harunnn60 hep onun işine yarar çalısıyorsun @Sherlockdestere yi vampirli ve ruhlarla dolaba attım
Aaa hep yeniliyorlar sanırım @MasacRE bile güldünden beridirGalatasaray puan kaybetti Erzuruma gülemez zaten ben bir şey söyledim çok gülen çok ağlar
destere yi vampirli ve ruhlarla dolaba attım
onu reyting için yaptım @SherlockReis @Harunnn60 beye çalışan bir ajanmış en başından beri. @Çiğdem
Reis @Harunnn60 beye çalışan bir ajanmış en başından beri. @Çiğdem
Bu sefer ucuz kurtuldun @Harunnn60 reyting sözü verir @pompy seni patlatır bunu anla bu mesajtanonu reyting için yaptım @Sherlock
Şeye gülesim geliyor destere gitti tamam şimdi güler diyordum @Harunnn60 geldi bu seferde pompy mi diyor hahaha @DarkLegenD @Forumdash @xemrexxx @MEnesAcun Ilıcalı gibi adamsınız...
iyide onu övmüşsün konuda beee Asıl ben yaptım her şeyi bana tebrik yok!!Şeye gülesim geliyor destere gitti tamam şimdi güler diyordum @Harunnn60 geldi bu seferde pompy mi diyor hahaha @DarkLegenD @Forumdash @xemrexxx @MEnes
destereyi bir dizide reyting için kullandım vampirlerle ve ruhlarla dolaba attım @Çiğdem o komiktiŞeye gülesim geliyor destere gitti tamam şimdi güler diyordum @Harunnn60 geldi bu seferde pompy mi diyor hahaha @DarkLegenD @Forumdash @xemrexxx @MEnes
Aaa emri veren büyük patron olarak bağladık cnm @Sherlockiyide onu övmüşsün konuda beee Asıl ben yaptım her şeyi bana tebrik yok!!
Aaa ama o sahneden sonra seni protesto etmişti @Harunnn60destereyi bir dizide reyting için kullandım vampirlerle ve ruhlarla dolaba attım @Çiğdem o komikti
Sade bir dolap sahnesinden reyting çıkmazdı @Çiğdem nerdeyse hiti eşitti o programla en son hite Sihirli Annemle ulaşmıştım 2013 te ulaşmıştım baya yıl geçti o hite ulaşana kadarAaa ama o sahneden sonra seni protesto etmişti @Harunnn60
Sen yolunu bulursun cnm sende malzeme bitmezSade bir dolap sahnesinden reyting çıkmazdı @Çiğdem nerdeyse hiti eşitti o programla en son hite Sihirli Annemle ulaşmıştım 2013 te ulaşmıştım baya yıl geçti o hite ulaşana kadar
Tutkuyla buldum en sonSen yolunu bulursun cnm sende malzeme bitmez
Tez zamanda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde ziyaret etmek dileğiyleAaa evet bildiğiniz üzere kimlik bunalımı yaşayan @Sherlock en son rahmetli @destere kılığına bürünmüştü 😱
Forumun Ali Ozan müdürü @pompy açığını aradı buldu ve @Sherlock şuan normal görünümüne geri döndü. kaçtı yanı
@xemrexxx @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @MEnes @MasacRE @Sherlock @Doğu @Maskeli Fedai @dreamy @cookies @Billy Kane @Harunnn60 @destere @eskici @Aserat @Tolstoyevski @DarkLegenD
Beşiktaş da Galatasaray da berabere kaldı bu hafta ne konuşuyorsun senAaa hep yeniliyorlar sanırım @MasacRE bile güldünden beridir
Benim dedigimi hatırlıyorsun çok gülen çok ağlar demistim Gülme komşuna gelir başına @MasacREBeşiktaş da Galatasaray da berabere kaldı bu hafta ne konuşuyorsun sen