Ali Ozan Müdür pompy ,Sherlock,destere Olayını Çözdü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Aaa evet bildiğiniz üzere kimlik bunalımı yaşayan @Sherlock en son rahmetli @destere kılığına bürünmüştü 😱

Forumun Ali Ozan müdürü @pompy açığını aradı buldu ve @Sherlock şuan normal görünümüne geri döndü. kaçtı yanı :F

3eafe171d84.png

6792evUP_400x400.jpg

@xemrexxx @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @MEnes @MasacRE @Sherlock @Doğu @Maskeli Fedai @dreamy @cookies @Billy Kane @Harunnn60 @destere @eskici @Aserat @Tolstoyevski @DarkLegenD

Hahah @Çiğdem sen görmedin sanırım ben bir yerde @Sherlock a bir şey dedim :A Şimdi burada demiyeceğim :A Eğer dediğimi yapmazsa başın belaya girer dedim :A Hemen pompyini övme 😱
Sen zaten konuya benzin döküp @MEnes @Forumdash @xemrexxx @Sherlock u kovarak ilk adımı attın :F @pompy i de sen tuttun belkide :F oda son vuruşu yapmış @Sherlock kaçmış :F

pompy e dizi borcun var bence , bak yüzün gülmeye başladı :A :A :A @MasacRE @serhatt @sokak sanati @Yiğitt

İddiaları yalanlıyorum, kimliğimi ve kılığımı kendi kendime değiştirme özelliğim var artık. Saygıdeğer adaşım @MEnes ve sanatı sayesinde öğrendim bunu ve bu alanda ustalık seviyesine kadar yükseldim. Destere beyin karakterini, hortlağını neden mezarına geri döndürdüğüm konusuyla ilgili @Harunnn60 bey gerekli açıklamayı yapmış. Kendisinin çeşitli tehditlerine maruz kaldım. :A Yani konunun @pompy bey ile bir alakası yok, teşekkür ederek açıklamamı sonlandırıyorum...

İddiaları yalanlıyorum, kimliğimi ve kılığımı kendi kendime değiştirme özelliğim var artık. Saygıdeğer adaşım @MEnes ve sanatı sayesinde öğrendim bunu ve bu alanda ustalık seviyesine kadar yükseldim. Destere beyin karakterini, hortlağını neden mezarıma geri döndürdüğüm konusuyla ilgili @Harunnn60 bey gerekli açıklamayı yapmış. Kendisinin çeşitli tehditlerine maruz kaldım. :A Yani konunun @pompy bey ile bir alakası yok, teşekkür ederek açıklamamı sonlandırıyorum...
Bildirimlere bak görürsün :F

Aaa evet cnm bu sefer köşeye sıkıştırdım :A Bir kez beni övsem şaşarım :A
Aaa vlla profilime girdim pompy yazmıs sherlock dönmüş :F @pompy kaptı yine pastayı :A :A :A

• Olmamış
Reactions: Harunnn60
İddiaları yalanlıyorum, kimliğimi ve kılığımı kendi kendime değiştirme özelliğim var artık. Saygıdeğer adaşım @MEnes ve sanatı sayesinde öğrendim bunu ve bu alanda ustalık seviyesine kadar yükseldim. Destere beyin karakterini, hortlağını neden mezarına geri döndürdüğüm konusuyla ilgili @Harunnn60 bey gerekli açıklamayı yapmış. Kendisinin çeşitli tehditlerine maruz kaldım. :A Yani konunun @pompy bey ile bir alakası yok, teşekkür ederek açıklamamı sonlandırıyorum...
Benle olan kazanır bilirsin. :A

Umarım övmüşsündür. :A Bu avatar ile zirvesini yaşayabilir ama dediğim gibi ağırlığını altında ezilir kalır, hesabından çıkış yapmak zorunda kalır. :A

Seni mevcut avatarınla ciddiye alamıyorum, bunu taklit etmem. Efsanevi üstat Sinan Engin’in bulunduğu avatara dönünce düşüneceğim. :A

• Olmamış
Reactions: DarkLegenD

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd