@xBUGRAx ın fantazilerinimi izliceksinizYasak Elma başlayacak
@xBUGRAx ın fantazilerinimi izliceksinizYasak Elma başlayacak
İzlediklerimiz @xBUGRAx nın fantazileri, benimse yaşadıklarım gerçeklerim@xBUGRAx ın fantazilerinimi izliceksiniz ?A
Yani cnm kırk yılda bir şey yapmıştım onu da görmezden geldin ya ne diyim sana. Gittin pompy'nin konusunu açtınAaa @pompy öyle dedi ben ona inanırım daha çok ağlayacaksın sen kütük bey Hem odunlara su dökerler kilosu ağır satsın diye kendini ağırdan satarsın ?A @MEnes @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Serhati zaten eşekler tepmeliYasak Elma başlayacak
Zaten ben yazdıkça sen o resmi attıkça aklıma sürekli o adam geliyor. Artık o adamla bütünleştim, hatta o adam oldum bile hahahaha.Dizide de öyleydi çekirdekçi serdarın düşündükleri kimsenin aklına gelmiyordu
Serhati zaten eşekler tepmeli
Hhahah oda ayrı bir komikliğe yol açtı şimdide pompy mi çıktı başıma diye pehledin @Forumdash @Sherlock @xemrexxx @ForumdashYani cnm kırk yılda bir şey yapmıştım onu da görmezden geldin ya ne diyim sana. Gittin pompy'nin konusunu açtın
Aaa tabi ayoll @MasacRE ve @Maskeli Fedai gibi kütük olmaktan iyidir tabi buna şükredersinZaten ben yazdıkça sen o resmi attıkça aklıma sürekli o adam geliyor. Artık o adamla bütünleştim, hatta o adam oldum bile hahahaha.
@Harunnn60 ın destereye yapmak istediği şey Bir bulabilse tabi @Forumdash @xemrexxx @MEnes @Sherlock
Hhahah oda ayrı bir komikliğe yol açtı şimdide pompy mi çıktı başıma diye pehledin @Forumdash @Sherlock @xemrexxx @Forumdash
Bakacağız artık, çekirdeğimi çıkarmaya değer mi asıl önemli olan o.Aaa tabi ayoll @MasacRE ve @Maskeli Fedai gibi kütük olmaktan iyidir tabi buna şükredersin
Çukurda da bir çekirdek çitleme sahnesi var çekirdeğini hazırla ?A
Kız ne raporu deli raporu muAyy sizin ikinize rapor veren doktorun kafasına oklava vurayım ?A @xemrexxx
Benim hepinize yapmak istediğim şey@Harunnn60 ın destereye yapmak istediği şey Bir bulabilse tabi ?A @Forumdash @xemrexxx @MEnes @Sherlock
Tüm forumun @xemrexxx e yapmak istedi şeyBenim hepinize yapmak istediğim şey
Aaa bence dizi toparladı geçen haftayı beğenmedin mi Bu bölüm dahada güzeldi izle ve kabul etBakacağız artık, çekirdeğimi çıkarmaya değer mi asıl önemli olan o.