- Reaksiyon puanı
- 8,283
- Puanı
- 1,061
Çocukken güzeldi. Şimdi çok saçma geliyorÖyle deme cnm ,zamanın da neler yapıldı
Çocukken güzeldi. Şimdi çok saçma geliyorÖyle deme cnm ,zamanın da neler yapıldı
Ne izlerdik gerçekten bunuÇocukken güzeldi. Şimdi çok saçma geliyorBunda bile gülme efekti kullanmışlar.
Çocukken bunun gibi uçuşa geçerdim tabii ki, her detayına kadarNe izlerdik gerçekten bunuArka Sokaklar dan Hüsnü Süpermanı oynardı
Bunun detayına inmene gerek yok benceÇocukken bunun gibi uçuşa geçerdim tabii ki, her detayına kadar
Videoda var, tanıyamadım şimdikinin yarısı kadar zayıf
Yapmayan yoktur çocukkenBunun detayına inmene gerek yok bence
Ne şikayeti geliyor foruma girdiğim yok kiBu gece yolla ayoll , senden çok şikayet geliyor bir yorumuma bakar
Hahahah aa gerçekten ama Atacan dediği gibi söylenince çok havalı
Avatarada koymuş forumun Kahramanı
2 Mesaj yazıyorsan birini şikayet ediyorlar işteNe şikayeti geliyor foruma girdiğim yok ki
İki gündür senin şikayetlerle uğraşıyoruz. Çok meşgul ediyor biziNe şikayeti geliyor foruma girdiğim yok ki
Benim korunmaya ihtiyacım yok2 Mesaj yazıyorsan birini şikayet ediyorlar işte
Seni korurum oyunu yolla, Garibana dokunmayın derim
Uğraş la sanki işin neİki gündür senin şikayetlerle uğraşıyoruz. Çok meşgul ediyor bizi
Mühendisim ula ben. Tonla işimin arasında meşgul ediyosun biziBenim korunmaya ihtiyacım yok
Bu arada şu avatarını deği kış geldi totomuz donuyorKızak süren rakun mu odun kıran sincap mı neydi öyle bi avatarın vardı eskiden, ona dönüş yap
Uğraş la sanki işin neYa forumdasın ya F1’de sanki bana atomu parçalıyor
Hhaha Karlı havada bebek arabası taşıyan bir Sincabım vardıBenim korunmaya ihtiyacım yok
Bu arada şu avatarını deği kış geldi totomuz donuyorKızak süren rakun mu odun kıran sincap mı neydi öyle bi abatarın vardı eskiden, ona dönüş yap
Sizi modluğa alıştırıyorum, karar verme yetinizi sınıyorum daha napayım?Mühendisim ula ben. Tonla işimin arasında meşgul ediyosun bizi
Ben de diyorum uzun zamandır niye ceza yemiyorumHhaha Karlı havada bebek arabası taşıyan bir Sincabım vardıama 30 Aralığı bekliyorum foruma geldiğim ilk sincabı koyucam
Korunmaya ihtiyacın yoksa MS bitince ipini çekeriz ayollMS bitene kadarda bekliyorum iyi günüme denk geldin@XanTier
Gelecek bugün kısmetse hayırlısıyla.
Son kozlarını oynuyorlar, Aleyna'yı bile açtılar.
Ben dün gece , Kendi sarışın fotolarımı atıp konuyu biraz sabote ettim
Aaa teşekkürlerGelecek bugün kısmetse hayırlısıyla.
Bu arada konuda yorumları okudum fotonu gördüm temiz yüzlü güzel bir hanım efendisin.Bu tamam da hayır sen tüm güzel kızlara da sallıyorsun bunlar çirkin diye.O zaman ben de tüm parlaklara sallamalıyım yani bunlardaki de tip mi diye.
Ana konuya dönecek olursak Aleyna Baba'nın konusunu çok geç de olsa akıl eden yiğit @XanTier kardeşime teşekkürü borç bilirim.
Jurilerimin banlanmasına izin verirmiyim hiç yarışma bitmedenSizi modluğa alıştırıyorum, karar verme yetinizi sınıyorum daha napayım?
Ben de diyorum uzun zamandır niye ceza yemiyorum
Ordaki inceyi fark etmedin yalnız. Ben senin yaptığın gibi yapıp ben daha iyiyim diyip laf edeceğim parlaklara, kuru kötüleme değil yani.
Daha iyimisin kiOrdaki inceyi fark etmedin yalnız. Ben senin yaptığın gibi yapıp ben daha iyiyim diyip laf edeceğim parlaklara, kuru kötüleme değil yani.
İşte bunu bilmiyorsun resmimi görenler bilir neyin ne olduğunu.Daha iyimisin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?