Aleyna Tilki Resimleri

Saç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınları :A Eskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü :A
10474_109633352526904_1538175781_n.jpg

480462_164903380333234_1332509864_n.jpg
Nerede o liseli foton :A İkisini yan yana koyup evrimi kanıtlayalım :A Bak yeni halini övdüm işte ama o halini övmemi bekleme benden ben dürüst bir insanım @mrt-06 gibi yalandan yağ çekemem :A

Nerede o liseli foton :A İkisini yan yana koyup evrimi kanıtlayalım :A Bak yeni halini övdüm işte ama o halini övmemi bekleme benden ben dürüst bir insanım @mrt-06 gibi yalandan yağ çekemem :A
@mrt-06 kadar kafana taş düşsün ayoll :F @XanTier bile senden daha nazik , tam bir Kütüksün :A :A :A

@mrt-06 @XanTier

Ben de seni övmüştüm o mesajda ama size yaranamıyoruz :T: İstiyorsunuz ki her haliniz güzel diyelim ama yok öyle bir şey :A
O nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu :A
Hahaha aa sende haklısın @XanTier Kütükten iyi olmak pek başarı olmuyor haklısın :A ozaman sana sözümü geri alıp iltifatın için tşk ediyorum :bhr:

@mrt-06 Bu kütük hala benim liseli halime laf ediyor , Kütük etiketi yapıştır şuna :A

Ya bırak bu kız milletine yaranılmaz ya :A Ben de evrim geçirmişsin ne kadar güzelleşmişsin diyorum bana kütük diyor :A @Çiğdem-
Hahaha aa sende haklısın @XanTier Kütükten iyi olmak pek başarı olmuyor haklısın :A ozaman sana sözümü geri alıp iltifatın için tşk ediyorum :bhr:

@mrt-06 Bu kütük hala benim liseli halime laf ediyor , Kütük etiketi yapıştır şuna :A
Haklısın MasacRe- ağzından zorla iltifat aldık şuna bak :A:A:A

@MasacRE- kütük @XanTier M** peki ben neyim merak ettim. :A

Boşver ablacım senin güzelliğini çekemiyor belli ki :A