Ne varmış ablamın liseli halinde? Ben Beren Saat’e benzetmiştim o halini.Kıskanma kız senin liseli halini de gördük
Ne varmış ablamın liseli halinde? Ben Beren Saat’e benzetmiştim o halini.Kıskanma kız senin liseli halini de gördük
Evet Beren Saat'in liseli haline benziyor haklısınNe varmış ablamın liseli halinde? Ben Beren Saat’e benzetmiştim o halini.
Bu fakedir ya, tanımadığı bir kız kardeşi de olabilir.Evet Beren Saat'in liseli haline benziyor haklısın
Hee fake tabi tabiBu fakedir ya, tanımadığı bir kız kardeşi de olabilir.
@Çiğdem- kadar güzel olacaktır bence de.Hee fake tabi tabi
Bu kız şimdiki gibi güzel birine dönüşmüşse Aleyna nasıl bir şey olur sen hesap et artık
Önceden çok benzerlerken Aleyna sonradan fark atmış gibi evet 17 yaşındaki haliyle@Çiğdem- ablacım sen de saçını bir sarıya boyatsana ben eminim ki Aleyna yanında Gargamel gibi kalacaktır.
Önceden çok benzerlerken Aleyna sonradan fark atmış gibi evet 17 yaşındaki haliyle
Saç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınları Eskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü@Çiğdem- ablacım sen de saçını bir sarıya boyatsana ben eminim ki Aleyna yanında Gargamel gibi kalacaktır.
AMAZINGSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınları Eskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
Tam konuya yakışır resimlerSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınları Eskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü