Ne varmış ablamın liseli halinde? Ben Beren Saat’e benzetmiştim o halini.Kıskanma kız senin liseli halini de gördük![]()
Ne varmış ablamın liseli halinde? Ben Beren Saat’e benzetmiştim o halini.Kıskanma kız senin liseli halini de gördük![]()
Evet Beren Saat'in liseli haline benziyor haklısınNe varmış ablamın liseli halinde? Ben Beren Saat’e benzetmiştim o halini.![]()
Bu fakedir ya, tanımadığı bir kız kardeşi de olabilir.Evet Beren Saat'in liseli haline benziyor haklısın
![]()
Hee fake tabi tabiBu fakedir ya, tanımadığı bir kız kardeşi de olabilir.![]()
@Çiğdem- kadar güzel olacaktır bence de.Hee fake tabi tabi
![]()
Bu kız şimdiki gibi güzel birine dönüşmüşse Aleyna nasıl bir şey olur sen hesap et artık![]()
Önceden çok benzerlerken Aleyna sonradan fark atmış gibi evet 17 yaşındaki haliyle@Çiğdem- ablacım sen de saçını bir sarıya boyatsana ben eminim ki Aleyna yanında Gargamel gibi kalacaktır.![]()
Önceden çok benzerlerken Aleyna sonradan fark atmış gibi evet 17 yaşındaki haliyle![]()
Saç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınları@Çiğdem- ablacım sen de saçını bir sarıya boyatsana ben eminim ki Aleyna yanında Gargamel gibi kalacaktır.![]()
AMAZINGSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınlarıEskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
![]()
![]()
Tam konuya yakışır resimlerSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınlarıEskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
![]()
![]()
Aleyna'yı övmediğim tek mesajım çünkü