Nerede o liseli fotonSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınlarıEskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
![]()
![]()
Nerede o liseli fotonSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınlarıEskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
![]()
![]()
@mrt-06 kadar kafana taş düşsün ayollNerede o liseli fotonİkisini yan yana koyup evrimi kanıtlayalım
Bak yeni halini övdüm işte ama o halini övmemi bekleme benden ben dürüst bir insanım @mrt-06 gibi yalandan yağ çekemem
![]()
Evrim geçirmişsin güzelleşmişsin diyorum daha ne yapayım ya size de hiç bir şey beğendiremiyoruz![]()
Yani eskiye oranla sen kendine çeki düzen vermişsin , ama bu oğlan daha da kötüye gidiyorbile derken?![]()
Ben seni överken senin ettiğin lafa bak. Ben Aleyna'ma geri dönüyorumYani eskiye oranla sen kendine çeki düzen vermişsin , ama bu oğlan daha da kötüye gidiyor![]()
![]()
![]()
Ben objektif adamım ne görüyorsam oYani eskiye oranla sen kendine çeki düzen vermişsin , ama bu oğlan daha da kötüye gidiyor![]()
![]()
![]()
Hahaha bende @MasacRE- a karşı seni övüyorum işte ayoll örnek al diyorumBen seni överken senin ettiğin lafa bak. Ben Aleyna'ma geri dönüyorum![]()
O nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu
Ben de seni övmüştüm o mesajda ama size yaranamıyoruz
Ya bırak bu kız milletine yaranılmaz yaO nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu![]()
Ben de seni övmüştüm o mesajda ama size yaranamıyoruzİstiyorsunuz ki her haliniz güzel diyelim ama yok öyle bir şey
![]()
Hahaha aa sende haklısın @XanTier Kütükten iyi olmak pek başarı olmuyor haklısınO nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu![]()
Ya bırak bu kız milletine yaranılmaz yaBen de evrim geçirmişsin ne kadar güzelleşmişsin diyorum bana kütük diyor
@Çiğdem-
Haklısın MasacRe- ağzından zorla iltifat aldık şuna bak
@MasacRE- kütük @XanTier M** peki ben neyim merak ettim.
Boşver ablacım senin güzelliğini çekemiyor belli ki
Sen deyince anladım.Hhahah aa sende tam ortalığı düzeltmeme az kalmışken M i hatırlatıyorsun cnm![]()
İşte bu yüzden yılanımHhahah aa sende tam ortalığı düzeltmeme az kalmışken M i hatırlatıyorsun cnm![]()
Onu bi tek Çiğdem'den duyuyodum ya, ondan anlamadım. Sen de demeye başladın demek artıkÜzülüyorsun diye yıldızlamıştım.![]()