Bu koca kafalı @MasacRE- biraz daha beni sinirlendirirse , Orta okul fotomu atacam görecek @XanTierİşte bu yüzden yılanım
Bu koca kafalı @MasacRE- biraz daha beni sinirlendirirse , Orta okul fotomu atacam görecek @XanTierİşte bu yüzden yılanım
Hhahah süper oldu bence @mrt-06 Millet anlamını bilmiyorya Süpermen gibi kahraman sanarlar , havalı havalı dolaş Düşmanların anlamını öğrenmesin ona dikkat etAvatarımı bu mu yapsam?
Bilmeyen kaç kişi kaldı merak ediyorumHhahah süper oldu bence @mrt-06 Millet anlamını bilmiyorya Süpermen gibi kahraman sanarlar , havalı havalı dolaş Düşmanların anlamını öğrenmesin ona dikkat et
Aaa bir dakika İsminin başhalfi değilmi dikkat etmemiştim Bendeki yaratıcılık sınırlarını aştı @mrt-06Bilmeyen kaç kişi kaldı merak ediyorum
Sorana Melih'in M'si derim
Onu bi tek Çiğdem'den duyuyodum ya, ondan anlamadım. Sen de demeye başladın demek artık
Gece gece krize girdim haha Sırrını sadece biz biliyoruz çok havalı oldu şuanHhahah süper oldu bence @mrt-06 Millet anlamını bilmiyorya Süpermen gibi kahraman sanarlar , havalı havalı dolaş Düşmanların anlamını öğrenmesin ona dikkat et
Evet isminin o kelimeyle uyumu takdire şayan ablacım süpersinAaa bir dakika İsminin başhalfi değilmi dikkat etmemiştim Bendeki yaratıcılık sınırlarını aştı @mrt-06
Ne demek babanın resimleri yoktu? Bu konu daha yeni mi açıldı? 😱 Affet Aleyna Baba konunu yeni açtıkKadınların hası, tatlılığın zirvesi, yeteneğin doruğu, güzelliğin anlatılmazı, şarkıcıların kraliçesi Aleyna Tilki'nin Fav10'da konusunun bile olmaması utanç verici bi şeydir
@MasacRE- @Billy Kane @MEnes @Doğu @xemrexxx @Sherlock @mrt-06 @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @DarkLegenD @Tolstoyevski@Çiğdem-
Aaa bir dakika İsminin başhalfi değilmi dikkat etmemiştim Bendeki yaratıcılık sınırlarını aştı @mrt-06
Sır da ne sır ama 😳Gece gece krize girdim haha Sırrını sadece biz biliyoruz çok havalı oldu şuan
Evet isminin o kelimeyle uyumu takdire şayan ablacım süpersin
Güzel elimin altına geldin @MEnes gibi Oylar nerede ayollNe demek babanın resimleri yoktu? Bu konu daha yeni mi açıldı? 😱 Affet Aleyna Baba konunu yeni açtık
Ben de olmasam kimse fark etmeyecekti. Yetenek Sizsiniz'e katıldığı anda açılmalıydı bu konuNe demek babanın resimleri yoktu? Bu konu daha yeni mi açıldı? 😱 Affet Aleyna Baba konunu yeni açtık
Eyvah yakalandık Şimdi bi de mod olmuş bu iki kat ayvayı yedik Iıı şey bugün Ankarada yağmur vardı tepeme yıldırım düştü gönderemedim oyGüzel elimin altına geldin @MEnes gibi Oylar nerede ayoll
O zamanlar forumda yoktum ben açsaydınız Bu sizin ayıbınızdır lanetliyorum sizleri özellikle @mrt-06’yıBen de olmasam kimse fark etmeyecekti. Yetenek Sizsiniz'e katıldığı anda açılmalıydı bu konu
Bu gece yolla ayoll , senden çok şikayet geliyor bir yorumuma bakarEyvah yakalandık Şimdi bi de mod olmuş bu iki kat ayvayı yedik Iıı şey bugün Ankarada yağmur vardı tepeme yıldırım düştü gönderemedim oy
M**Man. Batman gibi oldu. @Çiğdem-
Hahahah aa gerçekten ama Atacan dediği gibi söylenince çok havalıSır da ne sır ama 😳
Fazla kalmayacağını söylememe gerek yok sanırımBu gece yolla ayoll , senden çok şikayet geliyor bir yorumuma bakar
Hahahah aa gerçekten ama Atacan dediği gibi söylenince çok havalı
Avatarada koymuş forumun Kahramanı
Gerçekten çok yakışmış şuan dalga geçmiyorum Değilmi @mrt-06Fazla kalmayacağını söylememe gerek yok sanırım
Forumda ben de pek yoktum, yoksa asla da kaçırmazdım bunuO zamanlar forumda yoktum ben açsaydınız Bu sizin ayıbınızdır lanetliyorum sizleri özellikle @mrt-06’yı
İkna edemezsiniz İstedin diye koydum, birkaç güne değiştiririmGerçekten çok yakışmış şuan dalga geçmiyorum Değilmi @mrt-06
Öyle dandik dizilieri anca Atacan'ın kankisi Gani Müjde yapar. Satmam bile telifini asla daBu arada bir yapımcı bunu duysa Komedi dizisinde oynatır bu kahramanı bizim dediğimiz isimle @XanTier
Öyle deme cnm ,zamanın da neler yapıldıÖyle dandik dizilieri anca Atacan'ın kankisi Gani Müjde yapar. Satmam bile telifini asla da