Aleyna Tilki Resimleri

Ama benim kamufrem daha başarılı Süperkahraman havası yaratıyor -M- @mrt-06 :F
tzN_HDsaQbSYdfX82geo5Q.jpeg

Onu bi tek Çiğdem'den duyuyodum ya, ondan anlamadım. Sen de demeye başladın demek artık :T:
Hhahah süper oldu bence :F @mrt-06 Millet anlamını bilmiyorya Süpermen gibi kahraman sanarlar , havalı havalı dolaş :F Düşmanların anlamını öğrenmesin ona dikkat et :A
Gece gece krize girdim haha :F Sırrını sadece biz biliyoruz çok havalı oldu şuan :A

Aaa bir dakika İsminin başhalfi değilmi dikkat etmemiştim :F Bendeki yaratıcılık sınırlarını aştı :A @mrt-06
Evet isminin o kelimeyle uyumu takdire şayan ablacım süpersin :A

Kadınların hası, tatlılığın zirvesi, yeteneğin doruğu, güzelliğin anlatılmazı, şarkıcıların kraliçesi Aleyna Tilki'nin Fav10'da konusunun bile olmaması utanç verici bi şeydir :A
@MasacRE- @Billy Kane @MEnes @Doğu @xemrexxx @Sherlock @mrt-06 @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @DarkLegenD @Tolstoyevski@Çiğdem-
Ne demek babanın resimleri yoktu? Bu konu daha yeni mi açıldı? 😱 Affet Aleyna Baba konunu yeni açtık :T:

Eyvah yakalandık :A Şimdi bi de mod olmuş bu iki kat ayvayı yedik :A Iıı şey bugün Ankarada yağmur vardı tepeme yıldırım düştü gönderemedim oy :A
Bu gece yolla ayoll , senden çok şikayet geliyor bir yorumuma bakar :A :A :A

M**Man. :A Batman gibi oldu. :A @Çiğdem-
Sır da ne sır ama 😳
Hahahah aa gerçekten ama Atacan dediği gibi söylenince çok havalı :bhr:

Avatarada koymuş forumun Kahramanı :Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking