seni tüm Aleyna'cılar adına kınıyorum. Böyle bir konuya kalkışıp bu şah eseri nasıl kullanmazsın?Kadınların hası, tatlılığın zirvesi, yeteneğin doruğu, güzelliğin anlatılmazı, şarkıcıların kraliçesi Aleyna Tilki'nin Fav10'da konusunun bile olmaması utanç verici bi şeydir
@MasacRE- @Billy Kane @MEnes @Doğu @xemrexxx @Sherlock @mrt-06 @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @DarkLegenD @Tolstoyevski@Çiğdem-
Özellikle tatlı resimlerini aramadım çünkü hepsi harikaseni tüm Aleyna'cılar adına kınıyorum. Böyle bir konuya kalkışıp bu şah eseri nasıl kullanmazsın?
Aleyna babaa Çok iyi düşünmüşsün, @S.G.A.T. ın aklı fikri ecnebilerde, yerli ve milli dünya starımızı hiç düşündüğü yokKadınların hası, tatlılığın zirvesi, yeteneğin doruğu, güzelliğin anlatılmazı, şarkıcıların kraliçesi Aleyna Tilki'nin Fav10'da konusunun bile olmaması utanç verici bi şeydir
@MasacRE- @Billy Kane @MEnes @Doğu @xemrexxx @Sherlock @mrt-06 @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @DarkLegenD @Tolstoyevski@Çiğdem-
Ah keşke bütün parlak takımı senin gibi olsa, birazdan @Çiğdem- gelir demediğini bırakmaz kıza @S.G.A.T. @XanTier savunma pozisyonuna geçin her an gelebilir bizim cadıBence yaşına göre aşırı güzel yüz hatları var. Normalde bu yaşlarda böyle olmuyor, birkaç yıla daha da zirve yapar güzelliği.
Ve ayrıca tam yaşının kızı.
Amazing. 😳
Bence yaşına göre aşırı güzel yüz hatları var. Normalde bu yaşlarda böyle olmuyor, birkaç yıla daha da zirve yapar güzelliği.
Ve ayrıca tam yaşının kızı.
@mrt-06 Küfür etti sanırım , Afferim ayollseni tüm Aleyna'cılar adına kınıyorum. Böyle bir konuya kalkışıp bu şah eseri nasıl kullanmazsın?
Sen bir de 25ine geldiğinde gör starımızı Aman Allahım hayal bile edemiyorum
Kıskanma kız senin liseli halini de gördük
Tanrı kraliçemizi yarattığında güzellikte, seni yarattığında da kıskançlıkta sınır koymayı unutmuş.
Bundan iyidir ayollKıskanma kız senin liseli halini de gördük
İNANILMAZ yazdı Çok haklı @mrt-06@mrt-06 Küfür etti sanırım , Afferim ayoll
Konuya gelirsek Konuya yalan yanlış fotolar koyulmuş , Gerçek fotosu budur
Sen şu konuya gerçek fotosunu koy bakayımİNANILMAZ yazdı Çok haklı @mrt-06
Liseli halleniriz benziyor zatenBundan iyidir ayoll
En güzel resimleri zaten konuda, bu da en güzel Ünrü Resimleri konusu şu ana kadar kiSen şu konuya gerçek fotosunu koy bakayım