Aleyna Tilki Resimleri

2 Mesaj yazıyorsan birini şikayet ediyorlar işte :A :A :A

Seni korurum oyunu yolla, Garibana dokunmayın derim :A :A :A
Benim korunmaya ihtiyacım yok :A

Bu arada şu avatarını deği kış geldi totomuz donuyor :A Kızak süren rakun mu odun kıran sincap mı neydi öyle bi avatarın vardı eskiden, ona dönüş yap :A

İki gündür senin şikayetlerle uğraşıyoruz. Çok meşgul ediyor bizi :A:A:A
Uğraş la sanki işin ne :A Ya forumdasın ya F1’de sanki bana atomu parçalıyor :A

Bu arada şu avatarını deği kış geldi totomuz donuyor :A Kızak süren rakun mu odun kıran sincap mı neydi öyle bi avatarın vardı eskiden, ona dönüş yap :A

Uğraş la sanki işin ne :A Ya forumdasın ya F1’de sanki bana atomu parçalıyor :A
Mühendisim ula ben. Tonla işimin arasında meşgul ediyosun bizi :A:A

Bu arada şu avatarını deği kış geldi totomuz donuyor :A Kızak süren rakun mu odun kıran sincap mı neydi öyle bi abatarın vardı eskiden, ona dönüş yap :A
Hhaha Karlı havada bebek arabası taşıyan bir Sincabım vardı :A ama 30 Aralığı bekliyorum foruma geldiğim ilk sincabı koyucam :A :A :A

Korunmaya ihtiyacın yoksa MS bitince ipini çekeriz ayoll :Z:Z:Z MS bitene kadarda bekliyorum iyi günüme denk geldin :F @XanTier

Mühendisim ula ben. Tonla işimin arasında meşgul ediyosun bizi :A:A
Sizi modluğa alıştırıyorum, karar verme yetinizi sınıyorum daha napayım? :A
Hhaha Karlı havada bebek arabası taşıyan bir Sincabım vardı :A ama 30 Aralığı bekliyorum foruma geldiğim ilk sincabı koyucam :A :A :A

Korunmaya ihtiyacın yoksa MS bitince ipini çekeriz ayoll :Z:Z:Z MS bitene kadarda bekliyorum iyi günüme denk geldin :F @XanTier
Ben de diyorum uzun zamandır niye ceza yemiyorum :A

Güzel elimin altına geldin @MEnes gibi :A Oylar nerede ayoll :A :A :A
Gelecek bugün kısmetse hayırlısıyla. :A

Bu arada konuda yorumları okudum fotonu gördüm temiz yüzlü güzel bir hanım efendisin. :A Bu tamam da hayır sen tüm güzel kızlara da sallıyorsun bunlar çirkin diye. :A O zaman ben de tüm parlaklara sallamalıyım yani bunlardaki de tip mi diye. :A

Ana konuya dönecek olursak Aleyna Baba'nın konusunu çok geç de olsa akıl eden yiğit @XanTier kardeşime teşekkürü borç bilirim. :A

Parlak takımını göreve davet ediyorum, skandal. 😱 @Çiğdem- @Ahmed @Thequeer
Ben dün gece , Kendi sarışın fotolarımı atıp konuyu biraz sabote ettim :Zdiğer parlak takımı zıbarıyorken çalışıyordum :A :A :A @XanTier @mrt-06 @MasacRE-

Gelecek bugün kısmetse hayırlısıyla. :A

Bu arada konuda yorumları okudum fotonu gördüm temiz yüzlü güzel bir hanım efendisin. :A Bu tamam da hayır sen tüm güzel kızlara da sallıyorsun bunlar çirkin diye. :A O zaman ben de tüm parlaklara sallamalıyım yani bunlardaki de tip mi diye. :A

Ana konuya dönecek olursak Aleyna Baba'nın konusunu çok geç de olsa akıl eden yiğit @XanTier kardeşime teşekkürü borç bilirim. :A
Aaa teşekkürler :bhr: Sen kötülemek için parlaklara laf atacaksın, ben gördüklerimi diyorum ayoll :A :A :A

Sizi modluğa alıştırıyorum, karar verme yetinizi sınıyorum daha napayım? :A

Ben de diyorum uzun zamandır niye ceza yemiyorum :A
Jurilerimin banlanmasına izin verirmiyim hiç yarışma bitmeden :A :A :A

Ben dün gece , Kendi sarışın fotolarımı atıp konuyu biraz sabote ettim :Zdiğer parlak takımı zıbarıyorken çalışıyordum :A :A :A @XanTier @mrt-06 @MasacRE-

Aaa teşekkürler :bhr: Sen kötülemek için parlaklara laf atacaksın, ben gördüklerimi diyorum ayoll :A :A :A

Jurilerimin banlanmasına izin verirmiyim hiç yarışma bitmeden :A :A :A
Ordaki inceyi fark etmedin yalnız. Ben senin yaptığın gibi yapıp ben daha iyiyim diyip laf edeceğim parlaklara, kuru kötüleme değil yani. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking