Maalesef öyle bir çift kalmadı gibi görünüyor yazık. Bu kafayla devam edilirse reytingler iyice dip yapar.#ÇiçAl 😍
Maalesef öyle bir çift kalmadı gibi görünüyor yazık. Bu kafayla devam edilirse reytingler iyice dip yapar.#ÇiçAl 😍
Neden İskender'le shipliyorlar?Senaristler kafayı mı yedi?Maalesef öyle bir çift kalmadı gibi görünüyor yazık. Bu kafayla devam edilirse reytingler iyice dip yapar.
Berker Güven fanları yüzünden yani kısaca bir deli taş atmış kırk akıllı çıkaramamış durumu. Ne olursa olsun senaristlerin böyle bir tuzağa düşecek kadar basiretsiz olacağını düşünmemiştim yazık gerçekten.Neden İskender'le shipliyorlar?Senaristler kafayı mı yedi?
Stockholm sendromu gibi.
Diziyi fanlar mı yönetiyor? Demek ki senaristler sosyal medyadan çok çabuk etkileniyorlar.Berker Güven fanları yüzünden yani kısaca bir deli taş atmış kırk akıllı çıkaramamış durumu. Ne olursa olsun senaristlerin böyle bir tuzağa düşecek kadar basiretsiz olacağını düşünmemiştim yazık gerçekten.
Menajer torpili diyen de var belli olmuyor bu işler. Ama neden olursa olsun bu diziyi izleyen asıl kitle Çiçek-İskender ilişkisinden anında soğur ki reytingleri görüyoruz. Sosyal medyada birkaç tane uyduruk fan hesabının gönlünü hoş edeceğiz diye dizi batıyor.Diziyi fanlar mı yönetiyor? Demek ki senaristler sosyal medyadan çok çabuk etkileniyorlar.
Berker.Şuraya tepeden tırnağa bir tarz bırakayım.
Ben de sinir oldum bu duruma ya zaten izlemiyordum ama duyunca şaşırdım. Yine sosyal medya ergenlerinin şişirmesiyle yönlenen bir senaryo.
Maç biter bitmez göz atacağım.
Videoda küfür var.Başımız belaya girmesin.
Evet birlikte anılmaları sinir bozucu ama aşk için değil. Çiçek ona dost gibi davranıp beklemediği anda sırtından vurarak intikam almaya çalışıyor zaten öyle pek sahneleri de yok. Yine de sosyal medyadaki fanlara hiç prim verilmese daha iyi.Ben de sinir oldum bu duruma ya zaten izlemiyordum ama duyunca şaşırdım. Yine sosyal medya ergenlerinin şişirmesiyle yönlenen bir senaryo.
PAYLAŞILMAYA DEĞER BİR ŞEY DEĞİLDİR BELKİ.HER ŞEYLER PAYLAŞILIYOR DA BU NEDEN PAYLAŞILMAMIŞ PARDON.