Dün denk geldim de Berker aşırı enerjik biriymiş yalnız, eğlenceli de. Şarkı söylediği kısımda sesi baya iyiydi.HER ŞEYLER PAYLAŞILIYOR DA BU NEDEN PAYLAŞILMAMIŞ PARDON.
Dün denk geldim de Berker aşırı enerjik biriymiş yalnız, eğlenceli de. Şarkı söylediği kısımda sesi baya iyiydi.HER ŞEYLER PAYLAŞILIYOR DA BU NEDEN PAYLAŞILMAMIŞ PARDON.
Of sorma eridim izlerken. Konuşma sesi bile hoş geliyor bana.Dün denk geldim de Berker aşırı enerjik biriymiş yalnız, eğlenceli de. Şarkı söylediği kısımda sesi baya iyiydi.
Yerinde duramıyor bir de belli ki hala bir ergenlik var sürekli kanka falan diyor.Of sorma eridim izlerken. Konuşma sesi bile hoş geliyor bana.
Temas bağımlısı gibi de sarılmayı falan seviyor. Kanka olmak isterdim...Yerinde duramıyor bir de belli ki hala bir ergenlik var sürekli kanka falan diyor.
Resmen Stockholm sendromu.Hazar Ergüçlü'den soğudum resmen, mantığım almıyor asla almayacak da. Kendisini ateşe veren, kocasını öldürtmekle tehdit eden, kendisini ifşa eden, bütün hayatını mahveden adama aşık olması korkunç bir şey. İlk 13 bölümü izlememişiz gibi mi davranalım? Ya da senarist ne yazdığını mı unuttu? Her ne ise sonuç diziyi bırakacak kadar soğumama neden oldu. Yine çok güzel bir kadro rezalet bir senaryoyla harcandı. Senaristleri sonuna kadar kınıyorum.
Hazar Ergüçlü'den soğudum resmen, mantığım almıyor asla almayacak da. Kendisini ateşe veren, kocasını öldürtmekle tehdit eden, kendisini ifşa eden, bütün hayatını mahveden adama aşık olması korkunç bir şey. İlk 13 bölümü izlememişiz gibi mi davranalım? Ya da senarist ne yazdığını mı unuttu? Her ne ise sonuç diziyi bırakacak kadar soğumama neden oldu. Yine çok güzel bir kadro rezalet bir senaryoyla harcandı. Senaristleri sonuna kadar kınıyorum.
Sesli güldüm. İroni idi o.Dur sakin ol Hazardan değil Çicekten soğumalısın...
Yoo bence Hazar'dan da soğuyabilirsin İskender için tatlı diyen de oydu.Sesli güldüm. İroni idi o.
Senariste de Çiçek Ali yerine İskender'e gönül kaptırsın dememiştir ama.Yoo bence Hazar'dan da soğuyabilirsin İskender için tatlı diyen de oydu.