Ses buradan duyuldu.Senariste de Çiçek Ali yerine İskender'e gönül kaptırsın dememiştir ama.
İskender tatlıysa ben şeker komasıyım.
Ses buradan duyuldu.Senariste de Çiçek Ali yerine İskender'e gönül kaptırsın dememiştir ama.
İskender tatlıysa ben şeker komasıyım.
Sesli güldüm. İroni idi o.
Bu dizideki erkeklerin hepsi geri planda zaten, kadın oyunculara bakarsak hiçbiri denk değil. Berker Güven, Cihangir Ceyhan da yeni isimler. Doğru olduğunu zannetmiyorum. Oyuncular için partner değil rol önemli zaten.OHA diyorum. 😱 Doğru mu bilmiyorum ama bence illa ki birinin parmağı varsa Hazar'ın değil Berker'in gibi geliyor. @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 100593
Biraz daha çabalasa yutacak kızı. Görüntü bir yana o ses ne ya. Profesyonellik şart. 🤮🤮
Karşısındaki kız da gerçek hayatta babasını yeni kaybetmişken bir de böyle zulüm yaşatıyorlar yazık. Bir dizi daha ne kadar batırılabilir hayretler içinde izliyorum.Biraz daha çabalasa yutacak kızı. Görüntü bir yana o ses ne ya. Profesyonellik şart. 🤮🤮
Çelebi şu anda ne yapsa hakkıdır. Ben onun yerinde olsam, bende öldürürdüm Ozan'ı.
Hayır yanlış anlaşıldım galiba. Sadece şu anda haklı olurdu. Çünkü adam her ne kadar adi, şerefsiz, haysiyetsizin ( ne istersen onu söyle) tekide olsa, kalkıpta adamın karısını öpemezsin.Ne çelebi haklımı yani nasıl yorum yaptığının farkındamısın
Hayır yanlış anlaşıldım galiba. Sadece şu anda haklı olurdu. Çünkü adam her ne kadar adi, şerefsiz, haysiyetsizin ( ne istersen onu söyle) tekide olsa, kalkıpta adamın karısını öpemezsin.
Hee ben aynı evde yaşıyorlar diye evli zannettim. O kısım herhalde ben işteyken oynadı. Çünkü görmedim boşandıklarını. O zaman hepinizden özür diliyorum. Ben evliler diye böyle yazdımİyide karısı değil boşandı onlar sen izlemedinmi o kısmı nikahsız yaşıyorlar cemreler
Hee ben aynı evde yaşıyorlar diye evli zannettim. O kısım herhalde ben işteyken oynadı. Çünkü görmedim boşandıklarını. O zaman hepinizden özür diliyorum. Ben evliler diye böyle yazdım
Evet Tehdit kısmını gördüm. Ama boşandıklarını bilmiyordumYok burakcım özürlük birşey yok boşanma oldu ama çelebi tehditle geri eve getirdi cemreyi
Evet Tehdit kısmını gördüm. Ama boşandıklarını bilmiyordum