Beğeniliyor tabii önceki karakter Azerle Karaca her zaman tt oluyor twiiterde ayrıca Ömerle Rüyada öyle
Kıroluk ve eğitimsizlik seviliyor ülkemizde maalesef.
Kıro tipli de değil bence ama.. Logodan gözüm kamaşıyor Show dizilerinde ya..Bacanak @xBUGRAx henüz fikrini beyan etmedi.Konuya bekleniyor...
Yeni Bölüm Ön İzleme
Bırakmadım, dişündüm. Geçen haftaki bölüm de sıkıcıydı ama.Fragman da ön izleme de çok iyi sonunda tüm kadınlar birlik oluyor. Bırakmayı düşündüğün için pişman olacaksın anlaşılan. @kerem
İşte onu diyorum düşündüğüne bile pişman olacaksın. Bu hafta sıkıntın geçer o zaman.Bırakmadım, dişündüm. Geçen haftaki bölüm de sıkıcıydı ama.
Hadi inşallah, MA'yı izleyeceğim şimdi çok korkuyorum.İşte onu diyorum düşündüğüne bile pişman olacaksın. Bu hafta sıkıntın geçer o zaman.
Tamam sana elli yıldır evden çıkamayan kadının terapiyle değil de aşkla dışarı çıktığı diziyle iyi seyirler.Hadi inşallah, MA'yı izleyeceğim şimdi çok korkuyorum.
Tam da adamına söyledim, teşekkürler. Darısı başına.Tamam sana elli yıldır evden çıkamayan kadının terapiyle değil de aşkla dışarı çıktığı diziyle iyi seyirler.