NOW Adım Farah - Dizi Yorumları

Valla bilemiyorum ya 2 saatlik bölümler çekiliyor anca yetiştiriyorlar diye düşünüyorum

Valla bilemiyorum ya 2 saatlik bölümler çekiliyor anca yetiştiriyorlar diye düşünüyorum
Stoksuz çekiyorlar.

Hayır olmuyor onlar stoklu gidiyorlar.

Valla bir çok dizinin fanı şikayet ediyor işte yabani bambaşka biri neden fragman geç geliyor fragman nerde gibi yorumları var ona göre dediö

Umarım ya

Adım Farah dizisinde, Mercan karekterinin adı Mercan değilmiş, Merjanmış. Enteresan, niye böyle birşey düşünülmüş ki. Ha Mercan ha Merjan ne farkeder.

İkinci sezonu aslında benden alıntıladığın mesaj ve senin dün yazmış olduğun mesaj ile sezonu baştan sona yanıtlamış olduk. İkinci sezonu özetlemiş oldu bu mesajlar. İlk yazı, sezon başlarken ki şüpheleri, ikinci yazı bu şüphelerin sonucunda oluşan durum. Şeklinde olmuş. Bir nevi sağlaması olmuş.
Dizinin ilk sezonunu güzel hatırlayacağım. Belki az bir grup olarak hatırlayacağız ama olsun. Reyting için değil hikâyesi için izledim. 16 bölüme kadar kendi adıma tatmin etti dizi.
Oyuncu sahnesinede iki kişi kazandırmış oldu benim açımdan. Elma Şekeri ve Bekir karekterleri bundan böyle alır yürür.
Seninle dizi hakkında konuşmak güzeldi. Yeni oyuncular gelse bile bende senin gibi 26'da izleyicisine güzel bir veda edeceğinde hemfikirim. 👏👏☺️

Aynı bölüm sayısına geldik demek. 😅 Bende henüz 23. Bölümü izlemedim..

Hala 23'teyim. Sanırım dizinin final olmasına kadar da izlemeyeceğim. Hevesim kaçtı. 22 benim için finaldi sanırım. Bölümde de bir final havası almıştım. Dizi sona erdiğinde kalan bölümleri izleyeceğim. Dizi ile ilgili olan/olabilecek bütün senaryoları konuşmuştuk zaten. Kalan kısım uzatmalar bölümü bundan sonra.
Herkese iyi seyirler dilerim.

Behnamdan bıktım valla

Aynen öyle

Genco Özak ile Sera Kutlubey partner mi olmuş? 😱 Sırayla Karaçay kardeşler ile partner olmuş oluyor.

Reactions: Angelica