NOW Adım Farah - Dizi Yorumları

reytinglerden bagimsiz :

tek kelime ile : 24. bolumu cok basarili buldum.

*genco diziye ilk yarim saat sonra girdi... giris o giris, masaya damga vurdu. genel anlamda bolumdeki tum sahneleri cok guzel olmus, enerjisi resmen gecti izlerken....

bolumun neseli, mizah tarafindaki sahnelerde de kendisinin kullanilmasi yerinde bir karar olmus. enerjisine bayildim. rnekli sahnelerdi ozellikle ankara havasi esligindeki oynayisi,,, evdeki yemekdeki halleri ve daha nicesi ile iyiki diziye katilmis dedim.

tahir'in behnam'a karsi kurguladigi oyunu -cok iyi kurgulanmis buldum.... kusursuz islendi kurgu. < planda genco nun katkisi yadsinamaz olmus. surpriz oldu acikcasi <> farah da bayagi sasirdi ayni sekil bizde.

bekir'in ankara havasina kosarak sen sakrak katilmasi. < giderayak repligi ise fazla guzeldi....
>

bolumun genco disindaki yeniligi, orhan'in diziye donusuydu...

acikcasi, orhan'in hapishane de gorusme odasinda mehmet'e *kurguladigi *oyunu harfiyen anlatmasi ve bunun gerceklesmesi durumunu cok cok basarili sahnelenmis ve yazilmis buldum....... :

<<<< benzer sahneleri >>> cok ovulen *icerde ve *cukur gibi diziler de izlerken - sonraki gun sosyal medya da ovguye bogulurdu yorumlarda ve haber iceriklerinde.

dedigim sahneyi -beklerdim ki bolum sonrasi *bahsini ettigim ustteki dizilerin sahneleri gibi one cikarilsin,, haftanin konusulan sahnesi baglaminda ozel vidyosu yapilsin vsvs.....

< bu noktaya elestiri olarak ,
adim farah dizisinin tanitimi , diziye kanalin ve yapimin, hatta sosyal medya sorumlusunun verdigi *ozen yeterli mi - bu oldukca yoruma acik bir durum.

tanim : ailecek dolu dolu bir bolum izledik , ilk sezon kalitesin de hatta kimi sahneler onun bile uzerindeydi. emegi gecenlerin ellerine saglik.

basta giriste yaptigim gibi kapanisi yapayim :

24 = oldukca basarili yazilmis bir bolum.
------

yeni bolum her iki fragman da gosteriyorki -bolum- farah'in ali galip olayi agirlikli islenecek. < bence gec bile kalindi bu konuya girilmesi.

gonul 'un bu olay da on planda olmasi gerekir. denklemde kilit kendisi .
zaten fragmanda da kendisi de geciyor bu olaya ilisik.
< dolayisiyla orhan bu olayi gonul'u hesaba katmadan oynamayi dusunurken, olayin tam ortasindaki kisinin kendi kizi oldugunun sok'unu yasayacak, daha sonra nasil tepki verecek merak edilesi...

<bunlar benim ongorum ve tahmin.

1.frg :

2.frg:

iyi seyirler.

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica
aksam yayinlanacak yeni bolumun on izlemesi de gelmis iyi etmis :

bekledigim gibi,
*behnam satranc da pes etmiyor. son bolum -orhan'i oyuna tekrardan surmustu ali galip vakasi dolayli- bu dogrultu da ortaligi saglam karistiracaga benziyor....

olaylar zincirii ilk sezonki evreye tekrar gecis yapmisa benziyor,bunu son 2 bolum hissettik. tahir,mehmet,farah, bade,bekir,ilyas,,,,
hatta son bolum ve bu aksamki yeni bolumle orhan sahneleri de ilk sezonu animsatacak gibi .....

ara ara hatirlattigim gibi ,ilk sezonun tadi cok baskaydi. yine de -final hangi bolum de olursa olsun, benim adima ilk sezon ve bu yeni sezonun -son 3 bolumu benden gecer not almistir. simdiden tesekkurler emegi gecen tum set onu set arkasi ekibe.

*aksam yeni bolum den ekstra beklentim- > son bolumde oldugu gibi > iyi kurgulanmis ters koseli bir adet sahne bekliyorum.

iyi seyirler.

• Beğendim
aksam yayinlanacak yeni bolumun on izlemesi de gelmis iyi etmis :

bekledigim gibi,
*behnam satranc da pes etmiyor. son bolum -orhan'i oyuna tekrardan surmustu ali galip vakasi dolayli- bu dogrultu da ortaligi saglam karistiracaga benziyor....

olaylar zincirii ilk sezonki evreye tekrar gecis yapmisa benziyor,bunu son 2 bolum hissettik. tahir,mehmet,farah, bade,bekir,ilyas,,,,
hatta son bolum ve bu aksamki yeni bolumle orhan sahneleri de ilk sezonu animsatacak gibi .....

ara ara hatirlattigim gibi ,ilk sezonun tadi cok baskaydi. yine de -final hangi bolum de olursa olsun, benim adima ilk sezon ve bu yeni sezonun -son 3 bolumu benden gecer not almistir. simdiden tesekkurler emegi gecen tum set onu set arkasi ekibe.

*aksam yeni bolum den ekstra beklentim- > son bolumde oldugu gibi > iyi kurgulanmis ters koseli bir adet sahne bekliyorum.

iyi seyirler.

Behnamdan bıktım valla

*Behnamdan bıktım valla
hatirlarsan , *yeni sezonun daha ilk baslarinda belirtmistim > *kendisinin gelisi ve hikaye nin ,daha dogrusu 2.sezonun hikaye gecis evresi kendisi odakli evreye gectiginden dusus kacinilmazdi...

ilk sezon dunyasi ve kimi usta oyuncularin performanslari bariz faktor du dizinin ilk sezon izlenmesinde(orhan,ali galip,mehmet vs) .
keza, ana basrol ikili nin uyumu zaten iyi ve akiciydi,,, ustune bir de farah'in annelik ic gudusu ve buna bagli reaksiyonlari dram ve duygusal baglamda iyi sergileniyor yansitiliyordu sevgili demet ozdemir tarafindan. . . *kerimsah'i oynayan ufaklikla da cok iyi anne ogul oldular.

< bunlar disinda,

bade-mehmet
gonul-bekir
dolu dolu islenemeyen, hata yapilan diger yazilim hatalarindandi .bence.

aksiyon,gizem vs odakli ; akkuzu karakuzu konusu 2.sezon baslar baslamaz derinlemesine girilmeliydi. . . bu da bold hatalardan.......

sonuc :

ilk sezon ile 2.sezon giris gelisim sonuc gece ile gunduz kadar farkli....

• Beğendim
hatirlarsan , *yeni sezonun daha ilk baslarinda belirtmistim > *kendisinin gelisi ve hikaye nin ,daha dogrusu 2.sezonun hikaye gecis evresi kendisi odakli evreye gectiginden dusus kacinilmazdi...

ilk sezon dunyasi ve kimi usta oyuncularin performanslari bariz faktor du dizinin ilk sezon izlenmesinde(orhan,ali galip,mehmet vs) .
keza, ana basrol ikili nin uyumu zaten iyi ve akiciydi,,, ustune bir de farah'in annelik ic gudusu ve buna bagli reaksiyonlari dram ve duygusal baglamda iyi sergileniyor yansitiliyordu sevgili demet ozdemir tarafindan. . . *kerimsah'i oynayan ufaklikla da cok iyi anne ogul oldular.

< bunlar disinda,

bade-mehmet
gonul-bekir
dolu dolu islenemeyen, hata yapilan diger yazilim hatalarindandi .bence.

aksiyon,gizem vs odakli ; akkuzu karakuzu konusu 2.sezon baslar baslamaz derinlemesine girilmeliydi. . . bu da bold hatalardan.......

sonuc :

ilk sezon ile 2.sezon giris gelisim sonuc gece ile gunduz kadar farkli....
Aynen öyle

Genco Özak ile *Sera Kutlubey partner mi olmuş? 😱 Sırayla Karaçay kardeşler ile partner olmuş oluyor. :A
dizideki ismi : merjan :)

< dizide sahneleri bence artmasi gereken oyunculardandi...ozellikle gecen haftaki 24.bolum farah,annesi ve bade ile evde olan sahneleri cok renkliydi tatli atismalar keyifliydi.

30 Aralık Cumartesi - Adım Farah - Final.
Resmi olarak duyuruldu. Tüm ekibe özellikle ilk sezon için çok teşekkürler. Başka yapımlarda görebilmek dileğiyle. 🙏🙏✋