Show Acil Aşk Aranıyor - Dizi Yorumları

ben o kadar hastane de kaldım bu kadar dekolte rastlamadım. abazalari diziye toplamak için medyanın çok ucuz bir yöntem seçmiş)))

Ben beğenmedim diziyi bence eski versiyonu çok daha iyiydi daha fazla izlemeyeceğim. Melekler Korusun'u izlerim birazdan. :Z

Sadece şu başroldeki kızı çok sevdim çok tatlı bir kız. :D

Diziye Survivor başlamadan baktım.Ve bu diziyi izleyeceğim kesinleşti ve bence çok güzel dizi olmuş.Tüm dizileri bıraktım neredeyse(Kara Ekmek 3 bölümdür izlemiyorum) ama bunu izleyeceğim :D

Diziye Survivor başlamadan baktım.Ve bu diziyi izleyeceğim kesinleşti ve bence çok güzel dizi olmuş.Tüm dizileri bıraktım neredeyse(Kara Ekmek 3 bölümdür izlemiyorum) ama bunu izleyeceğim :D
Zaten tutmayacaktı dizi artık eksilere düşecek şimdiden geçmiş olsun. :D

Kara Ekmek'teki yükselişin nedeni belli oldu o zaman. Bu arada bu dizi için de geçmiş olsun şimdiden. Yanlış anlama tabii, şaka yapıyorum. :D

Kara Ekmek'teki yükselişin nedeni belli oldu o zaman. Bu arada bu dizi için de geçmiş olsun şimdiden. Yanlış anlama tabii, şaka yapıyorum. :D
Biliyiroum ya.Kara Ekmek de 3 bölümdür yükselişte zaten.Kurtuldu dizi :D

@mrt-06 Aslında tam yaz dizisi zaten ama olsun her şeye rağmen tutsun isterim :D

@mrt-06 rojda nerde ayol tekrarini izliyorum bi çıkmadı .ss

Şimdi de uykum geldi tvyi kapattim zati diziyide sevmedim ama rojdami gormek istiyidim .ss

@mrt-06 melekler korusundaki dekan bu dizide rojda ve basroldeki çocuğun dedesi olarak gelmis simdi izliyorum :F :)
Adam biraz bunak birazsa gerici bi rolle gelmis super :F :)