Son cümleni anlamadım.Gördüm
Rojdamm gitti gettiiii kardesiyle olmasini istiyodum hep gettiiiiiiii![]()
Berzan da gitsin hiç iyi rol yapamıyor bence. Bakalım yeni oyuncular kim olacak.
Son cümleni anlamadım.Gördüm
Rojdamm gitti gettiiii kardesiyle olmasini istiyodum hep gettiiiiiiii![]()
Ben rojdayi hep kardesiyle yakistirdim onun ablası olmasini hiç istemedim.diziyi izlerken sürekli nidaya keske bunla olsaydi derim ve tvyle konusurum bu konu hakkındaSon cümleni anlamadım.
Berzan da gitsin hiç iyi rol yapamıyor bence. Bakalım yeni oyuncular kim olacak.![]()
Duygu Yetiş daha iyi bence. Ama dediğin gibi ikisi de yakışırdı.Ben rojdayi hep kardesiyle yakistirdim onun ablası olmasini hiç istemedim.diziyi izlerken sürekli nidaya keske bunla olsaydi derim ve tvyle konusurum bu konu hakkında![]()
Ah ah kazık kadar adamin ablasini oynadı dizideDuygu Yetiş daha iyi bence. Ama dediğin gibi ikisi de yakışırdı.![]()
İlk fragman süper olmuş.Fragman 1
http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/acil-ask-araniyor-sezon-2-bolum-18-izle/19588
Fragman 2
http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/acil-ask-araniyor/1421
@cookies @ozgur2113 @denizz19 @adımutlulukk @utawleee
İkisi de süper olmuş. .Z Özellikle 1. fragman çok komik olmuş Nisan sakarlıklarıyla müstakbel kayınvalidesini öldürecek nerdeyse.![]()
Serenay Aktaş'ı nasıl buldun?İlk fragman süper olmuş.Özlemişim Nisan'ın şu komik hareketlerini.
![]()
Beğenmedim.Serenay Aktaş'ı nasıl buldun?Umarım reytingi vardır sosyal medyası yıkılıyor çünkü genelde tersi olur ya sosyali iyi reytingi kötü.
![]()
Rojda'mın yerini kimse tutamaz zaten.Beğenmedim.Rojda Demirer iyiydi ya, ne bileyim fragmanda pek sempatik gelmedi.
Ay fragmanda görünce fanları hemen TT çalışmasına başlamış.
![]()
İnşallah diziyi izleyebilirim bu sezon.Rojda'mın yerini kimse tutamaz zaten.Aslında ben de senin gibi düşünüyordum da dizimi kötülemek istemedim.
Ama öbür oğlan diziye yakışmış bence tam @Yiğitt'lik birde baklava açarsa Yiğit de başlar diziye.
![]()
Furkan Andıç'ı görüp KÇ'ye başladım, burada da varsa yakışıklı başlayayım.Rojda'mın yerini kimse tutamaz zaten.Aslında ben de senin gibi düşünüyordum da dizimi kötülemek istemedim.
Ama öbür oğlan diziye yakışmış bence tam @Yiğitt'lik birde baklava açarsa Yiğit de başlar diziye.
![]()
Ben de tam tersi anneme bir türlü sevdiremedim.İnşallah diziyi izleyebilirim bu sezon.Annemle bu yaz gece tekrarları sayesinde diziyi çok sevdik her gün bana Nisan ne zaman başlıyor diyor.
Aynen Barış Aytaç iyidir Boynu Bükükler'de de oynamıştı.![]()
![]()
Haha.Furkan Andıç'ı görüp KÇ'ye başladım, burada da varsa yakışıklı başlayayım.![]()
Annen dramcı galiba.Ben de tam tersi anneme bir türlü sevdiremedim.Diziyi açıyorum gidiyorum bir bakıyorum zap yapmış bir tek Nisan'ın çatıdan atladığı bölümü izlemişti.
Haha.Yazık @denizz19 da diziyi beğenip başladın sanıyor.
![]()
Aslında komedi sever ama nedense AAA'ya ısınamadı o kadar uğraşıma rağmen.Annen dramcı galiba.
Annem benden daha çok sevdi yaz boyunca kaç defa tekrar verdi bilmiyorum ama her denk geldiğinde izliyordu.Abidin ve Nisan'ı çok seviyoruz.
![]()
Ben de ilk başta ısınamadım, bu ne böyle çocukça dedim ama 1 bölüm izleyince sevdim baya.Aslında komedi sever ama nedense AAA'ya ısınamadı o kadar uğraşıma rağmen.Çünkü ben dizi izlerken tek izlemeyi sevmiyorum muhakkak biri daha izlemeli ki yorum yapmalıyım.
O zaman Kadın+20 kategorisinde çoşacağız nedense sizin reyting deneği olduğunuzdan şüpheleniyorum.![]()
Hep önyargılar hep.Ben de ilk başta ısınamadım, bu ne böyle çocukça dedim ama 1 bölüm izleyince sevdim baya.
Yok artık. 😱 Ay sen de hep bir şeylerden şüpheleniyorsun.Annemin izlediği diziler cidden iyi gidiyor istisnalar dışında.
4-5 sene önceye kadar televizyoncuları gezip sizde reyting cihazı var mı almak istiyorum demiş insanım ben.
Sevdiğim diziler bitmesin diye ne çok uğraştım zamanında.
![]()
Dedikoducu Çocuk benim, itiraf ettim işte.Hep önyargılar hep.Ne yapayım ben de böyleyim işte her şeyden şüpheleniyorum.
Ahahaha.Ay manavdan armut mu alıyorsun.
Ben de bir aralar denek olmak çok istiyordum ama nasıl yapılacağına dair hiç fikrim yoktu sonra internetten araştırmıştım, iyi ki ben de gidip sormamışım.
Adamlar ne diyordu peki?![]()
Göndermeni yerim.Dedikoducu Çocuk benim, itiraf ettim işte.Şuan Makbuş ile Kore'ye gidiyoruz.
Nasıl olunuyormuş.Ay ne desinle o ne kardeşim diyen bile oldu yani.
![]()
Gönderme bizim işimiz.Göndermeni yerim.Benim bildiğim kadarıyla biz başvuramıyoruz herhangi bir yere onlar gelip seni bulup teklif ediyorlar.
Oha birde televizyoncu olacaklar.
![]()