Eskiden çok safmışsın.Gönderme bizim işimiz.
Gelip bulsunlar beni o zaman.Ama ben böyle saçma sapan yerlere girmiştim.
Televizyon tamiri yapan dükkana girip fazladan cihazınız var mı demiştim.
![]()
Eskiden çok safmışsın.Gönderme bizim işimiz.
Gelip bulsunlar beni o zaman.Ama ben böyle saçma sapan yerlere girmiştim.
Televizyon tamiri yapan dükkana girip fazladan cihazınız var mı demiştim.
![]()
Ben özledim ikisini bu Serenay çok itici ya.Keşke Berzan ve Ayla'ya ne oldu onların hikayesi nasıl bitti gösterselerdi.![]()
Baba Candır'ın sizi ezip geçeceği yarın akşamı merakla bekliyorum.yarın #acilaşkaraniyor![]()
böyle konuşup sonra ezilen siz olunca tadından yenmicek işte.Baba Candır'ın sizi ezip geçeceği yarın akşamı merakla bekliyorum.![]()
Bizi geçseniz bile kalite anlamında zirvedeyiz zaten.böyle konuşup sonra ezilen siz olunca tadından yenmicek işte.![]()
hangi kaliteden bahsediyon uff sanki uzayda çekiyorlar diziyi .ssBizi geçseniz bile kalite anlamında zirvedeyiz zaten.![]()
Evet, uzay standartlarında çekiyorlar.hangi kaliteden bahsediyon uff sanki uzayda çekiyorlar diziyi .ss
sizde uzaylı seyirciler mi oluyorsunuzEvet, uzay standartlarında çekiyorlar.![]()
Vasat esprilerini başkaları için sakla derim.sizde uzaylı seyirciler mi oluyorsunuz![]()
degişen bir şey yok ki hala süper bence. yeni sezonun her sahnesi güldürdü, şu anda da iyi gidiyor.Sinan'ın annesi ölüp dizi bitecek bence. Kadına yapmadığı kalmadı.
Dizinin ilk sezonu daha güzeldi sanki?@Billy Kane