Konusunu açacaktım da unuttum, gelecek bölüm de olacak.
Ben de açayım tekrarı varsa, son kısmı güzeldi.![]()
Aa iyimis o zaman rojdayla yine yeniden ayni dizideler
Aç aç var super bölüm
Konusunu açacaktım da unuttum, gelecek bölüm de olacak.
Ben de açayım tekrarı varsa, son kısmı güzeldi.![]()
Fragmanda rojdacığum yok .ssbu diziyi bu kadar seveceğimi düşünmezdim hatta izlemek bile yoktu kafamda ama romantik komedi olduğu için şans verdim baya sevdim.(gerçi ilk 2 bölümünü izledim ama fragmanların hepsi fazlasıyla iyiydi mutlaka izlicem kalan bölümleri de.)
1280 mi 😱az önce pc dersinde show'un sitesine girdim diziler 1280p de izleniyor. :Oley:
denedim 4 dk izledim hic donmadı. ama sonrasını bilemem.Baya iyiymis ama çok donar o![]()
O senin netinin iyiliğidirdenedim 4 dk izledim hic donmadı. ama sonrasını bilemem.![]()
yanlışın var 1280x720 yane 720p baştaki değil sondakine bakcanaz önce pc dersinde show'un sitesine girdim diziler 1280p de izleniyor. :Oley:
Uzun zamandır izlemiyordum bu bölüm baktım biraz, dedeleri nereye gitti hastaydı.yanlışın var 1280x720 yane 720p baştaki değil sondakine bakcan
romantik komedide ihtiyaç halinde dede hala olmuş baba gelir gider))Demin sonuna denk geldim, Nisan hastanenin çatısından düştü. 😱
Uzun zamandır izlemiyordum bu bölüm baktım biraz, dedeleri nereye gitti hastaydı.![]()
Dizinin baya fanı var youtubede bolumler falan baya izleniyor ama tvde o başarıyi gösteremiyor yaACİL AŞK ARANIYOR 13. BÖLÜM FRAGMANI
Yeni bölüm fragmanı 1 milyona dayanmış. 😱
normalde 200-300 bin izleniyor fragmanlar ama 1 hafta yayınlanmayınca insanlar merak etmiş bölümleri 400-500 bin izleniyorduACİL AŞK ARANIYOR 13. BÖLÜM FRAGMANI
Yeni bölüm fragmanı 1 milyona dayanmış. 😱
Adamı polis arabasiyla hapishaneye götürürlerken yüzü maskeli adamlar kurtardiÖzellikle son kısımları çok güzeldi ama bu adam nasıl hapisten kaçtı ben oraları kaçırdım galiba.![]()
GördümSana çok kötü bir haberim var.@cookies