Oha, kesin bakmam lazım ilk bölüme.Sahnesi çok mu?.@Ahmad çabuk aç Ayşenur var dizide.![]()
Dur açacam şimdi.
Oha, kesin bakmam lazım ilk bölüme.Sahnesi çok mu?.@Ahmad çabuk aç Ayşenur var dizide.![]()
Hala devam ediyor sahnesi.Oha, kesin bakmam lazım ilk bölüme.Sahnesi çok mu?.
Dur açacam şimdi.![]()
Kalıcı mı acaba?Hala devam ediyor sahnesi.![]()
Yok değildir bölümlük oyuncudur. Ama bayağı sahnesi oldu.Kalıcı mı acaba?
Sabah izlerim bölümü, şimdi kumanda ben de değil.![]()
Zaten tutmayacaktı dizi artık eksilere düşecek şimdiden geçmiş olsun.Diziye Survivor başlamadan baktım.Ve bu diziyi izleyeceğim kesinleşti ve bence çok güzel dizi olmuş.Tüm dizileri bıraktım neredeyse(Kara Ekmek 3 bölümdür izlemiyorum) ama bunu izleyeceğim![]()
Tutmasını çok isterim ama olmayacak gibiZaten tutmayacaktı dizi artık eksilere düşecek şimdiden geçmiş olsun.![]()
Kara Ekmek'teki yükselişin nedeni belli oldu o zaman. Bu arada bu dizi için de geçmiş olsun şimdiden. Yanlış anlama tabii, şaka yapıyorum.Diziye Survivor başlamadan baktım.Ve bu diziyi izleyeceğim kesinleşti ve bence çok güzel dizi olmuş.Tüm dizileri bıraktım neredeyse(Kara Ekmek 3 bölümdür izlemiyorum) ama bunu izleyeceğim![]()
Bence yazın başlasa daha iyiydi yaz boyu devam edecek oranlar alabilirdi belki ama şimdi eski dizinin hemen sonrası başladı birde çok yoğun gün zaten.Tutmasını çok isterim ama olmayacak gibi![]()
Biliyiroum ya.Kara Ekmek de 3 bölümdür yükselişte zaten.Kurtuldu diziKara Ekmek'teki yükselişin nedeni belli oldu o zaman. Bu arada bu dizi için de geçmiş olsun şimdiden. Yanlış anlama tabii, şaka yapıyorum.![]()
Konusu açtım teşekkürler beybi.Yok değildir bölümlük oyuncudur. Ama bayağı sahnesi oldu.![]()
oo senaryo gökhan horzum'a ait. kiraz mevsimi'nin yaratıcılarından.
ayşenur balcı'da burda.@sokak sanati
Konusunu açacaktım da unuttum, gelecek bölüm de olacak.@mrt-06 melekler korusundaki dekan bu dizide rojda ve basroldeki çocuğun dedesi olarak gelmis simdi izliyorum![]()
Adam biraz bunak birazsa gerici bi rolle gelmis super![]()
![]()