Oha, kesin bakmam lazım ilk bölüme.Sahnesi çok mu?.@Ahmad çabuk aç Ayşenur var dizide.
Dur açacam şimdi.
Oha, kesin bakmam lazım ilk bölüme.Sahnesi çok mu?.@Ahmad çabuk aç Ayşenur var dizide.
Hala devam ediyor sahnesi.Oha, kesin bakmam lazım ilk bölüme.Sahnesi çok mu?.
Dur açacam şimdi.
Kalıcı mı acaba?Hala devam ediyor sahnesi.
Yok değildir bölümlük oyuncudur. Ama bayağı sahnesi oldu.Kalıcı mı acaba?
Sabah izlerim bölümü, şimdi kumanda ben de değil.
Zaten tutmayacaktı dizi artık eksilere düşecek şimdiden geçmiş olsun.Diziye Survivor başlamadan baktım.Ve bu diziyi izleyeceğim kesinleşti ve bence çok güzel dizi olmuş.Tüm dizileri bıraktım neredeyse(Kara Ekmek 3 bölümdür izlemiyorum) ama bunu izleyeceğim
Tutmasını çok isterim ama olmayacak gibiZaten tutmayacaktı dizi artık eksilere düşecek şimdiden geçmiş olsun.
Kara Ekmek'teki yükselişin nedeni belli oldu o zaman. Bu arada bu dizi için de geçmiş olsun şimdiden. Yanlış anlama tabii, şaka yapıyorum.Diziye Survivor başlamadan baktım.Ve bu diziyi izleyeceğim kesinleşti ve bence çok güzel dizi olmuş.Tüm dizileri bıraktım neredeyse(Kara Ekmek 3 bölümdür izlemiyorum) ama bunu izleyeceğim
Bence yazın başlasa daha iyiydi yaz boyu devam edecek oranlar alabilirdi belki ama şimdi eski dizinin hemen sonrası başladı birde çok yoğun gün zaten.Tutmasını çok isterim ama olmayacak gibi
Biliyiroum ya.Kara Ekmek de 3 bölümdür yükselişte zaten.Kurtuldu diziKara Ekmek'teki yükselişin nedeni belli oldu o zaman. Bu arada bu dizi için de geçmiş olsun şimdiden. Yanlış anlama tabii, şaka yapıyorum.
Konusu açtım teşekkürler beybi.Yok değildir bölümlük oyuncudur. Ama bayağı sahnesi oldu.
oo senaryo gökhan horzum'a ait. kiraz mevsimi'nin yaratıcılarından.
ayşenur balcı'da burda.@sokak sanati
Konusunu açacaktım da unuttum, gelecek bölüm de olacak.@mrt-06 melekler korusundaki dekan bu dizide rojda ve basroldeki çocuğun dedesi olarak gelmis simdi izliyorum
Adam biraz bunak birazsa gerici bi rolle gelmis super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?