İyi hırpalanmışız sabah sabah ama aceleci davranmak yerine çayımı içip de geldim hamleye hamleyle karşılık verebilmek adına
Öncelikle şu malum gif:
Ben kapitalist değil, gerçekçiyim.. Şimdi kapitalizmden bahsederken, sizler de kapitalizmin meyvesi akıllı telefonlardan ya da teknolojik araçlardan yararlanmıyor musunuz daha alt model ya da tuşlu telefon dururken..
Onu da geçtim, bütün hayatımız, alışverişlerden araba araç gereçlerine kadar birçok şey kapitalizmin meyvesi... Mesela
@MEnes , Sabar kültürüne ihanetten bahsediyor fakat kendisi hepimizden önce etmiş, Steam üzerinden oyun satın alıp oynuyor sürekli Torku dururken...
@Dosi ona dair somut örnek sunamıyorum (kahretsin
) fakat onun da eminim ev eşyalarına, kıyafetlere (yüzde yüz İsveç yapımı ise hele...) dair illa ki bir kapitalist ruh tutkusu vardır şimdi..
Benim zaten telefom hattım kontörlü, alkol-sigara da olmayınca aylık 25-30 Lira yani 3-4 doların lafı bile olmaz şimdi gelin kabul edelim Torku'ya rağmen... Zira Torku evdeki TV'de pek elverişli değil, TV'de, PS'de Netflix, Amazon, Spotify uygulamaları dururken onları kullanmamak da israf şimdi, zaten çanak anten de yok uydu yok yani o durumda ne işe yarayacak o TV siz söyleyiverin...