Polat Şaşmaz
Favori Üye
KesinlikleEn iyisi biziz
Ekli dosyayı görüntüle 95255
KesinlikleEn iyisi biziz
Ekli dosyayı görüntüle 95255
Spotify nasıl 4 TL oluyor iadeli falan anlamadım.Spotify öğrenci = 4 TL (yüzde elli iadeli)
Netflix = 10 TL (aile paketi, bazen bedavaya kaynatıyorum arada )
Amazon prime = 8 TL
YouTube Premium Öğrenci = 5 TL (%50 iadeli. TV’de sürekli manzara açık olduğu için reklamlara tek çare)
Mubi = Ücretsiz öğrenci paketi
Toplam = 27 TL. Sigara, alkol, ıvır zıvır, ortamlar vb. de olmadığı için bence değiyor ve bu devirde pahalı sayılmaz, hatta ayda iki paket sigaradan daha ucuz. TV olmasa Netflix, Amazon ve YouTube belki şey kaçabilirdi ama TV varken kullanmamak TV’yi israf olur, çanak anten de yok zaten halen.
Bir de PS Plus var ama o ayrı. @xdragxx
Aaah ah biz ne ara bu hale geldik be yoldaşım...@MEnes yoldaşım bunlar kapitalizmin esiri olmuş..
Yoldaşım bizi de esir almaz değil mi bu kapitalist düzen..Aaah ah biz ne ara bu hale geldik be yoldaşım...
Asla yoldaşım, asla... Biz SABAR'ın bize gösterdiği yolda her daim bu düzene karşı dimdik ayakta duracağız...Yoldaşım bizi de esir almaz değil mi bu kapitalist düzen..
Buz gibi Torku içeceğimiz yeter bize yoldaşım.. Yalnız adaşınız ve aynı zamanda sayın Gs'li dostum dediğim hainlok da bu kapitalist düzenin parçası olmuş.. Adamın yediği yemeklerden takıldığı sosyal medya uygulamalarına kadar hepsi ofsayt..Asla yoldaşım, asla... Biz SABAR'ın bize gösterdiği yolda her daim bu düzene karşı dimdik ayakta duracağız...
@Sherlock..Buz gibi Torku içeceğimiz yeter bize yoldaşım.. Yalnız adaşınız ve aynı zamanda sayın Gs'li dostum dediğim hainlok da bu kapitalist düzenin parçası olmuş.. Adamın yediği yemeklerden takıldığı sosyal medya uygulamalarına kadar hepsi ofsayt..
Adaşımı zaten gördükçe kanım donuyor... Tamamıyla kapitalizme kaptırmış kendini.. Nerede SABAR ruhu... Nerede TORKU'nun muazzam çilekli Link içeceği... Tüm bunları ve nereden geldiğini unutup kendini sistemin kölesi haline getirmiş bu adaşım... Yazık be yoldaşım, yazık... @SherlockBuz gibi Torku içeceğimiz yeter bize yoldaşım.. Yalnız adaşınız ve aynı zamanda sayın Gs'li dostum dediğim hainlok da bu kapitalist düzenin parçası olmuş.. Adamın yediği yemeklerden takıldığı sosyal medya uygulamalarına kadar hepsi ofsayt..
Ozaman bein connectten izle 1 aylık bedava yapmışParamı boş yere harcatmam tabii ki beleş
Epic Games yakında onu da verir gör bak 😅 demedi deme sonraFIFA 21 ve diğer belleş oyunlar yetiyor
Yoldaşım geçen gün @MEnes'i de Netfilix adlı oluşuma kayıt ettirecem diye sağda solda konuşuyordu.. Enes yoldaşım yapmaz dedim, böyle bir şeye ihtimal bile vermedim.. @SherlockAdaşımı zaten gördükçe kanım donuyor... Tamamıyla kapitalizme kaptırmış kendini.. Nerede SABAR ruhu... Nerede TORKU'nun muazzam çilekli Link içeceği... Tüm bunları ve nereden geldiğini unutup kendini sistemin kölesi haline getirmiş bu adaşım... Yazık be yoldaşım, yazık... @Sherlock
Admin maaşın yarısını bitirdi.Spotify
Netflix
Amazon Prime
BluTV (kuponla yıllık üyelik)
Mubi (ücretsiz yıllık üyelik)
Bein Connect Süper Lig Paketi
PS Plus
Ek olarak 3-4 ayda bir Bein Connect eğlence paketi alıyorum, iyi dizi geldikçe.
Fakat PS Plus'ı iptal etmeyi düşünüyorum eğer Black Friday'de iyi kampanya yapmazlarsa. Ücreti çok arttı ve nadiren PS oynuyorum son dönemde. Oynadığımda da online oynamıyorum...
Beni beni... MEnes'i Netflix'e kaydettirmek ha... Mümkünatı olmayan bir şeyden söz etmiş kendisi... Sen doğrusunu söylemişsin yoldaşım... Koskoca MEnes kapitalizmin kucağı Netflix'e üye olacak ha... Heey gidi hey... @Sherlock
Mecnun seni tam zamanında yakaladım.<. . . > ilgili sormak istediklerim var.Hatta kal. 😘Beni beni... MEnes'i Netflix'e kaydettirmek ha... Mümkünatı olmayan bir şeyden söz etmiş kendisi... Sen doğrusunu söylemişsin yoldaşım... Koskoca MEnes kapitalizmin kucağı Netflix'e üye olacak ha... Heey gidi hey... @Sherlock
Eyvah < . . . > mu... Neyse hallederiz tamam...Mecnun seni tam zamanında yakaladım.<. . . > ilgili sormak istediklerim var.Hatta kal. 😘
Eyvan ne?Eyvan < . . . > mu... Neyse hallederiz tamam...
Aylık ödeme yaptıklarım 40 lira bile etmiyor. Yıllık aldıklarımı aya bölersek de toplam 100 lira falan yapıyor galiba ki hayatımın çoğunu bu platformları kullanarak geçirdiğimi düşünürsek çok makul bir ücret. Tek Bein Connect'e ödediğim para biraz fazla kabul ediyorum ama Fenerbahçe'nin transferleri başka çare bırakmadı.Admin maaşın yarısını bitirdi.
Eyvah yazacaktım 'n' harfi nereden gelmiş öyle...Eyvan ne?