Abone Olduğunuz Ücretli Platformlar Neler?

Kesinlikle :A
tumblr_n6qr19EaCj1qj0fdgo1_500.gif

Spotify
Netflix
Amazon Prime
BluTV (kuponla yıllık üyelik)
Mubi (ücretsiz yıllık üyelik)
Bein Connect Süper Lig Paketi
PS Plus

Ek olarak 3-4 ayda bir Bein Connect eğlence paketi alıyorum, iyi dizi geldikçe. :D

Fakat PS Plus'ı iptal etmeyi düşünüyorum eğer Black Friday'de iyi kampanya yapmazlarsa. Ücreti çok arttı ve nadiren PS oynuyorum son dönemde. Oynadığımda da online oynamıyorum...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Spotify
Netflix
Amazon Prime Video
Mubi
Spotify öğrenci = 4 TL (yüzde elli iadeli)
Netflix = 10 TL (aile paketi, bazen bedavaya kaynatıyorum arada :A )
Amazon prime = 8 TL
YouTube Premium Öğrenci = 5 TL (%50 iadeli. TV’de sürekli manzara açık olduğu için reklamlara tek çare)
Mubi = Ücretsiz öğrenci paketi

Toplam = 27 TL. Sigara, alkol, ıvır zıvır, ortamlar vb. de olmadığı için bence değiyor ve bu devirde pahalı sayılmaz, hatta ayda iki paket sigaradan daha ucuz. TV olmasa Netflix, Amazon ve YouTube belki şey kaçabilirdi ama TV varken kullanmamak TV’yi israf olur, çanak anten de yok zaten halen. :A

Bir de PS Plus var ama o ayrı. @xdragxx
Spotify nasıl 4 TL oluyor iadeli falan anlamadım. :A

Asla yoldaşım, asla... Biz SABAR'ın bize gösterdiği yolda her daim bu düzene karşı dimdik ayakta duracağız...
Buz gibi Torku içeceğimiz yeter bize yoldaşım.. Yalnız adaşınız ve aynı zamanda sayın Gs'li dostum dediğim hainlok da bu kapitalist düzenin parçası olmuş.. Adamın yediği yemeklerden takıldığı sosyal medya uygulamalarına kadar hepsi ofsayt..

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Buz gibi Torku içeceğimiz yeter bize yoldaşım.. Yalnız adaşınız ve aynı zamanda sayın Gs'li dostum dediğim hainlok da bu kapitalist düzenin parçası olmuş.. Adamın yediği yemeklerden takıldığı sosyal medya uygulamalarına kadar hepsi ofsayt..
Adaşımı zaten gördükçe kanım donuyor... Tamamıyla kapitalizme kaptırmış kendini.. Nerede SABAR ruhu... Nerede TORKU'nun muazzam çilekli Link içeceği... Tüm bunları ve nereden geldiğini unutup kendini sistemin kölesi haline getirmiş bu adaşım... Yazık be yoldaşım, yazık... @Sherlock

Adaşımı zaten gördükçe kanım donuyor... Tamamıyla kapitalizme kaptırmış kendini.. Nerede SABAR ruhu... Nerede TORKU'nun muazzam çilekli Link içeceği... Tüm bunları ve nereden geldiğini unutup kendini sistemin kölesi haline getirmiş bu adaşım... Yazık be yoldaşım, yazık... @Sherlock
Yoldaşım geçen gün @MEnes'i de Netfilix adlı oluşuma kayıt ettirecem diye sağda solda konuşuyordu.. Enes yoldaşım yapmaz dedim, böyle bir şeye ihtimal bile vermedim.. @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Spotify
Netflix
Amazon Prime
BluTV (kuponla yıllık üyelik)
Mubi (ücretsiz yıllık üyelik)
Bein Connect Süper Lig Paketi
PS Plus

Ek olarak 3-4 ayda bir Bein Connect eğlence paketi alıyorum, iyi dizi geldikçe. :D

Fakat PS Plus'ı iptal etmeyi düşünüyorum eğer Black Friday'de iyi kampanya yapmazlarsa. Ücreti çok arttı ve nadiren PS oynuyorum son dönemde. Oynadığımda da online oynamıyorum...
Admin maaşın yarısını bitirdi. :A

Yoldaşım geçen gün @MEnes'i de Netfilix adlı oluşuma kayıt ettirecem diye sağda solda konuşuyordu.. Enes yoldaşım yapmaz dedim, böyle bir şeye ihtimal bile vermedim.. @Sherlock
Beni beni... MEnes'i Netflix'e kaydettirmek ha... Mümkünatı olmayan bir şeyden söz etmiş kendisi... Sen doğrusunu söylemişsin yoldaşım... Koskoca MEnes kapitalizmin kucağı Netflix'e üye olacak ha... Heey gidi hey... @Sherlock

Beni beni... MEnes'i Netflix'e kaydettirmek ha... Mümkünatı olmayan bir şeyden söz etmiş kendisi... Sen doğrusunu söylemişsin yoldaşım... Koskoca MEnes kapitalizmin kucağı Netflix'e üye olacak ha... Heey gidi hey... @Sherlock
Mecnun seni tam zamanında yakaladım.<. . . > ilgili sormak istediklerim var.Hatta kal. 😘

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Admin maaşın yarısını bitirdi. :A
Aylık ödeme yaptıklarım 40 lira bile etmiyor. Yıllık aldıklarımı aya bölersek de toplam 100 lira falan yapıyor galiba ki hayatımın çoğunu bu platformları kullanarak geçirdiğimi düşünürsek çok makul bir ücret. :A Tek Bein Connect'e ödediğim para biraz fazla kabul ediyorum ama Fenerbahçe'nin transferleri başka çare bırakmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam