+1Paramı boş yere harcatmam tabii ki beleş
En iyisi biziz
Ekli dosyayı görüntüle 95255
Üye değilim ki, yok plusPS Plus da var ama onu unutma. Bu ayki 2 oyun vardı, biri Shadow vb.bilmem ne yaratık kesmeli oyun iyi aklıma geldi unutmuştum.
FIFA’da online oynanmıyor o halde artı her ay beleş oyunları Plus veriyordu 😱Üye değilim ki, yok plus
FIFA 21 ve diğer belleş oyunlar yetiyor
Beleş oyun yüklüyoruz ama ben 1 kuruş ödemiyorum bir şey o araba oyununu bedava indirdik.FIFA’da online oynanmıyor o halde artı her ay beleş oyunları Plus veriyordu 😱
PS Plus da var ama onu unutma. Bu ayki 2 oyun vardı, biri Shadow vb.bilmem ne yaratık kesmeli oyun iyi aklıma geldi unutmuştum.
Üye değilim ki, yok plus
FIFA 21 ve diğer belleş oyunlar yetiyor
FIFA’da online oynanmıyor o halde artı her ay beleş oyunları Plus veriyordu 😱
Ps plus nedir?Beleş oyun yüklüyoruz ama ben 1 kuruş ödemiyorum bir şey o araba oyununu bedava indirdik.
Normal üyelik var, plus değil
Bu ay indirebildiniz mi bir şey? Şu iki oyun bedavaydı Plus’taBeleş oyun yüklüyoruz ama ben 1 kuruş ödemiyorum bir şey o araba oyununu bedava indirdik.
Normal üyelik var, plus değil
PlayStation’da online oyun oynamak için bu Plus üyelik gerekiyor aylık ya da senelik ücretli. Bu üyeliğe sahip olunca her ay 2 oyun bedava veriliyor, ki bu oyunlar sayesinde Plus’a verilen para misliyle çıkmış oluyor kâr olarak.Ps plus nedir?
Yok başka beleş oyun indirilmişBu ay indirebildiniz mi bir şey? Şu iki oyun bedavaydı Plus’ta
Belki karttan otomatik çekiliyordur da fark etmiyorsundur diye acaba dedim, araba oyunundan bahsedince ama o kadar da saf değilmişsin tamam kızma. 🤐Yok başka beleş oyun indirilmiş
Bunlar plus için. Bizim yok diyorum ya aaaaaa
Telefonuma bile kart bilgilerimi yazmıyorum (Play Store) . PS ye hiç yazmamBelki karttan otomatik çekiliyordur da fark etmiyorsundur diye acaba dedim, araba oyunundan bahsedince ama o kadar da saf değilmişsin tamam kızma. 🤐
Evet o ücretsizmiş, galiba PUBG gibi bir şey ve ücretsiz oyunlarda online oynamak için Plus gerekmiyor neyseki.Telefonuma bile kart bilgilerimi yazmıyorum (Play Store) . PS ye hiç yazmam
Call of Duty®: Warzone yüklenmiş artı mesaj geldikçe 0 Kr yazıyor
Eeee birşey biliyoruzda diyoruz. Yaş tahtaya basmam ben ailedeki küçükler memnun olunan oyunlardan. Büyüklerde PS sayesinde TV'yi Smart TV olarak kullanmaktan memnun.Evet o ücretsizmiş, galiba PUBG gibi bir şey ve ücretsiz oyunlarda online oynamak için Plus gerekmiyor neyseki.
Alan razı,veren razı durumu @TolstoyevskiEeee birşey biliyoruzda diyoruz. Yaş tahtaya basmam ben ailedeki küçükler memnun olunan oyunlardan. Büyüklerde PS sayesinde TV'yi Smart TV olarak kullanmaktan memnun.
Şimdilik yetiyor
Ben de harcamıyorum Ama başka sitelerden de bakmıyorum lig maçları hariç