Abone Olduğunuz Ücretli Platformlar Neler?

Netflix, Amazon Prime, Spotify. Fazlası gereksiz harcamaya girer. :D

En iyisi biziz
1471731020083.jpg

PS Plus da var ama onu unutma. :A Bu ayki 2 oyun vardı, biri Shadow vb.bilmem ne yaratık kesmeli oyun iyi aklıma geldi unutmuştum. :A

Üye değilim ki, yok plus:A
FIFA 21 ve diğer belleş oyunlar yetiyor :A

FIFA’da online oynanmıyor o halde artı her ay beleş oyunları Plus veriyordu 😱:A

Beleş oyun yüklüyoruz ama ben 1 kuruş ödemiyorum bir şey (b) o araba oyununu bedava indirdik.
Normal üyelik var, plus değil
Ps plus nedir? (b)

PlayStation’da online oyun oynamak için bu Plus üyelik gerekiyor aylık ya da senelik ücretli. Bu üyeliğe sahip olunca her ay 2 oyun bedava veriliyor, ki bu oyunlar sayesinde Plus’a verilen para misliyle çıkmış oluyor kâr olarak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yok başka beleş oyun indirilmiş :A
Bunlar plus için. Bizim yok diyorum ya aaaaaa
Belki karttan otomatik çekiliyordur da fark etmiyorsundur diye acaba dedim, araba oyunundan bahsedince ama o kadar da saf değilmişsin tamam kızma. :A 🤐

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Belki karttan otomatik çekiliyordur da fark etmiyorsundur diye acaba dedim, araba oyunundan bahsedince ama o kadar da saf değilmişsin tamam kızma. :A 🤐
Telefonuma bile kart bilgilerimi yazmıyorum (Play Store) . PS ye hiç yazmam :A

Call of Duty®: Warzone
yüklenmiş artı mesaj geldikçe 0 Kr yazıyor :A

Telefonuma bile kart bilgilerimi yazmıyorum (Play Store) . PS ye hiç yazmam :A

Call of Duty®: Warzone
yüklenmiş artı mesaj geldikçe 0 Kr yazıyor :A
Evet o ücretsizmiş, galiba PUBG gibi bir şey ve ücretsiz oyunlarda online oynamak için Plus gerekmiyor neyseki. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet o ücretsizmiş, galiba PUBG gibi bir şey ve ücretsiz oyunlarda online oynamak için Plus gerekmiyor neyseki. :A
Eeee birşey biliyoruzda diyoruz. Yaş tahtaya basmam ben :A ailedeki küçükler memnun olunan oyunlardan. Büyüklerde PS sayesinde TV'yi Smart TV olarak kullanmaktan memnun.
Şimdilik yetiyor :A