Ne bileceğiz onun elbiseleri alırken o elbiseleri koklamadığınıKıyafetleri alıp gitti bu benim aklıma gelmezdi valla az çakal değilmiş.
Abovvv klimle çıktı bakalım kime yakalanacak.
Tam adamına yakalandı.![]()
Ne bileceğiz onun elbiseleri alırken o elbiseleri koklamadığınıKıyafetleri alıp gitti bu benim aklıma gelmezdi valla az çakal değilmiş.
Abovvv klimle çıktı bakalım kime yakalanacak.
Tam adamına yakalandı.![]()
Sen olursan koklar mıydın?Ne bileceğiz onun elbiseleri alırken o elbiseleri koklamadığını![]()
Gerçi çıkarken kokladı aslındaSen olursan koklar mıydın?
Beklenen kaza gerçekleşti.![]()
Adam sıkıştı fırsattan istifade Cemal öldürür bence.Gerçi çıkarken kokladı aslında
Gebermez onlar
Maviye söyleyecek mi sence![]()
O sahne gelmeden anlamıştım Cemal çıkacak İlyas yardım isteyecek ama Cemal yardım etmeyecek dedimAdam sıkıştı fırsattan istifade Cemal öldürür bence.
Hayır tam o sıra biri gelecek bence.![]()
Geçen haftada bu muhabbet vardı.
hhahaha ayy rıza babaya geçildikten sonra fragmana yine tokatları eklemişler demek cnm
Tokatlarla güzel oluyor bu dizi kim kime dum duma
Zaten o yüzden "yine" dedim ama ben tokat sahnelerini çok severim güzel oluyor.Geçen haftada bu muhabbet vardı.Bu dizinin fragmanlarını paylaşmak zevkli olacak.
![]()
Bu hafta birinci biziz.hhahaha ayy rıza babaya geçildikten sonra fragmana yine tokatları eklemişler demek cnm
![]()
![]()
![]()
Kim kime vur vura daha mantıklı bence.Tokatlarla güzel oluyor bu dizi kim kime dum duma![]()
Can sıkıntısı.Zaten o yüzden "yine" dedim ama ben tokat sahnelerini çok severim güzel oluyor.
Sen niye fragmanlara sardın şimdi.
Bu hafta birinci biziz.
Kim kime vur vura daha mantıklı bence.![]()
aaa bu arada emrahla öpüşen kadın oyuncu ayrıdan bir ücret daha talep ediyordur benceZaten o yüzden "yine" dedim ama ben tokat sahnelerini çok severim güzel oluyor.
Sen niye fragmanlara sardın şimdi.
Bu hafta birinci biziz.
Kim kime vur vura daha mantıklı bence.![]()
O nasıl teyzeymiş öyle yaİzleyemiyorum geçen hafta teyzem geldiği için açtırmıştı bu hafta diğer teyzem geldi o Kösemci çıktı.@xemrexxx