Git gide kaybediyoruz seni hıç kıvırma bence Kırgın Çiçekler de biterse hepten özünü unutcan.Canım ben özüme bağlı kalarak reform yapıyorum![]()
Dizide kadınlar birbirlerine gııı/kııı diye hitap ediyorlar ya çok hoşuma gitti.
Git gide kaybediyoruz seni hıç kıvırma bence Kırgın Çiçekler de biterse hepten özünü unutcan.Canım ben özüme bağlı kalarak reform yapıyorum![]()
Kırgın Çiçekler biterse Kalbimdeki Deniz varGit gide kaybediyoruz seni hıç kıvırma bence Kırgın Çiçekler de biterse hepten özünü unutcan.
Dizide kadınlar birbirlerine gııı/kııı diye hitap ediyorlar ya çok hoşuma gitti.![]()
O dizi güzel ama TOTALiterisi yeterli değil.Kırgın Çiçekler biterse Kalbimdeki Deniz var
Aynen kadınların entrikaları şahane Zaten![]()
Hasibe onun adı aynen Mavi'nin domuz anasıO dizi güzel ama TOTALiterisi yeterli değil.
Resim çekecek kadının adını unuttum da en fenası o, gözü başı ayrı oynuyor.
Abovvv Birgül mor.@denizz19
Adı bile TOTAL.Hasibe onun adı aynen Mavi'nin domuz anası![]()
Her an birbirlerini yiyen kadınlar var dizide artık müptelası olursun benceAdı bile TOTAL.
Hasibe favorim oldu birde Birgül'ü sevdim.![]()
Bekleriz seni de artık gelecek hafta daha da entrikalı olacak bölüm
Erotik resimlerini göstercem diyor.Bekleriz seni de artık gelecek hafta daha da entrikalı olacak bölüm![]()
Birgül'den de ne erotizm çıkar yaErotik resimlerini göstercem diyor.![]()
Cemal ben değil mi ya aynı kendimi buldum.Birgül'den de ne erotizm çıkar ya![]()
Cemal'in karısı nasıl nasıl ateşliCemal ben değil mi ya aynı kendimi buldum.Unutma Beni de de severdim.
@Maskeli Fedai gel la sen de seversin bu diziyi.![]()
Bir Kalbimdeki Deniz dizisinde ateşli hanım kadar değil ama kendi çapında ateşi var evet.Cemal'in karısı nasıl nasıl ateşli![]()
Ayy Birgülü boğuyor yetişBir Kalbimdeki Deniz dizisinde ateşli hanım kadar değil ama kendi çapında ateşi var evet.![]()
Birgül üzerine bir atlasa çökertir aslında ama Hasibe daha çok diliyle boğuyor fena.Ayy Birgülü boğuyor yetiş![]()
O Mavi'nin kız kardeşi de az fingirdek değil birazdan duşa girecek ve Ali'nin erkek kardeşine yakalanacakBu daha çok Anadolu ateşi.@denizz19
Birgül üzerine bir atlasa çökertir aslında ama Hasibe daha çok diliyle boğuyor fena.![]()
@denizz19 ile ne kadar iyi başlasak da muhabbet hep sakıncalı tarafa yöneliyor.@mrt-06 beni cagiriyon iyi hoş da sizin muhabbet sakincali olmaya başladi. ben geldigim gibi geri döneyim![]()
İşte tam bizlik sahneler geliyor desene yalnız bu sahne daha önce Aşkı Memnu'da olmuştu.O Mavi'nin kız kardeşi de az fingirdek değil birazdan duşa girecek ve Ali'nin erkek kardeşine yakalanacak![]()
Hahaha ve başladık@denizz19 ile ne kadar iyi başlasak da muhabbet hep sakıncalı tarafa yöneliyor.
İşte tam bizlik sahneler geliyor desene yalnız bu sahne daha önce Aşkı Memnu'da olmuştu.@sokak sanati
Kıyafetleri alıp gitti bu benim aklıma gelmezdi valla az çakal değilmiş.Hahaha ve başladıkçık ordan diyor ayol nasıl çıksın
![]()