bence söylemeyecek.Aşk ve Mavi de çalan şu müziğe hayranım süper.
Abisi için helva kavuruyor Mavi. Ama Ali söyleyecek bu bölüm kendisinin öldürmediğini.![]()
Müzik ya nasıl anlatılır ki
Müzik ya nasıl anlatılır ki![]()
Teyzem geldi de o izliyor diye açtık, çok sıkıcı değil mi ya.
Yok La çok güzelTeyzem geldi de o izliyor diye açtık, çok sıkıcı değil mi ya.![]()
sarki sandimMüzik ya nasıl anlatılır ki![]()
Emrah Ve Hasibe sahnesi şahaneydisarki sandimbizi bozmak zorunda değilsin
tamam tahmin ediyorum hangi muzik
bende tam yogurtlu sarimsakli spagetiyi hazirlamistim reklam girmis keyifle yerken izleyecektim![]()
Cemalin karisina bayiliyorum. diziye neşe katiyor o birgul ve cemalEmrah Ve Hasibe sahnesi şahaneydi![]()
Bence en iyisi Birgül, Cemal'in hatunu sevmiyorum benCemalin karisina bayiliyorum. diziye neşe katiyor o birgul ve cemal
Yılanların Öcü bu konağı daha güzel kullanıyordu bence.Yok La çok güzel![]()
Dizi seni sarar aslındaYılanların Öcü bu konağı daha güzel kullanıyordu bence.Aynı konak malum.
Çamaşır olayı sarmadı desem olur.Dizi seni sarar aslında![]()
Daha ne kıyametler kopacak durÇamaşır olayı sarmadı desem olur.
Kırmızı donu varmış.![]()
TOTALiritesi güzel ama diyaloglar basit maalesef.
Beğendin ama gururuna yediremiyon dimiTOTALiritesi güzel ama diyaloglar basit maalesef.![]()
Hayatım fazla ısınamadım sevsem niye utanayım.Beğendin ama gururuna yediremiyon dimi![]()
Sen bu ara özünü unuttun utanabilirsinHayatım fazla ısınamadım sevsem niye utanayım.
Unutma Beni'deki adamlar güzel rol yapıyorlar ama.![]()
Asıl özünü sen kaybettin be bana Walter Deniz diyeceksiniz deyip duruyorsun, ne oluyoruz? Ben aynıyım bana Yılan Atacan derler diyorum hala da aynı.Sen bu ara özünü unuttun utanabilirsin![]()
Canım ben özüme bağlı kalarak reform yapıyorumAsıl özünü sen kaybettin be bana Walter Deniz diyeceksiniz deyip duruyorsun, ne oluyoruz? Ben aynıyım bana Yılan Atacan derler diyorum hala da aynı.
@xemrexxx Unutma Beni'den 5 oyuncu var sen de başla bu diziye.![]()