Ne bileceğiz onun elbiseleri alırken o elbiseleri koklamadığınıKıyafetleri alıp gitti bu benim aklıma gelmezdi valla az çakal değilmiş.
Abovvv klimle çıktı bakalım kime yakalanacak.
Tam adamına yakalandı.
Ne bileceğiz onun elbiseleri alırken o elbiseleri koklamadığınıKıyafetleri alıp gitti bu benim aklıma gelmezdi valla az çakal değilmiş.
Abovvv klimle çıktı bakalım kime yakalanacak.
Tam adamına yakalandı.
Sen olursan koklar mıydın?Ne bileceğiz onun elbiseleri alırken o elbiseleri koklamadığını
Gerçi çıkarken kokladı aslındaSen olursan koklar mıydın?
Beklenen kaza gerçekleşti.
Adam sıkıştı fırsattan istifade Cemal öldürür bence.Gerçi çıkarken kokladı aslında
Gebermez onlar
Maviye söyleyecek mi sence
O sahne gelmeden anlamıştım Cemal çıkacak İlyas yardım isteyecek ama Cemal yardım etmeyecek dedimAdam sıkıştı fırsattan istifade Cemal öldürür bence.
Hayır tam o sıra biri gelecek bence.
Geçen haftada bu muhabbet vardı.
hhahaha ayy rıza babaya geçildikten sonra fragmana yine tokatları eklemişler demek cnm
Tokatlarla güzel oluyor bu dizi kim kime dum duma
Zaten o yüzden "yine" dedim ama ben tokat sahnelerini çok severim güzel oluyor.Geçen haftada bu muhabbet vardı.Bu dizinin fragmanlarını paylaşmak zevkli olacak.
Bu hafta birinci biziz.hhahaha ayy rıza babaya geçildikten sonra fragmana yine tokatları eklemişler demek cnm
Kim kime vur vura daha mantıklı bence.Tokatlarla güzel oluyor bu dizi kim kime dum duma
Can sıkıntısı.Zaten o yüzden "yine" dedim ama ben tokat sahnelerini çok severim güzel oluyor.
Sen niye fragmanlara sardın şimdi.
Bu hafta birinci biziz.
Kim kime vur vura daha mantıklı bence.
aaa bu arada emrahla öpüşen kadın oyuncu ayrıdan bir ücret daha talep ediyordur benceZaten o yüzden "yine" dedim ama ben tokat sahnelerini çok severim güzel oluyor.
Sen niye fragmanlara sardın şimdi.
Bu hafta birinci biziz.
Kim kime vur vura daha mantıklı bence.
O nasıl teyzeymiş öyle yaİzleyemiyorum geçen hafta teyzem geldiği için açtırmıştı bu hafta diğer teyzem geldi o Kösemci çıktı.@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?