NOW Aşk Mantık İntikam - Dizi Yorumları

11 buçuktan beri ara vere vere izledim. :A

Bölümde çok komik sahneler vardı ama özellikle Zümrüt'ün şirkete, Çağla'nın da yemeğe geldiği sahne ve öncesi aşırı komikti. :A Bu arada böyle bir seçim sonucu da aklımın ucundan geçmedi hep ters köşe bir şey olur dedim ama fazlaca ters köşe oldu. :A

EsZan birbirine açılsa tam EsZan olacak. :Z

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Gerçekten çok güzel bölümdü özellikle sonu ayy Esra aşık oluyor sonudaa :Z
Beklediğimiz an :)
Bir de Ozan gerçekleri öğrense😉
Bu bölüm Başaktı sanırım isim hafızam kötü ona kızdım özünde öyle bir insan değil aslında bütün gece Ozan'ın başını beklemiş gibi davrandı😉

• Harika
Beklediğimiz an :)
Bir de Ozan gerçekleri öğrense😉
Bu bölüm Başaktı sanırım isim hafızam kötü ona kızdım özünde öyle bir insan değil aslında bütün gece Ozan'ın başını beklemiş gibi davrandı😉

Aaa sen izliyormuydun bilmiyordum ya Başak değil Çağla canım Ozana aşık ya ondan bilmesini istemedi :D

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Aaa sen izliyormuydun bilmiyordum ya Başak değil Çağla canım Ozana aşık ya ondan bilmesini istemedi :D
Ay dedim ya isim hafızam berbat kafa karışıklığı da var ben de idare edin:)
Öyle ama yine de yakıştıramadım en başından beri izliyorum ama dün yarısından sonra bakamasım telefon görüşmesi yapınca kaldı😉

• Beğendim
Ay dedim ya isim hafızam berbat kafa karışıklığı da var ben de idare edin:)
Öyle ama yine de yakıştıramadım en başından beri izliyorum ama dün yarısından sonra bakamasım telefon görüşmesi yapınca kaldı😉

Benimde isim hafızam berbattır anlarım seni :D
Hadi ya sonu çok güzeldi mutlaka izle kalan kısmı :D

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Evet ya yayın akışına bende baktım yok ilk günler sürekli veriliyordu
------

Yoktu canım vermediler😉

Bende o yüzden olur diye demiştim ilginç valla

Yine eski filmleri ve gündüz yüz kere yayınladıkları arşiv dizilerini vermişler bu yok.
------

Bir dizinin olduğu gün 13.45'te veriyorlar, o da ne işe yarayacaksa. Hafta sonu da o kadar boşken bu kanalı anlamak güç.

Fox u anlamak güç gerçekten ya

Baş Belası geldiğinde düşmeye başlamış gün değişikliği yapmazsa en çok izlenen yaz dizisi de olsa kışın devam şansı sıfıra yakın bu dizinin

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking