Gerçekten çok güzel bölümdü özellikle sonu ayy Esra aşık oluyor sonudaa
İatanbul boğazını o kenar mahalleye getirmiştir kesin, neyse dediğin gibi izleyince rahat rahat konuşurukBugün izleyince görürsün neler yaptığını. İzlerken yada izledikten sonra etiket at da, yazayım rahat rahat.
Beklediğimiz anGerçekten çok güzel bölümdü özellikle sonu ayy Esra aşık oluyor sonudaa
Beklediğimiz an
Bir de Ozan gerçekleri öğrense😉
Bu bölüm Başaktı sanırım isim hafızam kötü ona kızdım özünde öyle bir insan değil aslında bütün gece Ozan'ın başını beklemiş gibi davrandı😉
Ay dedim ya isim hafızam berbat kafa karışıklığı da var ben de idare edinAaa sen izliyormuydun bilmiyordum ya Başak değil Çağla canım Ozana aşık ya ondan bilmesini istemedi
Ay dedim ya isim hafızam berbat kafa karışıklığı da var ben de idare edin
Öyle ama yine de yakıştıramadım en başından beri izliyorum ama dün yarısından sonra bakamasım telefon görüşmesi yapınca kaldı😉
Sonunu izleidm ortası yokBenimde isim hafızam berbattır anlarım seni
Hadi ya sonu çok güzeldi mutlaka izle kalan kısmı
Sonunu izleidm ortası yok
Başını izledim sonunu da orta da bir yer yok işteHe tmm bölümü izlemen lazım o zaman
Başını izledim sonunu da orta da bir yer yok işte
İnşallah canım kanal tekrarını verse de baksam diğer türlü Zor oluyor ama bakalım😉Tamam anladım da oyüzden diyorum ki tüm bölümü izle ki orta kısmı anla
İnşallah canım kanal tekrarını verse de baksam diğer türlü Zor oluyor ama bakalım😉
İnşallah canım kanal tekrarını verse de baksam diğer türlü Zor oluyor ama bakalım😉
Yarın da yok, hem de o kadar eski filmlerin, Son Yaz'ın ve PT'de 5 bölüm sonra final yapacak SÇK'nın olmasına rağmen.Bugün olmadı ise yarın olması lazım canım
Yarın da yok, hem de o kadar eski filmlerin, Son Yaz'ın ve PT'de 5 bölüm sonra final yapacak SÇK'nın olmasına rağmen.
Evet ya yayın akışına bende baktım yok ilk günler sürekli veriliyorduYarın da yok, hem de o kadar eski filmlerin, Son Yaz'ın ve PT'de 5 bölüm sonra final yapacak SÇK'nın olmasına rağmen.
Yoktu canım vermediler😉Ana bugün yokmuydu inanamıyorum ya
Yine eski filmleri ve gündüz yüz kere yayınladıkları arşiv dizilerini vermişler bu yok.Ana bugün yokmuydu inanamıyorum ya
Bir dizinin olduğu gün 13.45'te veriyorlar, o da ne işe yarayacaksa. Hafta sonu da o kadar boşken bu kanalı anlamak güç.Evet ya yayın akışına bende baktım yok ilk günler sürekli veriliyordu
------
Yoktu canım vermediler😉
Evet ya yayın akışına bende baktım yok ilk günler sürekli veriliyordu
------
Yoktu canım vermediler😉
Yine eski filmleri ve gündüz yüz kere yayınladıkları arşiv dizilerini vermişler bu yok.
------
Bir dizinin olduğu gün 13.45'te veriyorlar, o da ne işe yarayacaksa. Hafta sonu da o kadar boşken bu kanalı anlamak güç.
Gerçekten de öyle hangisi anlaşılır ki zatenBir dizinin olduğu gün 13.45'te veriyorlar, o da ne işe yarayacaksa. Hafta sonu da o kadar boşken bu kanalı anlamak güç.